تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] السلام عليكم
#1
عندي استفسار بخصوص الفيجوال ستديو و سكوال سرفر  وكرستال ريبورت 
دلوقتي انا تابعت كورس لعمل برنامج مبيعات بس لسوء الحظ اني مشتغلتش ع نفس الاصدار من الفيجوال ستديو الكورس شغال ب 2010 وانا اشتغلت ب فيجوال2012 وسكوال 2012
المهم وصلت لنهايه الكورس والبرنامج شغال تمام  
وصلت لنفطه اني احزم البرنامج وابعته لجهاز العميل
لم اجد  الinstaller project وحاول اجيبه من ع النت واشغله ولكن لم يظبط ع اصدار 2012 بالرغم من انه النسخه الخاصه ب 2012 
انا رغاي عارف بس بقول التفاصيل :"
فاتجهت لكذا طريقه تانيه 
اولا اشتغلت ع الفيجوال 2010 وحزمت البرنامج بنفس الطريقه الموجودة بالكور اكثر من مرة للتاكد من الداتا 
ثانيا حزمت البرنامج ع اداه advanced installer
وعملت فيرشوال ماشين ونقلت البرنامج ولاكن لم يعمل تاتي صفحه تسجيل الدخول ثم  ايرور ف الربط بين قاعده البيانات 
اتمني  حد يساعدني ابني البروجكت وانقله للجهاز 
 ملحوظه الشخص ال بيشرح الكورس  قال ننقل برنامج سكوال سرفر ال بنشتغل عليه وننقل قاعده البيانات وعملت زيه 
ملحوظه اخري  كود الربط بين الفيجوال والقاعده هل به مشكله عندما انقله لجهاز العميل ؟

Public connSQLServer As New SqlConnection("Data Source =WIN-J156T4OJFNQ; database=Rize; integrated security=false; User
 ID=ar;Password=123")
ملحوظة اخري المعلم لم يغير شيئ ف الكود عند البناء 
اسف ع الاطاله بس انا بحاول فالموضوع وبعمل سيرش لاكثر من اسبوعين وواقف عند نقطه البناء
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#2
بسم الله الرحمن الرحيم .


أولا : الافضل ان يكون اسم السيرفير عبارة عن متغيير في الستينغ او الرجستري هو و اسم قاعدة البيانات و اسم المستخدم و كلمة المرور طبعا مشفرين .

ثانيا : ووضع زر في أول نافذة لتشغل البرنامج اسمه إعدادات البرنامج و نافذة اعدادات لوضع اعدادات الاتصال فيها و كود الاتصال ياخذ منها .

ثالثا : اذا استخدمت الرجستري اعمل برنامج صغير مستقل يسمى اعدادات السيرفر تخزن فيه الاعدادات المخصصة لكود الاتصال .

PHP كود :
Dim cn As New SqlConnection("Server =" ServwerNameSTR ";database=" DATABASE_NAME ";integrated security=False;User ID=" UserNameXT ";Password=" PasswordXT ";"


و الله الموفق .
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#3
(26-08-21, 05:25 PM)asemshahen5 كتب : بسم الله الرحمن الرحيم .


أولا : الافضل ان يكون اسم السيرفير عبارة عن متغيير في الستينغ او الرجستري هو و اسم قاعدة البيانات و اسم المستخدم و كلمة المرور طبعا مشفرين .

ثانيا : ووضع زر في أول نافذة لتشغل البرنامج اسمه إعدادات البرنامج و نافذة اعدادات لوضع اعدادات الاتصال فيها و كود الاتصال ياخذ منها .

ثالثا : اذا استخدمت الرجستري اعمل برنامج صغير مستقل يسمى اعدادات السيرفر تخزن فيه الاعدادات المخصصة لكود الاتصال .

PHP كود :
Dim cn As New SqlConnection("Server =" ServwerNameSTR ";database=" DATABASE_NAME ";integrated security=False;User ID=" UserNameXT ";Password=" PasswordXT ";"


و الله الموفق .
مشكور بس انا الحقيقه مفهمتش ولا كلمه مممكن  اتواصل معاك باي طريقه وتدخل ع جهازي تيم فيور ونتكلم وتفهمني ؟ 
ملحوظه انا عمل موديول لكل حاجه مش سايبا عشواءي
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#4

فيه ماتريد انشاء الله .
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#5
(27-08-21, 07:15 PM)asemshahen5 كتب :
فيه ماتريد انشاء الله .
انا مبتدء وحقيقي مش فاهم حاجه
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#6




أنظر الى أكواد هذه النوافذ و ستجد ضالتك فهي بسيطة و أكوادها واضحة .
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#7
(27-08-21, 09:33 PM)asemshahen5 كتب :



أنظر الى أكواد هذه النوافذ و ستجد ضالتك فهي بسيطة و أكوادها واضحة .

وبعد كدا اعمل اي  معلش هتعبك 
 ربنا يجازيك خير 
ممكن تسردلي ال اعمله ف نقط  1 2 3 
ملحوظه اول شاشه للبرنامج هي شاشه تسجيل دخول بيوزر وباسورد
الرد }}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] لسلام عليكم ورحمه الله وبركاته ازاي افعل خاصيه امكانيه التعديل علي الكود أثناء تشغيل حسن الجلب 1 165 06-08-22, 07:39 PM
آخر رد: asmarsou
  [سؤال] سؤال مهم ممكن رد عليا بالله عليكم حسن الجلب 1 194 31-07-22, 10:43 PM
آخر رد: Jounior_P
  [سؤال] السلام عليكم ممكن رابط تحميل كريستال ريبورت للفيجوال بيسك 2013 حسن الجلب 1 329 27-05-22, 04:58 PM
آخر رد: essawq
  السلام عليكم سؤال في ال ASP .NET اليوم السابع 2 628 01-04-22, 11:42 AM
آخر رد: اليوم السابع
  السلام عليكم 2 مشكله حقل data type نوع text لو الكود اكثر من 10احرف لا يضيف ahmedhhh2 4 725 17-03-22, 12:52 AM
آخر رد: ahmedhhh2
  السلام عليكم عندي ثلاث Button اريد عند اخفاء ال Button2 يتم ترحيل Button1 معButton3 ahmedhhh2 4 728 05-03-22, 01:18 PM
آخر رد: ahmedhhh2
  السلام عليكم اريد روابط متاجر الكترونية لمتاجر ملابس مع السورس للمتجر مرام العتيبي 1 729 21-02-22, 04:21 PM
آخر رد: رسرس
  السلام عليكم اريد كود لما نتجاوز عدد محاولات 3 مرات في كلمة السر يطلعلي مسج تنبيه nosa 7 5,215 18-02-22, 11:34 PM
آخر رد: • abwryanmjahdhs
  السلام عليكم مشلكه عند الغاء التحديث الضغط علي no حدث CellEndEdit ahmedhhh2 1 407 11-02-22, 09:55 PM
آخر رد: ahmedhhh2
  السلام عليكم .. مشكلة بالداتا جريد فيو AhmedRamadan 1 727 11-02-22, 12:25 AM
آخر رد: اسامه الهرماوي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم