تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف تغير الشكل
#1
كيف تغير الشكل من combobox يعنى عندى 2 item الاولة normal وى الثانية Red لو اخطارت Red الشكل يتغير للفى الكلاس بتاع الشكل red لو normal الشكل يتغير لى الاعادى
اضفت مثال ياريت حد يعد علة شكرآ


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication1.rar (الحجم : 310.95 ك ب / التحميلات : 35)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
if selectedindex=0 then
هنا تغير الشكل على الرغم ان انا مش عارف شكل ايه اللي حيتغير
else

endif
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تغير تاريخ الفورم ddemed 7 105 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: ddemed
  [سؤال] تغير لون كتابة التيكست بوكس ؟ Mido9 5 2,385 30-11-16, 10:16 PM
آخر رد: omferas
  كيفية تغير رسائل الخطأ؟ noway 3 81 11-11-16, 05:37 PM
آخر رد: ممدوح
  تغير مكان الادوات علي الفورم makky 4 180 02-08-16, 01:19 AM
آخر رد: makky
  [VB.NET] هل يمكن تغير الوان الفورم بالمشروع بمديول كافكرة CSS nour83 4 187 03-07-16, 05:08 PM
آخر رد: أسامة
  [VB.NET] شباب عند تغير بزرار الانتقال الى الامام او الخلف تظهر لى هذه الرساله احمد عبد الحكيم 3 396 05-07-15, 03:04 PM
آخر رد: sphinx
  [سؤال] ازاى اظهر البيانات الموجودة فى الداتا جريد عند تغير صفحات TabControl احمد عبد الحكيم 4 668 10-04-15, 02:46 AM
آخر رد: احمد عبد الحكيم
  [VB.NET] تم تغير جملة insert into فظهرت لى هذه الرساله احمد عبد الحكيم 2 393 24-02-15, 11:57 PM
آخر رد: محمد العبيدي
  [سؤال] أريد كود كيفية تغير شكل كتابة التاريخ DateString sv25b858 1 567 24-02-15, 01:33 AM
آخر رد: الكاتب
  تغير شكل الادوات محمد اسماعيل 0 307 31-08-14, 06:44 PM
آخر رد: محمد اسماعيل

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم