تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية عمل باسورد متقدم
#1
اناعندي برنامج وعملت باسورد لفتح الواجة الرئيسىة ولا ارغب كل مرة فتح البرنامج علي نفس الجهاز كتابة الباسورد وانما عند النقل جهاز اخر يطلب الباسورد اما الاجهاز الاصلي فبمجرد ادخال الباسورد مرة واحدة فقط تكفي ارجو التعديل علي مثالي

الباسورد 1234


الملفات المرفقة
.rar   باسورد.rar (الحجم : 56.81 ك ب / التحميلات : 34)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اتمنى ان يفيدك هذا المشروع


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication7.rar (الحجم : 40.63 ك ب / التحميلات : 62)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
الاستاذ just.coder بارك الله فيك
سهل ممتنع
جزاك الله خير
لو شرح بسيط لعملية الحفظ (لمكانه)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
الفكرة حب انو ف عملية الفتح بيبحث عن ملف ف مجلد التيمب

واذا لاقاه بيفعل التايمر الموجود ومعنى ان الملف موجود من الاساس ان البرنامج اتفتح قبل كدا ل ان البرنامج هوا الى بياسس الملف الى البرنامج بيبحث عنو دا

اما اذا ملقاش الملف بيظهر ليك فورم الباسورد ومعنى كدا ان البرنامج اول مرة يتفتح عندك وبمجرد متحط الباسورد والباسورد يكون صح البرنامج بيقوم ب انشاء الملف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
مبدع اخي فعلا مميز لو في طريقة تانية لحفظ القيمة يبقي اقوي ودة لان عملية النسخة التجريبي بيبقي في مشكلة لو اتمسحت القيمة بيشتغل البرنامج ذي طريقة الريجيستير

لاني بحاول اعمل برنامج تجريبي وحابب ان كل قيمة تكون داخل الفورم يعني تمرير للقيمة المحفوظة داخل الفورم اعتقد هيكون اقوي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
انت عايز تعمل برنامج تجريبى يعنى لمدة معينة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
نعم وقرات موضوع بمنتدي اخر عن الريجيستير بس بعد ماخذت البرنامج لمجرد ثواني رحت لمجلد البرنامج بالريجيستير app ومسحت القيمة والبرنامج اشتغل بعد مسح القيمة ارجو طريقة اقوي من الريجيستير والتعامل معاة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
هحاول اعمل ليك طريقة انتظرنى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
متابع معاك انتظر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
ممكن طريقة لتغير مكان الملف من temp الي ملفsystemالموجود :c\windows\system
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية تخفيض مستوي الامان في الاكسل atefkhalf2004 7 81 28-11-16, 06:48 PM
آخر رد: atefkhalf2004
Question [VB.NET] كيفية ربط أى حقل IFieldObject بعمود بجدول برمجياً Crystal Reports newvbdev 4 111 23-11-16, 08:51 PM
آخر رد: newvbdev
  كيفية تغير رسائل الخطأ؟ noway 3 71 11-11-16, 05:37 PM
آخر رد: ممدوح
  [VB.NET] كيفية طباعة شهادات بصيغة PDF Programmer_2017 9 247 10-11-16, 10:02 PM
آخر رد: Programmer_2017
  [VB.NET] كيفية تحميل صورة من قاعدة بيانات اكسس 2010 نوريس 2 108 09-11-16, 12:32 PM
آخر رد: نوريس
  [VB.NET] كيفية التعامل مع العلاقات برمجياً ؟؟؟؟ thevirus 4 141 06-11-16, 08:22 PM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] كيفية عمل كود ب vb.net يعمل على تحديث جميع السجلات في الداتا بيز بشرط معين thevirus 2 124 24-10-16, 06:45 AM
آخر رد: thevirus
  مساعدة في كيفية عرض بيانات جدوال SQL Relationshipفي نفس تقرير VB أحمد محمد جمعة 1 64 23-10-16, 10:45 PM
آخر رد: Adrees
  كيفية إضافة فورم داخل بانل في الفورم الرئيسي bidaya 4 128 21-10-16, 04:40 AM
آخر رد: silverlight
Information المساعدة في كيفية : التحديد في الداتاقريد ... Arabia 4 152 18-10-16, 10:50 AM
آخر رد: Arabia

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم