تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤال فى التعامل مع الاداه DataGridView
#1
السلام عليكم شباب و عيد سعيد يا رب عليكم كلكم يا ربSmile
كان عند سؤال صغير و هو ازاى اقدر اعمل اضافة و حذف و تعديل دخل الكنتروال DataGridView عن طريق الكود و للعلم
قومت عن طريق Add Colimn اضافة اسم الحقل لى عايزو و اسم الحقل فى قاعدة البيانات
طيب كده المطلوب هو ازاى اعمل اضافة و حذف و تعديل عن طريق الكود و فى نفس الوقت بخد اسم الحقل فى هيتعمل تعديل جوها فى الجدوال عن طريق Add Colimn
يَامَعْشَرَ الْجِنِّ وَالإِنسِ إِنْ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ فَانفُذُوا لا تَنفُذُونَ إِلاّ بِسُلْطَانٍ(33) سورة الرحمن
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اعتقد يوجد امثله كثيرة بالمنتدي بها المطلوب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم ورحمة الله
حتى أنا كنت أجهل كيفية القيام بذلك، ولكن الأخوة بارك الله فيهم أجابوني..
في المرفقات مثال لما تريد معرفته، وفقك الله.


الملفات المرفقة
.zip   DGVInsertion.zip (الحجم : 102.76 ك ب / التحميلات : 123)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم شكرا لك اخى ابوبكر سويدان و لكن الطريقة دى للاضفة فقط و لكن انا عايز اعرف طريق اعمل اضافة و تعديل و حذف عن طريق الكود و كمان هيخد اسماء الحقول لى فى الجدوال من الكنتروال عن طريق Value
يَامَعْشَرَ الْجِنِّ وَالإِنسِ إِنْ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ فَانفُذُوا لا تَنفُذُونَ إِلاّ بِسُلْطَانٍ(33) سورة الرحمن
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  الي كل من يجيد التعامل مع قواعد البيانات السندباد المصري 2 946 02-06-16, 12:40 PM
آخر رد: CLARO
  [سؤال] سؤال في الاتصال بقاعدة بيانات اكسس عادل الحاشدي 5 4,034 19-05-16, 01:45 PM
آخر رد: osama.okn
Photo [سؤال] عندى سؤال فى البحب و التعديل و الاضافة مع بعض alims 6 568 18-01-16, 05:20 PM
آخر رد: alims
  خطأ في التعامل مع Data set في فورمين متتالتين Abdh111 4 254 04-12-15, 10:51 PM
آخر رد: Abdh111
  كيف يمكن عرض combobox بشرط معين في داخل datagridview البراء 6 1,048 29-11-15, 12:44 AM
آخر رد: abulayth
  [C#.NET] كيف امنع ال datagridview من الانتقال الي سطر اخر ؟ ahmednet_0001 3 344 09-11-15, 01:12 AM
آخر رد: mrimamm
  [VB.NET] عرض محتويات حقل ملاحظات داخل DataGridView مبرمج بلا حدود 7 625 08-09-15, 11:15 PM
آخر رد: مبرمج بلا حدود
  [VB.NET] عرض حقل من نوع مذكرة داخل داة DataGridView مبرمج بلا حدود 0 247 07-09-15, 03:42 PM
آخر رد: مبرمج بلا حدود
  ابحث عن كود يقوم بالبحث داخل DataGridView عن طريق القيم داخل list box يرجى المساعدة moh61 4 854 04-09-15, 07:40 AM
آخر رد: khodor1985
  [سؤال] حول تحديث البيانات داخل DataGridView مبرمج بلا حدود 16 1,715 19-08-15, 11:52 PM
آخر رد: مبرمج بلا حدود

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم