تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توزيع ملفات فى ال program files
#1
Question 
عندى كتالوجات لمنتجات PDF وعايز ابرمج زارير تفتح كل كتالوج على حدى وعايز اخلى البرنامج يوزع الملفات فى الprogram files وبعدين يفتحها مش فى مكان انا محدده فى فولدر .
ارجو يكون السؤال واضح
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عفواً لم اتفهم للطلب فاتمنا لو يكون فى توضيح اكتر
ولعل افيدك واحد من الاخوة يفيدوك ان شاء الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
هحاول اوضحلك الكلام بالصور
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
PHP كود :
System.Diagnostics.Process.Start("C:\اسم الملف.pdf"

RolleyesRolleyesRolleyes
{‏‏ يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ‏ }

 " Mohamed M. Bedair     -     " Abu Anas
Genius Live , Egypt
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
انا عايز لما اعمل البرنامج exe مكونش مرتبط بمكان زى ده ""C:\اسم الملف.pdf"" عايز اخلى الملفات تتفتح من الtemp مثلا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
قم بإضافتها إلي ملفات الـ resources

RolleyesRolleyesRolleyes
{‏‏ يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ‏ }

 " Mohamed M. Bedair     -     " Abu Anas
Genius Live , Egypt
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
وتستخدم الكود التالي لفتح الملف من الـ Resources
PHP كود :
Imports System.IO
Imports System
.Diagnostics 
PHP كود :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Button1.Click
    Dim pdf 
As Byte() = My.Resources.SamplePdf
    Using tmp 
As New FileStream("test.pdf"FileMode.Create)
    
tmp.Write(pdf0pdf.Length)
    
End Using
    Process
.Start("test.pdf")
  
End Sub 

RolleyesRolleyesRolleyes
{‏‏ يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ‏ }

 " Mohamed M. Bedair     -     " Abu Anas
Genius Live , Egypt
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
شكرا ليك جدا .. هحاول اعمل البرنامج النهارده واقولك النتيجه Rolleyes
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
الكود ده لبرمجه BUTTON1
PHP كود :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Button1.Click
    Dim pdf 
As Byte() = My.Resources.SamplePdf
    Using tmp 
As New FileStream("test.pdf"FileMode.Create)
    
tmp.Write(pdf0pdf.Length)
    
End Using
    Process
.Start("test.pdf")
  
End Sub 

انما الكود ده يتحط فين ؟؟
PHP كود :
Imports System.IO
Imports System
.Diagnostics 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
في بداية الـ Class

RolleyesRolleyesRolleyes
{‏‏ يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ‏ }

 " Mohamed M. Bedair     -     " Abu Anas
Genius Live , Egypt
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  نقل واسترجاع ملفات بواسطة الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 22 445 منذ 49 دقيقة مضت
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] تشغيل ملفات الصوتية متتالية سوري حر 4 104 أمس, 07:18 AM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] عدة ملفات نصية rabeh.ram 2 57 13-11-16, 08:13 AM
آخر رد: rabeh.ram
  [سؤال] مساعدة في تشفير ملفات حسان محمد عابد 1 51 24-10-16, 10:28 PM
آخر رد: حسان محمد عابد
  [VB.NET] هل يوجد كود لقراءة ملفات bin ?? 0theghost0 1 68 05-10-16, 08:51 PM
آخر رد: محمد كريّم
  [سؤال] فكرة نقل وضغط ملفات عبدالرحمن المكاوي 16 387 09-09-16, 09:19 PM
آخر رد: أبو عمر
  [سؤال] سؤال يخص ملفات exe ramez live vb 12 353 09-09-16, 08:58 PM
آخر رد: أبو عمر
  [VB.NET] تشغيل عدة ملفات صوتيه ssayed111 0 70 20-08-16, 03:26 PM
آخر رد: ssayed111
  خاصية توزيع النص داخل التكست بوكس hglogtd 10 272 08-08-16, 09:04 AM
آخر رد: hglogtd
  [مشروع] عارض ملفات html yasob 7 220 18-07-16, 05:10 AM
آخر رد: LoveVb

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم