تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[نقاش] مشكلة فى استخدام AutoCompleteSource مع الداتا جريد فيو
#1
السلام عليكم ورحمة الله
فى سؤال سابق حول استخدام AutoCompleteSource داخل الجريد فيو
قام العضو الكريم kslawy بالمساعدة فى استخدام AutoCompleteSource
كود :
Dim ItemCode As TextBox = TryCast(e.Control, TextBox)
        If ItemCode IsNot Nothing Then
            If DataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex = 1 Then
                ItemCode.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.SuggestAppend
                ItemCode.AutoCompleteCustomSource = scAutoComplete
                ItemCode.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource
            Else
                Not columnn 1, turn of Autocomplete
                ItemCode.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.None
            End If
        End If
والحمد لله الكود يعمل ممتاز جدا ولكن واجهتنى مشكلة وهى
اقوم بتسجيل البيانات عن طريق الداتا جريد فيو
الى قاعدة البيانات واستخدام AutoCompleteSource فى احد الحقول
ولكن عند بداية فتح الفورم اقوم بعرض البيانات السابقة الى الداتا جريد فيو فيتوقف عمل AutoCompleteSource وعند الغاء عرض البيانات فى بداية تشغيل الفورم يعمل فكيف اقوم بعرض البيانات السابقة داخل الجريد فيو واستطيع استخدام AutoCompleteSource
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
هل السؤال غير واضح الى الاخوى الاعضاء
برجاء الرد من احد الاعضاء او احد المشرفين
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 0 27 أمس, 07:53 PM
آخر رد: kofa
  حل مشكلة الكود الاتي - سهل- CLARO 3 81 02-12-16, 04:06 PM
آخر رد: ali.alfoly
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 65 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  كيف يتم حل مشكلة ظهور رسالة عند الضغط علي هيد داتا جريد فيو السيد الجوهري 4 58 30-11-16, 10:08 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 175 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  [VB.NET] مشكلة عند عمل تحديث للبيانات Asmaa adel 3 76 27-11-16, 03:56 PM
آخر رد: Adrees
Rainbow [VB.NET] مشكلة طابعة الباركود محمد اسماعيل 3 268 27-11-16, 10:30 AM
آخر رد: adel27
  [سؤال] استخدام الدوال في crystalreport thevirus 1 78 25-11-16, 06:33 PM
آخر رد: thevirus
  الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة araxis 5 126 22-11-16, 06:42 PM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 98 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم