تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة بخصوص جعل البرنامج يشتغل مع تشغيل الجهاز....
#1
انا لاقيت كود يجعل البرنامج يشتغل مع فتح الوندز ....
فى الجنرال
كود :
كود:
Private Function RegWrite(Key1, SValue As String)
    Set WSHShell = CreateObject("WScript.Shell")
    WSHShell.RegWrite Key1, SValue
End Function
وفى الفورم:
كود :
RegWrite "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\programName", " path of the program"
لكن انا عندى دايماّ بيظهر خطأ ومش عارف اعالجة فى الكود دة
كود :
Private Function RegWrite(Key1, SValue As String)
    Set [color=#FF0000]WSHShell =[/color] CreateObject("WScript.Shell")
    WSHShell.RegWrite Key1, SValue
End Function
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
إليك أخي كود آخر



PHP كود :
Set WSH CreateObject("WScript.Shell")
 
WSH.Regwrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Run\" & App.EXEName, App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe", "REG_SZ

وهذا كود الحذف
PHP كود :
Set WSH CreateObject("WScript.Shell")
 
WSH.Regdelete "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Run\" & App.EXEName 

وهذا كود تشغيل مع explorer

PHP كود :
Dim WSH As Object
 Set WSH 
CreateObject("Wscript.Shell")
 
WSH.regwrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell""Explorer.exe " App.EXEName"REG_SZ" 

وهذا كود الحذف

PHP كود :
Dim WSH As Object
 Set WSH 
CreateObject("Wscript.Shell")
 
WSH.regwrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Shell""Explorer.exe" "REG_SZ 

لكن لازم الملف يكون موجود في مجلد السيستم system
اذا ما وجد اللملف بتطلع لك رسالة خطأ
يا عالما بحالي 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
فى كود اسهل من كده وهو نسخ البرنامج لملف Start Up
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
omarelking كتب :فى كود اسهل من كده وهو نسخ البرنامج لملف Start Up
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
نسخ اختصار البرنامج لمجلد Start Up مجرب على وندوز xp ويعمل جيدا
PHP كود :
Set FDGDFg CreateObject("Wscript.shell")
VBGF FDGDFg.specialfolders("Startup")
Set oshelllink FDGDFg.createShortcut(VBGF "\" & App.EXEName & ".Lnk")
oshelllink.Targetpath = App.Path & "
\" & App.EXEName & ".exe"
oshelllink.iconlocation = App.Path & "
\" & App.EXEName & ".exe"
oshelllink.Description = "  
Location " & App.Path & "  " '& vbCrLf & '_
'"  " & vbCrLf & '_
'"  
HotKey Ctrl Alt C  "
oshelllink.Save
Set FDGDFg = CreateObject("
Wscript.shell") 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Smile سؤال بخصوص تقسيم ساعات اليوم ارجوا المشاركه استايل 10 258 03-11-16, 11:54 PM
آخر رد: الاصيله
  [سؤال] بخصوص اللغة العربية في عمور2016 1 139 27-09-16, 08:29 AM
آخر رد: Ahmed_Mansoor
  مساعده بخصوص كود منع نسخ الملفات من الجهاز nablion 9 1,197 23-08-16, 03:11 PM
آخر رد: ltfe
Smile سؤال بخصوص قراءة العدد العشري ارجوا الدخول استايل 6 193 28-07-16, 11:51 PM
آخر رد: استايل
Sad مشكلة في msgbox ارجوا الدخول استايل 4 169 23-07-16, 04:45 AM
آخر رد: استايل
  مشكلة اللغة العربية مع برامج فجوال بيسك Dano Pro 14 4,342 10-07-16, 07:53 PM
آخر رد: علموني Vb6
  حماية البرنامج برقم الهاردسك layan2000 5 1,496 21-02-16, 09:46 PM
آخر رد: layan2000
  [سؤال] استفسار بخصوص DataGrid ؟ ghareeb_hany 2 253 08-01-16, 10:04 PM
آخر رد: ghareeb_hany
  (تم الحل)مشكلة في الاستعلام بين تاريخين awidan76 13 933 06-01-16, 11:07 AM
آخر رد: Ashraf Elafify
  مشكلة في جلب قيمة checkbox pho24u 4 673 06-01-16, 12:16 AM
آخر رد: awidan76

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم