تقييم الموضوع :
  • 1 أصوات - بمعدل 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مساعدة فى الكود
#1
مساعده فى الكود اخوانى الكرام
PHP كود :
Private Function TCP_Port_Open(ByVal ip As StringByVal port As Integer) As Boolean

  Dim TcpPortscan 
As New TcpClient
        
Try
            
'Try to connect
            TcpPortscan.Connect(ip, port)
            ' 
we are still here :) so this port is asumed open
            
Return True
        
Catch ex As Exception
            
Return False
        Finally
            TcpPortscan
.Close()
        
End Try

    
End Function 
PHP كود :
اFor a 0 To TextBox1.Lines.Length 1
Dim Port 
As Integer TextBox1.Lines(a) & (vbCrLf)
For 
0 To ListBox1.Items.Count 1
Dim ip 
As String ListBox1.Items.Item(x)
ListBox1.SetSelected(xTrue)
Threading.Thread.Sleep(1)
'Call the function
Dim PortOpen As Boolean = TCP_Port_Open(ip, Port)
Next
Next 
انا بضيف فى listbox1
الايبهات وبخلى يعمل سكان ع البورت المفتوح انا اريد عند اكتشاف بورت مفتوح يدخل ع الاى بى االثانى ولو الاى بى الثانى اكتشف بورت مفتوح يخش ع الاى بى الثالث وهكذا مش عايز يخرجلى كل البورتات لكل اى اى بى انا اريد عند اكتشاف منفذ مفتوح من مجموعة البورتات المضافه يتنقل للاى بى الثانى
ع سبيل المثال listbox1
هحط ايبهات الشبكه بتاعة المحل بتاعى
كدا
192.168.1.10
192.168.1.11
192.168.1.12
192.168.1.13
اريد عند اكتشاف بورت مفتوح يتنقل للاى بى الثانى البرنامج حمايه هو فى مميزات كتير هرفع المشروع هنا باذن الله بعد ما اخلصو ارجوكم اللى يدخل ياريت يسعدنى فى الكود هذا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
لان لم يرد عليك احد سـاحاول ان اساعدك
اعمل حلقه For مع If على ما اعتقد



[صورة مرفقة: g5qidgW.jpg]

ســبحــانك الـلهم بـحمدك , الـلهم لا عــلم لـنا الى مــأ علــمتــنا , الـلهـم علــمنـا ما جــهلـنا وانــفـعنــا بــما عــلمــتنـا انــك انـتَ الـسـميع الــعلــيم الـحكـيم ~~!I!

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(29-05-14, 09:19 PM)a_almisery كتب :
لان لم يرد عليك احد سـاحاول ان اساعدك
اعمل حلقه For مع If على ما اعتقد

انا بحاول ولله اخى بجرب دا
If Label1.Text = PortOpen Then

End If
بس بيقف خالص بياخد اول سطر بس
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
طيب حط elseif جرب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
(30-05-14, 01:25 AM)hassan كتب : طيب حط elseif جرب

مش هايقبل مش عارف ليه محدش رد عليا ولله انا عمال احاول
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
تفضل أخي

كود :
Private Function TCP_Port_Open(ByVal ip As String, ByVal port As Integer) As Boolean
    Dim TcpPortscan As TcpClient = Nothing
    Try
        'Try to connect
        TcpPortscan = New TcpClient(ip, port)
        ' we are still here :) so this port is asumed open
        Return True

    Catch ex As Exception
        Return False
    Finally
        If TcpPortscan IsNot Nothing Then TcpPortscan.Close()
    End Try
End Function

Private Sub Button1_Click(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    For Each IP As String In ListBox1.Items
        For Each Port As String In TextBox1.Lines
            Dim PortOpen As Boolean = TCP_Port_Open(IP, Integer.Parse(Port))

            If PortOpen Then
                Exit For
            End If
        Next
    Next
End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: vb_net , ابراهيم مراد
#7
.....
كود :
For Each ip As String In ListBox1.Items
    For Each port As String In TextBox1.Lines
        If TCP_Port_Open(ip, port) Then
            Call thefunction() 'Call thefunction(ip, port)
            Exit For
        End If
    Next
Next
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابراهيم مراد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Star [VB.NET] السلام عليكم اخوتي ف المنتدى احتاج الي مساعدة انا اصمم منظومة لشؤون العاملين بعد اض fatma anari 0 15 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: fatma anari
  ممكن مساعدة توفي العراقي 1 35 منذ 5 ساعة مضت
آخر رد: ali.alfoly
  حل مشكلة الكود الاتي - سهل- CLARO 3 71 02-12-16, 04:06 PM
آخر رد: ali.alfoly
  طلب مساعدة ناتج طرح عددين قيمة سالبه khalaroy 2 43 01-12-16, 03:09 AM
آخر رد: khalaroy
  [سؤال] مساعدة في الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 1 59 28-11-16, 02:11 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  مساعدة في عمل برنامج rabeh.ram 4 169 27-11-16, 12:29 AM
آخر رد: rabeh.ram
  ما هو الخطاء فى هذا الكود "كود التعديل" السيد الجوهري 1 62 26-11-16, 03:22 AM
آخر رد: أبو عمر
  مساعدة في انشاء ثيم عبدالرحمن المكاوي 11 280 25-11-16, 11:57 AM
آخر رد: العزابي
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 93 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus
  مساعدة في عرض البيانات في التقرير haiderkh 1 70 21-11-16, 11:24 PM
آخر رد: السرور

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم