تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال عن كودين للاداة Button
#1
انا عايز كود لـ Button اما ادوس عليه يفتح موقع فى اداة Web browser

وكمان عايز كود لـ Button اما ادوس عليه يفتح Embed code (زى فيديو على اليوتيوب مثلا)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
جواب السؤال الاول:
كود :
Dim aurl As Uri
        aurl = New Uri(TextBox1.Text)
        WebBrowser1.Url = aurl

السؤال الاخر لم افهمه لكن خمنت انك تقصد مصدر الصفحة
عند حدث WebBrowser1_DocumentCompleted الخاص بالويب براوزر اكتب

كود :
Form2.RichTextBox1.Text = WebBrowser1.DocumentText
        Form2.Show()
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Zakaria Yahya , kslawy


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Wink سؤال في اضافة وسحب اصناف من المخزن khadija_seedi_ali 1 35 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: محمد كريّم
  سؤال حول Combobox noway 2 47 أمس, 04:26 AM
آخر رد: amgad525
  [VB.NET] سؤال كيف يمكن معرفة التغير في قاعدة البيانات وليد الزنتاني 2 114 10-11-16, 01:20 AM
آخر رد: وليد الزنتاني
Lightbulb [VB.NET] سؤال حول التعامل مع الماسح الضوئي salhigc 3 122 02-11-16, 04:15 PM
آخر رد: salhigc
Exclamation [VB.NET] سؤال احتاج مساعده فيه a_abdullah 11 165 25-10-16, 03:20 PM
آخر رد: a_abdullah
  سؤال بسيط في فصل التاريخ عن الوقت فراس صلاح 3 133 19-10-16, 04:17 AM
آخر رد: mhmd_911
  سؤال : عن داتا قريد تقسيم قيمة الى عمودين abid 5 124 13-10-16, 04:40 AM
آخر رد: abid
  سؤال بخصوص طباعة تقرير في فيجوال بيسك 2010 haiderkh 2 102 12-10-16, 08:48 PM
آخر رد: أبو عمر
  [VB.NET] سؤال في الريبورت فيور دمعتز السمان 1 78 08-10-16, 01:52 AM
آخر رد: ابو ليلى
  سؤال عن ربط البرنامج الفيجوال بيسك بالموقع لسه مبتدئ 4 160 06-10-16, 07:13 PM
آخر رد: سعود

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم