تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برنامج تغيير خلفيه سطح المكتب
#1
السلام عليكم
كنت اريد برمجه برنامج لتغيير خلفيه سطح المكتب مع خصيت ال slide show و تحديد مسارات من الcombo box و الي اخره.هل من مساعد ؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
لتغيير الخلفية
كود :
Private Declare Function SystemParametersInfo Lib "user32" Alias "SystemParametersInfoA" (ByVal uAction As Integer, ByVal uParam As Integer, ByVal lpvParam As String, ByVal fuWinIni As Integer) As Integer
    Private Const SE = 20
    Private Const UP = &H1
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        Using dlg As New OpenFileDialog
            dlg.ShowDialog()
            SystemParametersInfo(SE, 0, dlg.FileName, UP)
        End Using
    End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: mohammed moh , sooriaty03 , @@أبورائد@@ , tarek
#3
ممكن توضيح؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
اكيد ممكن

كود :
Private Declare Function SystemParametersInfo Lib "user32" Alias "SystemParametersInfoA" (ByVal uAction As Integer, ByVal uParam As Integer, ByVal lpvParam As String, ByVal fuWinIni As Integer) As Integer
دالة من دوال api

كود :
Private Const SE = 20
    Private Const UP = &H1
ثابتان يتم استخدامهم مع الدالة

كود :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        Using dlg As New OpenFileDialog
            dlg.ShowDialog()
            SystemParametersInfo(SE, 0, dlg.FileName, UP)
        End Using
    End Sub

هذا الكود في حدث النقر للبوتون راح يفتح عندك FileDialog تختار منه مسار الصوره موفق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@
#5
تمام مشكر بس انا كنت عاوز نظام ال listview و ال combobox ويكون في timer لتغيير الشاشه اوتوماتيكي هل من مساعده؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
وينكم يا عملاقه؟؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
طيب اخي بس انتظر عليا غدآ بإذن الله لان حاليآ تعبان ونعسانSad وراح اعملك مثال بإذن الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: nin9e , @@أبورائد@@
#8
السلام عليكم
مثل ما وعدتك اخي تفضل
صورة البرنامج


طبعآ الصورة الموجودف في الـــCheckBox تختلف عن يلي تظعها لان حجمها صغير لذلك وضعتها حسب مسار جهازي موفق

تحميل المشروع
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@ , yahya , ناجي إبراهيم
#9
مشكور علي المجهود الرائع بس انا اريد listview و اضيف الصور ليه لمي عملت listview و open file dialog و تمام لمي اجي اضيف الصور مش بتبقي صور بيبقي المسار بتعها بس ممكن حل؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
هو ليه الموقع بعد التجديد الاعضاء معدوش بيردوا علي طول ده معني كده ان انتوا مش عاوزين تساعدوا ولا ايه المشكله؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] كيف ابطل زر tab فى برنامج على الفيجوال بيسك Mohamed371 1 29 أمس, 02:11 AM
آخر رد: مساعدة
  ارجوا المساعدة في برنامج محاسبة فيجوال بيسك 2008 محمد بوقزاحة 8 188 19-01-17, 01:30 PM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  [اقتراح] كيف ممنكن اتجاوز برنامج التجريبي 3asfa~mdmra 10 223 15-01-17, 04:00 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  برنامج شبية بالـTeemView Basil Abdallah 21 505 11-01-17, 11:05 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [VB.NET] مشكلة في تغيير لون خلفية الخلية في ال Datagridview Joe kad 10 232 09-01-17, 02:01 AM
آخر رد: مساعدة
  [VB.NET] برنامج يقوم بالفحص عن الجروبات المشترك فيها muhnnad002016 1 67 06-01-17, 02:19 PM
آخر رد: Basil Abdallah
Heart [VB.NET] احتاج الى مساعدة في برنامج لمحل لحساب الفاتورة malek369 0 84 05-01-17, 09:50 AM
آخر رد: malek369
  [VB.NET] تصميم برنامج معامل engmedomed@gmail.com 1 112 03-01-17, 03:51 PM
آخر رد: thevirus
  تغيير قاعدة البيانات الى .bak صبري زينوبي 5 134 01-01-17, 02:33 PM
آخر رد: صبري زينوبي
  [VB.NET] فكرة عن برنامج 3asfa~mdmra 4 140 01-01-17, 09:15 AM
آخر رد: مساعدة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم