تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] جلب الرابط بعد التحويل؟ | httpwebrequest | get url after redirect
#1
httpwebrequest get url after redirect

السلام عليكم

ازاى اظهر الرابط بعد التحويل؟

مثلا https://goo.gl/b3k9Bn

عند انتهاء تحميل الطلب

سوف يكون الرابط

https://www.instagram.com/accounts/signu...cess_token=...................

ازاى اظهره فى رسالة ؟

عبر الاتصال ب httpwebrequest

جربت
كود :
Dim uurl As String = "https://goo.gl/b3k9Bn"
        Dim request As HttpWebRequest = DirectCast(HttpWebRequest.Create(uurl), HttpWebRequest)
        request.Method = "GET"
        request.KeepAlive = True
        request.CookieContainer = mycontainer2
        request.UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:44.0) Gecko/20100101 Firefox/49.0"
        request.Accept = "text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8"
        request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded"
        Dim response As HttpWebResponse = Nothing
        response = DirectCast(request.GetResponse(), HttpWebResponse)
        Dim str2 As String = New StreamReader(response.ResponseUri.AbsoluteUri).ReadToEnd

ولكن يظهر خطأ 404 فى هذا السطر

response = DirectCast(request.GetResponse(), HttpWebResponse)

ياترى فى حل؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
خذ الرابط من response

خذ الرابط من response
PHP كود :
Dim url As String response.ResponseUri.ToString 
اخي استفد من الاكواد بتعديلها بما يحقق مطلبك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-11-16, 05:00 AM)السرور كتب : خذ الرابط من  response

خذ الرابط من  response
PHP كود :
Dim url As String response.ResponseUri.ToString 

المشكلة ان الويب ريكسوت بيعطى الاستجابة فيها خطأ 404

بمعنى ان الصفحة غير موجودة وكدا مش بيكمل الاستجابة اصلا

وهى دى المشكلة
وانا مش عايزه يكمل الاستجابة انا عايز فقط اخد الرابط عندما يصل للخطأ 404 هذا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
انا اقصد قبل السطر اللي بتقول عليه
يعني جرب هذا الكود
PHP كود :
Dim uurl As String "https://goo.gl/b3k9Bn"
 
       Dim request As HttpWebRequest HttpWebRequest.Create(uurl)
 
       request.Method "GET"
 
       request.KeepAlive True
        request
.CookieContainer mycontainer2
        request
.UserAgent "Mozilla/5.0"
 
       request.Accept "text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8"
 
       request.ContentType "application/x-www-form-urlencoded"
 
       Dim response As HttpWebResponse request.GetResponse()
 
       Dim url As String response.ResponseUri.ToString 

انا جربته وما يعطيني هذا الخطأ 404
اخي استفد من الاكواد بتعديلها بما يحقق مطلبك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(17-11-16, 07:50 AM)السرور كتب : انا اقصد قبل السطر اللي بتقول عليه
يعني جرب هذا الكود
PHP كود :
Dim uurl As String "https://goo.gl/b3k9Bn"
 
       Dim request As HttpWebRequest HttpWebRequest.Create(uurl)
 
       request.Method "GET"
 
       request.KeepAlive True
        request
.CookieContainer mycontainer2
        request
.UserAgent "Mozilla/5.0"
 
       request.Accept "text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8"
 
       request.ContentType "application/x-www-form-urlencoded"
 
       Dim response As HttpWebResponse request.GetResponse()
 
       Dim url As String response.ResponseUri.ToString 

انا جربته وما يعطيني هذا الخطأ 404


هو لا يعطيك خطأ لان قيمة الكوكاييز عندك فارغة ويجب ان تكون فيها كوكاييز حسابك الفيس بوك بعد تسجيل الدخول له

الحمدلله وصلت لحل

request.Address.AbsoluteUri.ToString

شكرا اخى لتعبك معى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] (مشكله) في تسجيل الدخول لموقع badoo باستخدام HttpWebRequest ali ahmed 1997 1 190 17-11-16, 04:08 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  كيف اعرف الرابط من خلال الحدث WebBrowser1_NewWindow سعود 7 173 28-06-16, 07:56 AM
آخر رد: الوادي
  [VB.NET] مشكلة التحويل من byte الى string ILI 3 402 01-09-15, 12:36 PM
آخر رد: الطالب
Information التحويل إلى قاعدة بيانات أكسس Doctor GME 18 2,641 29-04-15, 08:10 PM
آخر رد: Doctor GME
  التحويل من String الى Htmldocument silverlord 5 476 29-12-14, 02:25 AM
آخر رد: سعود
  [سؤال] كيف نستخلص الرابط من <a class="any" href="link" سعود 15 1,123 04-05-14, 06:46 PM
آخر رد: سعود
  [سؤال] [مشروع] هل يمكن التحويل من vb 2006 الى 2008 2010 أسامة 5 999 28-02-14, 10:44 AM
آخر رد: جاسم عبد
Rainbow [VB.NET] كود التحويل من والى محمد مسافر 9 2,020 09-12-13, 02:16 PM
آخر رد: sooriaty03
  [سؤال] التحويل بين اصدارات vb scluay 3 674 26-11-13, 02:04 PM
آخر رد: sooriaty03
  التحويل من السلسلة "" إلى النوع 'Decimal' غير صالح AMER22 1 454 28-04-13, 12:45 PM
آخر رد: @@أبورائد@@

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم