تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طلب فى تقرير بواسطة الكريستال ريبورت - مرفق مشروع
#1
بسم الله
ياجماعة الموضوع ببساطة ان فى جدول فيه بيانات موردين - مرفق المشروع
انا دلوقتى انشات الكريستاال ريبورت وانشات الفيو بتاع الريبورت فى فورم جديد
ولكن التقرير بيظهر فيه اسماء الاعمدة فقط بدون البيانات الموجودة بالداتا بيس
وعلى فكرة قاعدة البيانات من نوع اكسس
برجاء المساعدة وشكراً


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication3.rar (الحجم : 253.17 ك ب / التحميلات : 157)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
ايه ياجماعه انا شايف مافيش ولا رد
هو الموضوع صعب ولا ماحدش شاف الموضوع
بالله عليكم الموضوع مهم
وشكراً

وانا هوضح ايه اللى مطلوب بالصور

انا عندى فورم بعمل منه اضاف للموردين بتوعى وعندى بالفعل بيانات اتنين موردين

   

وعملت الكريستال ريبورت فعلا وعملت الفيو بتاع الريبورت

وانا عايز بيانات الموردين دول يظهرو فى الريبورت

لكن انا بيظهر اسماء الاعمدة فقط بدون باقى الباينات زى فى الصورة

   

يارب اكون عرفت اوصل المطلوب

وشكراً


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم اخي العزيز

اضف زر باسم تقرير في Form2 وامسح زر الreport من الـForm1
ثم اجعل خاصية الـModifire للCrystalReportViewer1 في Form3 يساوي Public

واكتب في الزر الجديد في Form2 هذا الكود:


PHP كود :
Dim f3 As New Form3()
        
Dim rep As New CrystalReport1()
        
rep.SetDataSource(SuppliersDataSet.Tables(0))
        
f3.CrystalReportViewer1.ReportSource rep
        f3
.ShowDialog() 

دائما اخي العزيز لاتستعجلSmile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: abatenovtch
#4
Smile
ياسلام عليك يا Sajad
الف الف شكر لك وللمنتدى كله
Smile
بس انا كنت بعد اذنك عايز اعرف حاجة هو معنى كده لازم زر الريبورت يتعمل فى نفس
الفورم اللى فيه البيانات ممكن توضح لى الحته ديه بعد اذنك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
كلا اخي العزيز ليش شرطا ان يكون زر التقرير في نفس الفورم

لكن للسهولة جعلتها في نفس الفورم

لان في الحالة القديمة كان يجب عليك فتح الاتصال من جديد ومن ثم اسناد البيانات الى التقرير

أما في هذه الحالة البيانات جاهزة والتصال جاهز لذا قمت بطباعة التقرير من نفس الفورم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
Thumbs Up 
(03-10-13, 02:12 PM)Sajad كتب : كلا اخي العزيز ليش شرطا ان يكون زر التقرير في نفس الفورم

لكن للسهولة جعلتها في نفس الفورم

لان في الحالة القديمة كان يجب عليك فتح الاتصال من جديد ومن ثم اسناد البيانات الى التقرير

أما في هذه الحالة البيانات جاهزة والتصال جاهز لذا قمت بطباعة التقرير من نفس الفورم

طيب بعد اذنك ممكن تقولى لو عايز زى اللى فى المثال اللى انا عامله
لو يبقا الزر فى فورم تانى اعمل ايه
ومتشكر جدا لاهتمامك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
كما ذكرت اخي العزيز

يجب فتح الاتصال وملئ البيانات
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(07-10-13, 12:00 PM)Sajad كتب : كما ذكرت اخي العزيز

يجب فتح الاتصال وملئ البيانات

ايوه ازاى يعنى ماهو انا بعد اذنك عايز اعرف الكود او لو امكن
تعدل فى النموذج المرفق
وشكراً لك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


أطلعت على المرفق فوجدت أنك تستخدم الربط بالمعالج وليس بالكود

أغلب المبرمجين المتمكنين يستخدمون الربط بالكود ليكون كل شيء أمامهم


ضع هذا الكود في الفورم 3 Form
كود :
Public Class Form3

    Private conn As New OleDb.OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=" & Application.StartupPath & "\Suppliers.accdb")

    Private Sub Form3_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

        Dim da As New OleDb.OleDbDataAdapter("SELECT SupNum, SupName, [Work], Location FROM SuppliersData", conn)
        Dim dt As New DataTable
        da.Fill(dt)

        Dim r As New CrystalReport1
        r.SetDataSource(dt)
        CrystalReportViewer1.ReportSource = r

    End Sub

End Class


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
 
@@@ سامحوني، منقطع نهائياً @@@

 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Sajad


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية جمع اكثر من field في الكريستال ريبورت نسيم 9 185 03-12-16, 10:15 PM
آخر رد: محمود بكرى
  ماهي الطريقة لعرض بيانات مشفره في تقرير؟ قناص المدينة 0 58 12-11-16, 06:29 PM
آخر رد: قناص المدينة
  كيف يمكننى جعل مربع النص يحتوى الارقام الكبيرة فى الكريستال ريبورت محمود بكرى 1 62 06-11-16, 11:14 AM
آخر رد: محمود بكرى
  كيف يمكن عمل كشف حساب بشكل تفصيلي مرفق صورة توضيحية MH mekawy 4 188 18-10-16, 09:56 PM
آخر رد: العواد الصغير
  الطباعة بواسطة الكريستال ريبورت باستخدام الاجراء المخزن حماده السعيد 7 898 10-10-16, 10:34 AM
آخر رد: محمد فاوي
  مشكلة فى تسطيب كريستال ريبورت 2013 ل vb2010 abdelsalam 1 228 16-08-16, 06:14 PM
آخر رد: Kian Tech
  [سؤال] كيف يمكننى طباعة كل الفواتير مصممه بالكريستال ريبورت وvb.net? محمود بكرى 4 317 21-06-16, 11:46 PM
آخر رد: محمود بكرى
  هل الكريستال ريبورت متواجد بنسختي طالب 22 0 125 18-06-16, 08:41 AM
آخر رد: طالب 22
  [VB.NET] إنشاء تقرير Crystal Report من أكثر من جدول saad.abu 0 254 06-06-16, 11:43 PM
آخر رد: saad.abu
  عاجل ومهم - مشكلة في الكرستال ريبورت بسام عماد 1 210 06-06-16, 02:05 PM
آخر رد: Adrees

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم