تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة في ملفات ربط البرنامج
#1
انا عندي مشكلة انا عامل برنامج فيجوال بيسك ورابط الفيجوال بيسك بقاعدة بيانات اوركل

لما اجي اشغل البرنامج علي جهازي بيشتغل تمام لاني مسطب اوركل عليه لاكن لما بشغله علي جهاز علي الشبكة مش مسطب علييه اوركل بيظهر مشكلة عدم الاتصال بقاعدة البيانات ايه الملفات المطلوبة لتشغيل البرنامج بدون عمل سطب اب لاوركل علي كل جهاز وشكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بسم الله الرحمن الرحيم

اخى / superwoofer هذا ما احتاجه فعلاً !!!

لو تكرم اخوانا فى المنتدى بشرح طريقة تشيير ملف الفيجوال على شبكة داخلية وربطها مع مجموعة اجهزة يكون له فضل عظيم وربنا يبارك فى عمره وعمله يارب ...

وعندى سؤال هل لازم احمل البرنامج على كل الاجهزة فى الشبكة !!! اسئلة كتير ....
ونلتمس العذر لإخواننا نظرا للارتباطاتهم وظروفهم ، ولهم منا دعوة فى ظاهر الغيب .
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
لو مازلت تواجه المشكلة اخبرني
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(09-08-14, 01:14 PM)superwoofer كتب : لو مازلت تواجه المشكلة اخبرني

اخى العزيز / superwoofer

ارجو ان تشرح لنا طريقة ربط البرنامج على شبكة داخلية .. ولا تبخل علينا بعلمك


جزاك الله كل الخير

تحياتى ...
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
السلام عليكم

- أخي لابد أولاً أن تضع إسم السيرفر الخاص بمحرك قواعد بيانات الأوراكل في جملة الإتصال بقاعدة البيانات في الكود , وأيضاً إذا أنت
وضعت في جملة الإتصال إسم مستخدم وكلمة سر للمستخدم فتأكد من إعدادات الأوراكل بسماح الإتصال عند بعد وليس محلي فقط .

- ثانياً لابد أن تعمل تحزيم لبرنامجك أو ملف ست أب لبرنامجك من خلال الفيجول بيسك , ثم قم بتثبيت برنامج على أجهزة الشبكة .

- تحياتي .
كود :
For each Breathe in MyLife
Breathe.Say " سبحان الله والحمد لله ولا إله إلا الله والله أكبر أستغر الله العظيم وأتوب إليه"
Next
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
انا اسف جدا للتاخير بص يباشا زي مقال استاذنا طبعا وفي اضافة مع اوركل تقدر تنزلها منفرده اسمها odbc دي بتغنيك انك تنزل اوركل علي كل جهاز وبعدين تاخد ملفات tsname الموجوده علي السيرفر وترفقها في ملف network داخل app الخاص بالبرنامج وان شاء الله يتصل الموضوع سهل جدا لو عايزه تشوفوه عملي تقدر تراسلني وتيجي اورهولك عملي تحت امرك ده رقم موبيلي لاي حد عايز يستفيد ٠١٠٢٠٢٠٣٧٧١
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [vb6.0] جعل البرنامج يفتح كمسؤول larbihamri 6 868 30-11-16, 11:32 PM
آخر رد: sendbad100
  كيفية اظهار التاريخ الهجري في البرنامج allobaed 5 109 29-11-16, 02:20 PM
آخر رد: allobaed
  [ تمّ الحل ] : مشكلة بتسطيب الملف التّنفيذي عبد العزيز البسكري 3 105 12-11-16, 03:33 PM
آخر رد: مبرمج جديد
  مشكلة عندتعديل حقل التاريخ بحيث اذا ترك فارغا تظهر رسالة (نوع غير متطابق) allobaed 3 90 10-11-16, 11:58 PM
آخر رد: Ahmed_Mansoor
  مشكلة : قاعدة بيانات البرنامج بعد التنصيب لا تصبح بشكل ملف للقراءة فقط haiderkh 3 99 10-11-16, 12:56 AM
آخر رد: Ahmed_Mansoor
  [سؤال] ممكن مساعدة في ايجاد كود او اداة لاظهار جدول في واجهة البرنامج مبرمج جديد 2 106 09-11-16, 03:48 AM
آخر رد: مبرمج جديد
  [سؤال] إضافة وتعديل وحذف في ملفات مجدوله Easy4ever 7 1,048 04-11-16, 09:57 AM
آخر رد: jihad20003000
  [سؤال] مشكلة في تنصيب وعمل فيجوال بيسك على نظام ويندوز 7 hend amir 3 2,551 04-10-16, 04:59 AM
آخر رد: iisys
  طريقة حماية البرنامج برقم المعالج layan2000 61 3,177 02-10-16, 08:38 PM
آخر رد: شاكر ابو زيد
Sad [vb6.0] فلترة listview مشكلة غريبة Jonewickk 3 140 30-09-16, 08:12 PM
آخر رد: abulayth

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم