تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1
#1
عندى داتا جريد فيو وتسكت بوكس اما بكتب مثلا فى التكست بوكس line 1 يروح يشوفة فى اى سطر فى الداتا جريد فيو ويزود فى الخانة اللى اسمها actual qty يزود عليها 1 يعنى لو هى 1 يزود عليها 1 يبقى 2   ولو line 2 يروح يدور فين line 2 ويروح للخانة اللى اسمها actual qty بتاعة line 2 ويزود عليها 1 
ازاى اعمل الحركة دى 
انا رابط عن طريق المعالج بين الداتا جريد فيو والاكسس


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اخي العزيز
جرب الكود التالي في حدث (TextChanged) للـ (TextBox):
PHP كود :
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(2).Value TextBox1.Text Then
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: araxis
#3
اشكركككككككك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابراهيم النعيمي
#4
الشكر لله

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب لو فية فى تكست بوكس 4 حاجة زى كدة 32ed3170 lcm 000001 32d2710 عاوز اقول لو التكست بوكس 4 يحتوى على حاجة شبة كدة فى الداتا جريد فيو فى ال cell اللى اسمها modelname يزود على الخانة 1 يعنى باختصار يدور على جزء من الجملة دى كلها موجودة فى الداتا جريد فيو ولا لا ولو موجودة يزود على ال cell 1
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
??????????????????????
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
PHP كود :
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(1).Value TextBox4.Text Then
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 

PHP كود :
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(1).Value TextBox4.Text Then
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: amgad525
#8
http://vb4arb.com/vb/thread-16489.html
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
استاذ ابراهيم
دى مانفعت لانى كما ذكرت اريك جزء من جملة وليس يساوى الجملة كلها يعنى انا بكتب جملة فى تكست بوكس الجملة دى فيها جزء موجود فى cell فى الداتا جريد فيو فيروح يشوف هى فى اى cell ويزود للخانة رقم 5 اللى فى نفس السطر 1

ستاذ امجد تظهرلى هذة الرسالة

انا عاوز اقول لو الجملة اللى فى التكست بوكس 4 فيها حاجة تشبة اى cell من ال cells اللى موجودة فى داتا جريد فيو رقم 3 تروح للسطر اللى موجود فيها القيمة دى وتزود لل cell رقم 5 فى نفس السطر واحد  
معنى ذلك انى تكست بوكس 4 ليس تماما يساوى cell فى الداتا جريد فيو وانما هناك جزء فى الجملة الموجودة فى تكست بوكس 4 موجودة فى الداتا جريد فية


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
PHP كود :
Dim Str As String TextBox4.Text
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If Str
.Contains(DataGridView1.Rows(rowindex).Cells(1).Value.ToStringThen
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 

السطور اعلاه حسب ما فهمت الفكرة منك

تحياتي ..
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 1 48 09-12-16, 06:31 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  المجموع التراكمي في داتا جريد فيو السيد الجوهري 2 57 08-12-16, 09:46 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 2 86 08-12-16, 11:16 AM
آخر رد: superwoofer
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 61 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 80 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  [سؤال] تغير لون كتابة التيكست بوكس ؟ Mido9 5 2,407 30-11-16, 10:16 PM
آخر رد: omferas
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 73 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  كيف اقوم بتعبئت كمبو بوكس من جدول في اسكيول سيرفر معتز الجازوي 2 73 19-11-16, 03:10 AM
آخر رد: معتز الجازوي
  مسار قاعدة البيانات في التكست بوكس hglogtd 2 77 19-11-16, 02:19 AM
آخر رد: hglogtd
  كيف يمكن اضافة مجموعة حقول الي datagridview والتعديل عليها مباشرتا dark1459 2 73 15-11-16, 10:30 PM
آخر رد: السرور

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم