تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعمل الاداه دي ازاي؟
#1
السلام عليكم

لو سمحتم يااخوه

انا بعمل تاسك مطلوب مني

وقابلتني الاداه دي ومش عارفه اعملها ازاي بحاول فيها من امبارح فلو ممكن تساعدوني جزاكم الله كل خير؟!




الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اتبع الخطوات التالية :-


1-



2-



3-



4-







طبعا تجاهلت شرح كتابة الكود لأني لا اعلم مالذي تريده بالضبط


موفق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ربيع
#3
(21-04-14, 03:41 PM)الشاكي لله كتب : اتبع الخطوات التالية :-


1-



2-



3-



4-







طبعا تجاهلت شرح كتابة الكود لأني لا اعلم مالذي تريده بالضبط


موفق

جزاكم الله كل خيير علي الرد

الي عوزاه اني اعمل الاداه الي فيها الوقت ده وصباحا ومساءا بتاع الحضور والانصراف

وسالت قالو دي تيكست بوكس او ديت تايم بيكر وبنحولها !!

بس مش عارفه اعملها

وتكون ثابته يعني انا احطله ساعه وقت الحضور مثلا من 8 والانصراف 2 ويفضل ثابت الا لو هو غيره مش يظهرلي الساعه الحاليه زي ماعملت في احد محاولاتي للوصول ليها !

يارب اكون عرفت اوصل قصدي ايه !
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
وصحيح دي جزء من فورمه مش فورمه لوحده انا الي قاصه الجزء الي محتاجه استفسر عنه بس
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
السلام عليكم
هي بالفعل اداة DateTimePicker يمكنك اضافتها من صندوق الادوات
الان ستكون بهذا الشكل

الان نريد تنسيقها كما تريد حدرتك
عدل الخاصية Format اجعلها Time
الان ستكون بهذا الشكل

يمكنك تغير الوقت او الاستعلام عنه عن طريق الخاصية Value فهي من النوع Date
هنا سؤال عل تعرف كيفية التعامل مع المتغيرات من النوع Date لو ما تعرف ابحث في المنتدي باذن الله هتلاقي
اتمني الافادة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: يارب نور دربي
#6
(21-04-14, 02:49 PM)يارب نور دربي كتب : السلام عليكم
لو سمحتم يااخوه
انا بعمل تاسك مطلوب مني
وقابلتني الاداه دي ومش عارفه اعملها ازاي بحاول فيها من امبارح فلو ممكن تساعدوني جزاكم الله كل خير؟!

كما ذكر الأخوة هي مجرد أداة DateTimePicker

بعد وضع الأداة على الفورم قم بتغيير الخصائص التالية لتتطابق إلى حد كبير مع الصورة التي لديك:
CustomFormat = tt mm:hh
Format = Custom
Size = 70; 20

نأتي لتعديل الوقت برمجيا مثال
كود :
this.dateTimePicker1.Value = System.DateTime.Parse("10:58 pm");

لعرض الوقت نصياً مثال
كود :
MessageBox.Show( this.dateTimePicker1.Value.ToString("hh:mm tt"));
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ali.alfoly


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  لو سمحتو يا جماعة عاوز كود بلغة سي شارب عشان اعمل زرار save as و كود الامر save mahmod aboelela 2 1,263 08-03-15, 01:30 AM
آخر رد: السندباد المصري
  [سؤال] ازاي اعمل حاجه زي دي بالسي شارب ؟ mohamed elzieqy 4 1,126 18-08-14, 07:58 PM
آخر رد: smss
  عايز اعمل فورم في البرنامج تظهر مرة واحدة فقط عند اول مرة افتح البرنامج ولا تظهر مرة اخري السندباد المصري 11 1,868 01-07-13, 03:56 AM
آخر رد: Glamour

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم