تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
السلام عليكم سؤال في الداتا بيز عمليه البحث من خلال ادخال قيمه والبحث عنها في DataGridView
#1
السلام عليكم
لو سمحتم اذا كنت عايزه اعمل بحث عن كلمه في الداتا بيز بحيث اني اكتب الكلمه في textbox
فتظهرلي كل بيانات هذه الكلمه في DataGridView1 الكود عملته بالطريقه دي لكن تظهر
DataGridView1 فارغه


الملفات المرفقة
.txt   ملف.txt (الحجم : 1.42 ك ب / التحميلات : 21)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
وعليكم السلام ورحمة الله
راجعى هذا الموضوع : التعامل مع قواعد البيانات من الألف إلي الياء
سبحان الله وبحمده سبحان الله العظيم
آللهم لگ آلحمد حتى ترضى .. ولگ آلحمد إذا رضيِت .. ولگ آلحمد بعد آلرضآ
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
hago كتب :وعليكم السلام ورحمة الله
راجعى هذا الموضوع : التعامل مع قواعد البيانات من الألف إلي الياء

شكرا اخي الكريم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

PHP كود :
cmd.CommandText "select * from Coordinationsheet where schip = '%" TextBox1.Text "%'" 

التصحيح باضافة % و الله اعلم

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Star [VB.NET] السلام عليكم اخوتي ف المنتدى احتاج الي مساعدة انا اصمم منظومة لشؤون العاملين بعد اض fatma anari 2 69 منذ 7 ساعة مضت
آخر رد: أبوبكر سويدان
  [VB.NET] كود البحث لا يظهر اي نتائج ولا اي اخطاء Asmaa adel 1 46 أمس, 09:41 AM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 64 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  التحقق من وجود هذة القيمة فى الداتا جريد فيو مع العلم انى استخدم المعالج araxis 4 168 29-11-16, 07:26 AM
آخر رد: amgad525
  [كود] تعديل كود البحث بين تاريخينب hglogtd 2 38 29-11-16, 01:37 AM
آخر رد: hglogtd
  البحث مثل جوجل Samosoft 4 59 29-11-16, 01:35 AM
آخر رد: Samosoft
  خطأ عند البحث khalid475 1 44 28-11-16, 06:23 PM
آخر رد: khalid475
  [سؤال] كود البحث عن طريق اسم naden 1 68 28-11-16, 02:05 PM
آخر رد: Adrees
  الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة araxis 5 120 22-11-16, 06:42 PM
آخر رد: zinom
  [VB.NET] ربط الداتا بيز بالكريستال ريبورت عن طريق الكود thevirus 3 93 22-11-16, 02:38 PM
آخر رد: thevirus

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم