تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشغيل ملف صوت او فيديو من الريسورس
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اضفت لمشروعي أداة windows media player من خلال choose item من الأدوات tools
ثم سحبتها على الفورم form
طبعا الجميع بيعمل openfiledialog علشان يحدد مسار الملف المراد تشغيله
أنا هنا في سؤالي أنا عايز اشغل ملف موجود في الريسورس بتاع مشروعي يعني مساره معروف في My.Resources
ازاي اكتب كود تشغيله بأداة الويندوز ميديا بلاير
علماً بأنني كتبت المسار هكذا ولم يعمل ....... شكراً لكم .......

AxWindowsMediaPlayer1.URL=My.resources.song1
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/...b1d472b783
ارجو ان تجد بالرابط ماتريد
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ارجو التوضيح لان الموقع محجوب عندى بارك الله فيكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
هذا هو الكود الموجود في الرابط أعلاه قمت بتجريبه ويعمل جيداً
كود :
Dim b As Byte() = My.Resources.Zain


        Dim TheFIlePath As String = "D:\.Zain.mp3"


        Dim TempFile As System.IO.FileStream = IO.File.Create(TheFIlePath)


        TempFile.Write(b, 0, b.Length)


        TempFile.Close()


        Me.AxWindowsMediaPlayer1.URL = (TheFIlePath)
(وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا)

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
استاذنا Kasalawy عندي الملف الصوتي اسمه art.wav موجود على الريسورس .... أنا أعرف أشغله لما يكون على أي درايف ..... أنا عايز أشغله وهو في الريسورس .... وشكرا على مشاركتك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





من الريسوس


PHP كود :
My.Computer.Audio.Play(My.Resources.BoomAudioPlayMode.Background





السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
 
@@@ سامحوني، منقطع نهائياً @@@

 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
جزاك الله خير اخى Kasalawy
اخى ابو رائد
هل من الممكن
[h=2]فتح ملف bdf من الريسورس داخل الاداة Adobe PDF Reader
[/h]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





اعتقد انه لايمكن سوى بهذه الطريقة


PHP كود :
System.IO.File.WriteAllBytes(System.IO.Path.GetTempPath "\tmp.Pdf"My.Resources.mypdffile)
Process.Start(System.IO.Path.GetTempPath "\tmp.Pdf"






السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
 
 
@@@ سامحوني، منقطع نهائياً @@@

 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
يا ابو رائد
شكراّ
اعجبنى
لايوجد زرين شكرا واعجبنى اخى الغالى بارك الله فيك


هذا كود لزيادة المنفعه العامه

PHP كود :
Dim mypdffile As String IO.Path.Combine(IO.Path.GetTempPath"filename.pdf")
        
My.Computer.FileSystem.WriteAllBytes(mypdffileMy.Resources.filenameFalse)
        
AxAcroPDF1.src mypdffile 
"الناس نيام فإذا ماتوا إنتبهوا"
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
اخى ابو رائد
انا اقصد فتح ملف bdf من الريسورس الى الاداة التى فى الصور

[ATTACH=CONFIG]2855[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]2856[/ATTACH]


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] تشغيل ملفات الصوتية متتالية سوري حر 4 104 02-12-16, 07:18 AM
آخر رد: zinom
  تشغيل الفورم بتاريخ ddemed 3 73 01-12-16, 05:41 PM
آخر رد: ddemed
  كيفيه تشغيل الفورم بالتاريخ الذي يحدده المستخدم ddemed 5 119 23-11-16, 10:12 PM
آخر رد: السرور
  خطا عند تشغيل البرنامج makky 10 134 19-11-16, 03:17 AM
آخر رد: أبو عمر
  تشغيل الفورم بتاريخ الضغط علي الزر ddemed 3 119 28-10-16, 10:01 AM
آخر رد: ddemed
  [VB.NET] مشكلة عند تشغيل الفيجوال بيسك دوت نت Asmaa adel 1 74 20-10-16, 02:22 AM
آخر رد: جوري
  كود نقل مقطع فيديو من الحاسبه الى السيرفر ومن السيرفر الى الحاسبه على شبكة LAN HATEM KAREM 6 134 14-10-16, 12:36 AM
آخر رد: HATEM KAREM
  [سؤال] مساعدة من فظلكم تشغيل قنوات بمشغل silverlight sambro 1 86 08-10-16, 04:37 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
Exclamation [سؤال] التاكيد من موجد برامج قبل تشغيل البرنامج MOONMICROSYSTEM 0 92 21-09-16, 11:17 AM
آخر رد: MOONMICROSYSTEM
Lightbulb عندي مشكلة عند تشغيل البرنامج معمول على لغة Microsoft Visual Studio 10 رمضان محمد 4 145 18-09-16, 02:17 AM
آخر رد: أبو عمر

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم