تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اريد بعض الاكواد البسيطه جدااااااا فيجوال بيسك 2010
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اريد منكم بعض الاكواد
الكود الاول عبارة عن 10 بوتن مرقمين بارقام من 0 - 9 وتكست بوكس عايز لما اضغط علي اي بوتن من اللي عليهم الارقام يتم كتابته في التكست بوكس في المرفقات صورة توضح وضع البوتن
انا جربت الكود ده لكتابه الارقام داخل التكست بوكس بس للاسف مش مظبوط لانه بيكتب الرقم مره واحده فقط ولما اضغط علي رقم تاني بيحذف الرقم القديم
PHP كود :
TextBox1.Text = ("1"


وكود لبوتن لما اضغط عليه يحذف رقم رقم مش كل الارقام مره واحده زاي نظام الاله الحاسبه بالظبط

الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

في انتظار مرور الاخوه للمساعده تقبلو مني كل التقدير


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
أخي الكريم
هناك طريقتان
الأولى
كود :
TextBox1.AppendText("1")
والثانية
كود :
TextBox1.Text &= "1"


بالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
just.coder كتب :وللحذف استخدم الكود دا

كود :
If TextBox1.Text.Length = Nothing Then
            MsgBox("لايوجد اى شى لحذفو", MsgBoxStyle.Critical)
        Else
            TextBox1.Text = TextBox1.Text.Remove(TextBox1.Text.Length - 1, 1)
        End If

---------------------------------------------------------------------------------------------

اشكرك اخي كل الشكر ظبطت الاكواد تمام لي طلب لو بلامكان هذا الكود اكون شاكر الافضال
الكود التاني عندي بوتن مكتوب عليه نسخ الرقم عايز لما اضغط عليه يظهر ليبول لمده مثلا خمس ثواني مكتوب عليه تم النسخ بنجاح وبعدها يختفي الليبول مره تاني باستخدام التايمر

تقبل تحياتي لشخصك اخي الغالي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
تستطيع بدون استخدام التايمر بإضافة هذا الكود

PHP كود :
Label1.Text "تم النسخ بنجاح"
label1.Visible True
Application
.DoEvents()
System.Threading.Thread.Sleep(3000)
label1.Visible False 

* ملاحظه 3000 تعني 3 ثواني كل 1000 بالمقابل ثانيه واحده

بالتوفيق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اشكرك اخويا الحبيب كل الشكر والتقدير وربنا يزيدك من علمه تقبل تحياتي ولك جزل الشكر اخي الحبيب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  نقل واسترجاع ملفات بواسطة الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 22 457 03-12-16, 10:47 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  مطلوب تعديلات في هذه الاكواد بحيث تكون فعاله اكثر معتز الجازوي 2 69 28-11-16, 05:36 PM
آخر رد: معتز الجازوي
  [سؤال] مساعدة في الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 1 59 28-11-16, 02:11 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  ربط قاعدة بيانات اكسس 2010 مع فيجوال 2012 diab4diab 2 87 15-11-16, 10:24 PM
آخر رد: thevirus
  عمل شاشة تسجيل دخول لبرنامج عبر فيجوال بيسك 2008 hishamdafer 2 107 12-11-16, 06:39 PM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] كيفية تحميل صورة من قاعدة بيانات اكسس 2010 نوريس 2 107 09-11-16, 12:32 PM
آخر رد: نوريس
  لانشاء فولدر فى مسار محدد بالفيجوال بيسك nabil.1710 4 94 07-11-16, 06:31 PM
آخر رد: nabil.1710
  اريد post لي جهاز ubnt .... خبراء sharo.azad 1 59 05-11-16, 06:58 PM
آخر رد: sharo.azad
  [VB.NET] اريد إضافة صورة للموظف في جدول أخر بنفس قاعدة البيانات أبووسم 8 269 05-11-16, 12:00 PM
آخر رد: Adrees
  اريد مساعدة في التعامل مع هذا الموقع بالفيجوال بيسك soper 2 81 03-11-16, 07:08 PM
آخر رد: soper

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم