تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة عند تركيب القاعدة عند العميل
#1
السلام عليكم

اخواني الافاضل انا الان قمت بنقل البرنامج للعميل و قمت بتركيب برنامج Sql Server Mangement 2005

و لكن عندما تظهر لي رساله الاتصال بالسيرفر يطلب مني كتابة اسم السيرفر

انا متعود على جهازي اختار اسم الجهاز الخاص بي و يتصل بنجاح

لكن للاسف كلما كتبت اسم الجهاز لا يريد الاتصال

هل يتوجب تركيب حزمة الـ sql كاملتاً بعد ذلك تركيب الـ sql mangement ?


و جزاكم الله خيرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
لماذا قمت بتثبيت Sql Server Mangement 2005 ؟؟؟
فقط يكفى تثبيت sqlserver express على جهاز العميل وربط قاعدة البيانات برمجيا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
amgadtamer كتب :لماذا قمت بتثبيت Sql Server Mangement 2005 ؟؟؟
فقط يكفى تثبيت sqlserver express على جهاز العميل وربط قاعدة البيانات برمجيا


و الله ؟

انا كنت فاكر اني اركب المانجيمينت ^_^

يعني لو انا حملت الملف ده >> http://www.microsoft.com/en-us/download/...x?id=21844

و سطبته على العميل

و خليت الاتصال بالقاعده كدا
إقتباس :
إقتباس : Class1.sqlcon.ConnectionString = "Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirectory|tran.mdf;integrated security=true;Connect Timeout=30;"

هاتشتغل عآدي من غير اي مشاكل إن شاء الله ؟

و بجد شكرا اوي اوي على المساعدة ,, بارك الله فيك Smile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
إن شاء الله هيشتغل بدون أى مشاكل
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
amgadtamer كتب :إن شاء الله هيشتغل بدون أى مشاكل

ربنا يكرمك يااارب و يجزيك كل خير , تسلملي و الله

بس انا اسف محتاج سؤال اخر معلش Sad

انا عارف إني تقلت عليك Sad سامحني

الان لو حبيت ايضا تشغيل الـ sql mangement لاني قد احتاج لاضافة جدول او اي شئ فى القاعده

هل تركيب الـ sql mangement + sql express يحل المشكلة الى انا ذكرتها الاولى ؟

لاني قد أحتاج لتلك العمليه Smile

و انا بجد اسف لاني تقلت عليك Smile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
نعمل يحل المشكلة
لكن هل ستذهب للعميل وتقوم بالاضافة والتغيير فى القاعدة عند العميل !!! مثل هذه الأمور تتم برمجيا عن طريق عمل باتشات برمجية
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
amgadtamer كتب :نعمل يحل المشكلة
لكن هل ستذهب للعميل وتقوم بالاضافة والتغيير فى القاعدة عند العميل !!! مثل هذه الأمور تتم برمجيا عن طريق عمل باتشات برمجية

صراحتاً لم اتقن لفكره الباتشات بعد و لم اقرأ عنها ايضاً , و لكن اتمنى ان ابدا تعلمها يوما ما إن شاء الله
هل يوجد شروحات بالعربيه ؟


بجد ربنا يكرمك يارب على تعبك معايا على حل المشكلة, ربنا يجزيك كل خير يارب

تسلم إيدك Smile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في تصميم قاعدة البيانات djelloul 0 8 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: djelloul
  كيف اعرض جداول هذه القاعدة atefkhalf2004 0 25 28-11-16, 07:10 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  [C#.NET] مشكلة في استعلام مابين تاريخين abdallah_alashwal 1 52 09-11-16, 12:04 PM
آخر رد: ممدوح
Sad [Acces2007] عاجل ارجو المساعدة لدي مشكلة مع برمجة زر البحث في الاكسس saimon 4 111 24-10-16, 07:54 PM
آخر رد: saimon
  مشكلة في حساب كمية السلع في المخزن djelloul 0 78 06-10-16, 02:15 PM
آخر رد: djelloul
  مشكلة في ادخال قيمة موجودة في textbox نسيم 9 342 20-06-16, 04:23 PM
آخر رد: الوادي
  مشكلة الترقيم التلقائي للعمود الاول في الداتا جريد فيو kofa 31 698 18-06-16, 03:53 AM
آخر رد: khodor1985
Sad مشكلة عدم حفظ البيانات في قاعدة البيانات wrd 10 527 10-06-16, 10:20 PM
آخر رد: ابو ليلى
  مشكلة ربط قواعد البيانات للفورمات المختلفة ali jamal 0 156 07-06-16, 02:31 PM
آخر رد: ali jamal
  مشكلة في نقل قاعدة البيانات الى جهاز اخر Namer 5 283 02-06-16, 12:01 PM
آخر رد: Namer

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم