تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية عمل باسورد متقدم
#1
اناعندي برنامج وعملت باسورد لفتح الواجة الرئيسىة ولا ارغب كل مرة فتح البرنامج علي نفس الجهاز كتابة الباسورد وانما عند النقل جهاز اخر يطلب الباسورد اما الاجهاز الاصلي فبمجرد ادخال الباسورد مرة واحدة فقط تكفي ارجو التعديل علي مثالي

الباسورد 1234


الملفات المرفقة
.rar   باسورد.rar (الحجم : 56.81 ك ب / التحميلات : 34)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اتمنى ان يفيدك هذا المشروع


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication7.rar (الحجم : 40.63 ك ب / التحميلات : 63)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
الاستاذ just.coder بارك الله فيك
سهل ممتنع
جزاك الله خير
لو شرح بسيط لعملية الحفظ (لمكانه)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
الفكرة حب انو ف عملية الفتح بيبحث عن ملف ف مجلد التيمب

واذا لاقاه بيفعل التايمر الموجود ومعنى ان الملف موجود من الاساس ان البرنامج اتفتح قبل كدا ل ان البرنامج هوا الى بياسس الملف الى البرنامج بيبحث عنو دا

اما اذا ملقاش الملف بيظهر ليك فورم الباسورد ومعنى كدا ان البرنامج اول مرة يتفتح عندك وبمجرد متحط الباسورد والباسورد يكون صح البرنامج بيقوم ب انشاء الملف
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
مبدع اخي فعلا مميز لو في طريقة تانية لحفظ القيمة يبقي اقوي ودة لان عملية النسخة التجريبي بيبقي في مشكلة لو اتمسحت القيمة بيشتغل البرنامج ذي طريقة الريجيستير

لاني بحاول اعمل برنامج تجريبي وحابب ان كل قيمة تكون داخل الفورم يعني تمرير للقيمة المحفوظة داخل الفورم اعتقد هيكون اقوي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
انت عايز تعمل برنامج تجريبى يعنى لمدة معينة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
نعم وقرات موضوع بمنتدي اخر عن الريجيستير بس بعد ماخذت البرنامج لمجرد ثواني رحت لمجلد البرنامج بالريجيستير app ومسحت القيمة والبرنامج اشتغل بعد مسح القيمة ارجو طريقة اقوي من الريجيستير والتعامل معاة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
هحاول اعمل ليك طريقة انتظرنى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
متابع معاك انتظر
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
ممكن طريقة لتغير مكان الملف من temp الي ملفsystemالموجود :c\windows\system
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيفية برمجه serail port engmedomed@gmail.com 2 70 12-01-17, 03:50 AM
آخر رد: Basil Abdallah
  كيفية تغير رسائل الخطأ؟ noway 4 136 12-01-17, 02:05 AM
آخر رد: يسرى7
  كيفية استخراج ربح من المبيعات عندما تكون سعر شراء المادة مختلة في كل مرة max_1978 3 98 05-01-17, 12:40 AM
آخر رد: أبو عمر
  [VB.NET] كيفية رفع صوره مع السؤال في المنتدي engmedomed@gmail.com 3 102 02-01-17, 08:24 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  كيفية التعديل على كود HTML ومن ثم عرضه في WebBrowser bidaya 5 127 24-12-16, 03:47 PM
آخر رد: ابو ليلى
  كيفية نقل بيانات من داتاجريد في فورم الى داتاجريد في فورم اخر قناص المدينة 0 77 22-12-16, 06:52 PM
آخر رد: قناص المدينة
  [VB.NET] كيفية استخدام مكتبة TLSharp الماجيك مسعد 5 158 13-12-16, 03:55 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
Sad [VB.NET] كيفية تصميم قاعدة بيانات SQL Server وربطها مع الVS 2010 Ayman97 0 99 06-12-16, 04:34 PM
آخر رد: Ayman97
  كيفية تخفيض مستوي الامان في الاكسل atefkhalf2004 7 177 28-11-16, 06:48 PM
آخر رد: atefkhalf2004
Question [VB.NET] كيفية ربط أى حقل IFieldObject بعمود بجدول برمجياً Crystal Reports newvbdev 4 179 23-11-16, 08:51 PM
آخر رد: newvbdev

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم