تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Acces2007] لماذا لم تظهر قاعده البيانات فى جهاز اخر
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 
 انا صممت برنامج عن طريق  الاكسس  والفيجوال بيزك 2008 
 تعبت فيهم جداً على قدر كافي 
  واشتغل البرنامج  لاكن المشكله دلوقتى 
ان الداتا فيو جريد لم تعمل على جهاز اخر 
Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|\database-elhomidi.accdb


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
تاكد من access نازل في الجهاز التاني
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(25-09-14, 02:56 AM)abdullah كتب : تاكد من access  نازل في الجهاز التاني

اكيد نازل فى الجهاز التانى ونفس الاصدار كمان 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في تصميم قاعدة البيانات djelloul 2 42 06-12-16, 12:36 PM
آخر رد: djelloul
  بحث و إظهار صورة من قاعة البيانات علىPictureBox ahmed_elwerfalli 0 50 29-11-16, 01:34 AM
آخر رد: ahmed_elwerfalli
  ابي اربط برنامجي بسيرفر او قاعده بيانات مبارك 3 191 22-11-16, 02:57 PM
آخر رد: مبارك
  [VB.NET] مثال على جلب ارقام من قاعدة البيانات وحفظها في مصفوفة بدر إشتية 4 360 02-11-16, 02:42 AM
آخر رد: Ahmad ahmed
  استفسار حول طريقتي في قاعدة البيانات صبري زينوبي 0 82 29-09-16, 04:35 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  تسمية قاعدة البيانات قبل انشائها aiman 3 178 15-09-16, 09:12 PM
آخر رد: Abu Ehab
  [Acces2003] المساعدة في كود لحذف البيانات من الاستعلام محمد خلف زكي 2 145 28-08-16, 11:24 AM
آخر رد: محمد خلف زكي
  [VB.NET] الفيجوال بيسك لا يحفظ البيانات محمد خلف زكي 1 216 02-08-16, 05:54 AM
آخر رد: سعود
  لماذا لايتم حفظ الثواني مع باقي القيم الى قاعدة البيانات؟ سعود 2 388 01-08-16, 11:15 AM
آخر رد: أبوبكر سويدان
  مساعدة بحفظ محتوى داخل combox داخل قاعدة البيانات او فكرة مقاربه المثال مرفق رهف العريفي 24 759 17-06-16, 03:05 AM
آخر رد: رهف العريفي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم