تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية اضافة مشغل mpv بداخل الفورم
#1
السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه
الرد }}}
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#2
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()


الرد }}}
تم الشكر بواسطة: bidaya , ميدو الفنان , ميدو الفنان , asemshahen5
#3
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

  ممكن رفع الملفات المشغل او الرابط  اخي
الرد }}}
تم الشكر بواسطة: trakktour , asemshahen5 , asemshahen5
#4
(07-11-20, 01:59 AM)bidaya كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

  ممكن رفع الملفات المشغل  او الرابط  اخي

تفضل اخي الكريم 
كود :
http://www.mediafire.com/file/yxa8k10bi1ib9vx/mpv.rar/file

مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك 
بتوفيق  Heart
الرد }}}
تم الشكر بواسطة: bidaya , asemshahen5 , asemshahen5
#5
[quote pid='168643' dateline='1604701159']

تفضل اخي الكريم 
كود :
http://www.mediafire.com/file/yxa8k10bi1ib9vx/mpv.rar/file

مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك 
بتوفيق  Heart
[/quote]

الله يحفظك
الرد }}}
تم الشكر بواسطة: trakktour , asemshahen5
#6
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا
الرد }}}
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , trakktour
#7
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net
الرد }}}
تم الشكر بواسطة: ميدو الفنان , ميدو الفنان
#8
(07-11-20, 11:19 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net

حسنا اخي ولكن بيديني ايرور عند عمل launch للبرنامج
الرد }}}
تم الشكر بواسطة: trakktour
#9
(07-11-20, 11:30 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 11:19 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب :
(05-11-20, 03:08 AM)ميدو الفنان كتب : السلام عليكم
كيف اضيف مشغل mpv بداخل الفورم لدي ملفات mpv dll وجدتها في احدي البرامج ولكن لا يمكن استردادها 
ده رابط للملفات
https://easyupload.io/kgsazk
لا اعلم اذا كان يمنع وضع روابط ام لا ولكن انا حطيت مثال 
اتمني ان الاقي حد يساعدني انا عارف ان ناس كتير ساعدوني هنا واشكرهم جدا 
فياريت اي حد يعرف طريقة ازاي اضيف المشغل ده بداخل الفورم نفسه اكون مشكور جدا ليه

و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net

حسنا اخي ولكن بيديني ايرور عند عمل launch للبرنامج
مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك و سيعمل ان شاء الله
الرد }}}
تم الشكر بواسطة: ميدو الفنان
#10
(07-11-20, 11:35 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 11:30 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 11:19 PM)trakktour كتب :
(07-11-20, 09:49 PM)ميدو الفنان كتب :
(07-11-20, 12:54 AM)trakktour كتب : و عليكم السلام
تفضل
كود :
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
           .[Loop] = True,
           .Volume = 50
       }
       player.Load("https://wer22.wertvlive.com/hls/disney.m3u8", "disney")
       player.[Resume]()



شكرا لك ولكن هل ممكن الكود بالفيجوال لاني لما باجي احوله بيديني خطا

اخي الكريم هذا الكود بـ vb.net

حسنا اخي ولكن بيديني ايرور عند عمل launch للبرنامج
مجلد lib ضعه مع ملفات مشروعك و سيعمل ان شاء الله

حصل فعلا بس المشروع نفسه مش عاوز يتعمله launch لما بسترد ملف libmpv.dll للبرنامج بيبقا تمام باجي علشان استرده بيبقا بردو تمام اجي اعمله start يظهر كما في الصورة
الرد }}}
تم الشكر بواسطة: trakktour


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  لا يمكن رؤية التغييرات على الفورم um_noor20 2 95 28-11-22, 04:51 PM
آخر رد: asmarsou
  [سؤال] كيفية حساب مجموع عدة اوقات asmarsou 2 135 25-11-22, 02:11 AM
آخر رد: asmarsou
  كيفية اظهار رسالة داخل الفيجوال بيزيك واختفائها تلقائياَ بعد فترة ابو نور الهدى 3 1,015 23-11-22, 11:29 PM
آخر رد: Mostafa201255411
Rainbow [كود] كود اظهار الفورم في المقدمه On Top محمد مسافر 1 157 14-11-22, 03:25 PM
آخر رد: asmarsou
  كيفية انشاء برنامج بكلمة سر crazykinko 7 410 08-11-22, 12:12 PM
آخر رد: crazykinko
  لدي سؤال من فضلكم في موضوع الاستاد الفضل shwehdi4pc في كيفية حماية البرنامج محمدعبدالسلام 2 240 01-11-22, 10:16 AM
آخر رد: محمدعبدالسلام
  لدي سؤال من فضلكم في موضوع الاستاد الفضل shwehdi4pc في كيفية حماية البرنامج محمدعبدالسلام 0 149 30-10-22, 10:56 PM
آخر رد: محمدعبدالسلام
  مساعدة في اضافة زر داخل خلية في الداتا جريد فيو MustafaShaker 4 1,417 22-10-22, 09:13 PM
آخر رد: MORA
  بالفيديو كيفية عمل تحديث للبرنامج crazykinko 2 512 22-10-22, 12:48 PM
آخر رد: ابو روضة
  اضافة سطر جديد ali_ahmed12 11 439 13-10-22, 08:40 PM
آخر رد: ali_ahmed12

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم