تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Acces2007] لماذا لم تظهر قاعده البيانات فى جهاز اخر
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 
 انا صممت برنامج عن طريق  الاكسس  والفيجوال بيزك 2008 
 تعبت فيهم جداً على قدر كافي 
  واشتغل البرنامج  لاكن المشكله دلوقتى 
ان الداتا فيو جريد لم تعمل على جهاز اخر 
Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|\database-elhomidi.accdb


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
تاكد من access نازل في الجهاز التاني
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(25-09-14, 02:56 AM)abdullah كتب : تاكد من access  نازل في الجهاز التاني

اكيد نازل فى الجهاز التانى ونفس الاصدار كمان 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  الانتقال إلى السجل الثاني في قاعدة البيانات و إظهار الصورة التالية على picturebox ahmed_elwerfalli 6 193 24-12-16, 11:07 PM
آخر رد: ahmed_elwerfalli
  جلب البيانات من قاعدة بيانات XML djelloul 0 68 13-12-16, 07:45 PM
آخر رد: djelloul
  مشكلة في تصميم قاعدة البيانات djelloul 2 113 06-12-16, 12:36 PM
آخر رد: djelloul
  بحث و إظهار صورة من قاعة البيانات علىPictureBox ahmed_elwerfalli 0 148 29-11-16, 01:34 AM
آخر رد: ahmed_elwerfalli
  ابي اربط برنامجي بسيرفر او قاعده بيانات مبارك 3 250 22-11-16, 02:57 PM
آخر رد: مبارك
  [VB.NET] مثال على جلب ارقام من قاعدة البيانات وحفظها في مصفوفة بدر إشتية 4 446 02-11-16, 02:42 AM
آخر رد: Ahmad ahmed
  استفسار حول طريقتي في قاعدة البيانات صبري زينوبي 0 138 29-09-16, 04:35 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  تسمية قاعدة البيانات قبل انشائها aiman 3 234 15-09-16, 09:12 PM
آخر رد: Abu Ehab
  [Acces2003] المساعدة في كود لحذف البيانات من الاستعلام محمد خلف زكي 2 182 28-08-16, 11:24 AM
آخر رد: محمد خلف زكي
  [VB.NET] الفيجوال بيسك لا يحفظ البيانات محمد خلف زكي 1 263 02-08-16, 05:54 AM
آخر رد: سعود

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم