تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1
#1
عندى داتا جريد فيو وتسكت بوكس اما بكتب مثلا فى التكست بوكس line 1 يروح يشوفة فى اى سطر فى الداتا جريد فيو ويزود فى الخانة اللى اسمها actual qty يزود عليها 1 يعنى لو هى 1 يزود عليها 1 يبقى 2   ولو line 2 يروح يدور فين line 2 ويروح للخانة اللى اسمها actual qty بتاعة line 2 ويزود عليها 1 
ازاى اعمل الحركة دى 
انا رابط عن طريق المعالج بين الداتا جريد فيو والاكسس


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اخي العزيز
جرب الكود التالي في حدث (TextChanged) للـ (TextBox):
PHP كود :
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(2).Value TextBox1.Text Then
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis
#3
اشكركككككككك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابراهيم النعيمي
#4
الشكر لله

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب لو فية فى تكست بوكس 4 حاجة زى كدة 32ed3170 lcm 000001 32d2710 عاوز اقول لو التكست بوكس 4 يحتوى على حاجة شبة كدة فى الداتا جريد فيو فى ال cell اللى اسمها modelname يزود على الخانة 1 يعنى باختصار يدور على جزء من الجملة دى كلها موجودة فى الداتا جريد فيو ولا لا ولو موجودة يزود على ال cell 1
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
??????????????????????
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
PHP كود :
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(1).Value TextBox4.Text Then
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 

PHP كود :
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(1).Value TextBox4.Text Then
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: amgad525
#8
http://vb4arb.com/vb/thread-16489.html
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
استاذ ابراهيم
دى مانفعت لانى كما ذكرت اريك جزء من جملة وليس يساوى الجملة كلها يعنى انا بكتب جملة فى تكست بوكس الجملة دى فيها جزء موجود فى cell فى الداتا جريد فيو فيروح يشوف هى فى اى cell ويزود للخانة رقم 5 اللى فى نفس السطر 1

ستاذ امجد تظهرلى هذة الرسالة

انا عاوز اقول لو الجملة اللى فى التكست بوكس 4 فيها حاجة تشبة اى cell من ال cells اللى موجودة فى داتا جريد فيو رقم 3 تروح للسطر اللى موجود فيها القيمة دى وتزود لل cell رقم 5 فى نفس السطر واحد  
معنى ذلك انى تكست بوكس 4 ليس تماما يساوى cell فى الداتا جريد فيو وانما هناك جزء فى الجملة الموجودة فى تكست بوكس 4 موجودة فى الداتا جريد فية


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
PHP كود :
Dim Str As String TextBox4.Text
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If Str
.Contains(DataGridView1.Rows(rowindex).Cells(1).Value.ToStringThen
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 

السطور اعلاه حسب ما فهمت الفكرة منك

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ترتيب 2 ليست بوكس حسب احدهما samira20 6 135 06-01-17, 06:40 PM
آخر رد: samira20
  تعديل الكود (ظهور مسج بوكس عند عدم وجود الاسم) Namer 10 409 04-01-17, 01:12 AM
آخر رد: Namer
  [كود] استقسار عن الكومبوبكس والتيكست بوكس عبدالرحمن المكاوي 6 136 31-12-16, 07:35 PM
آخر رد: مساعدة
  مجموعة اسئلة اتمنى الاجابة عليها CLARO 1 87 28-12-16, 05:43 PM
آخر رد: ابو ليلى
  اين اكتب هذا الكود anis_derna 3 136 28-12-16, 12:18 PM
آخر رد: thevirus
  [كود] كود وضع رابط WebBrowser في التكيست بوكس hassan 2 509 21-12-16, 02:00 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 234 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  [VB.NET] تصفية داتا جريد tifagreet 2 82 18-12-16, 03:02 AM
آخر رد: tifagreet
  المجموع التراكمي في داتا جريد فيو السيد الجوهري 2 124 08-12-16, 09:46 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 2 132 08-12-16, 11:16 AM
آخر رد: superwoofer

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم