تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشغيل ملف صوت او فيديو من الريسورس
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اضفت لمشروعي أداة windows media player من خلال choose item من الأدوات tools
ثم سحبتها على الفورم form
طبعا الجميع بيعمل openfiledialog علشان يحدد مسار الملف المراد تشغيله
أنا هنا في سؤالي أنا عايز اشغل ملف موجود في الريسورس بتاع مشروعي يعني مساره معروف في My.Resources
ازاي اكتب كود تشغيله بأداة الويندوز ميديا بلاير
علماً بأنني كتبت المسار هكذا ولم يعمل ....... شكراً لكم .......

AxWindowsMediaPlayer1.URL=My.resources.song1
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#2
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/...b1d472b783
ارجو ان تجد بالرابط ماتريد
=====* التوقيع *======
=================
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#3
ارجو التوضيح لان الموقع محجوب عندى بارك الله فيكم
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#4
هذا هو الكود الموجود في الرابط أعلاه قمت بتجريبه ويعمل جيداً
كود :
Dim b As Byte() = My.Resources.Zain


        Dim TheFIlePath As String = "D:\.Zain.mp3"


        Dim TempFile As System.IO.FileStream = IO.File.Create(TheFIlePath)


        TempFile.Write(b, 0, b.Length)


        TempFile.Close()


        Me.AxWindowsMediaPlayer1.URL = (TheFIlePath)
(وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا)

الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#5
استاذنا Kasalawy عندي الملف الصوتي اسمه art.wav موجود على الريسورس .... أنا أعرف أشغله لما يكون على أي درايف ..... أنا عايز أشغله وهو في الريسورس .... وشكرا على مشاركتك
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#6

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





من الريسوس


PHP كود :
My.Computer.Audio.Play(My.Resources.BoomAudioPlayMode.Background





السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#7
جزاك الله خير اخى Kasalawy
اخى ابو رائد
هل من الممكن
[h=2]فتح ملف bdf من الريسورس داخل الاداة Adobe PDF Reader
[/h]
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#8

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





اعتقد انه لايمكن سوى بهذه الطريقة


PHP كود :
System.IO.File.WriteAllBytes(System.IO.Path.GetTempPath "\tmp.Pdf"My.Resources.mypdffile)
Process.Start(System.IO.Path.GetTempPath "\tmp.Pdf"






السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#9
يا ابو رائد
شكراّ
اعجبنى
لايوجد زرين شكرا واعجبنى اخى الغالى بارك الله فيك


هذا كود لزيادة المنفعه العامه

PHP كود :
Dim mypdffile As String IO.Path.Combine(IO.Path.GetTempPath"filename.pdf")
        
My.Computer.FileSystem.WriteAllBytes(mypdffileMy.Resources.filenameFalse)
        
AxAcroPDF1.src mypdffile 
"الناس نيام فإذا ماتوا إنتبهوا"
الرد }}
تم الشكر بواسطة:
#10
اخى ابو رائد
انا اقصد فتح ملف bdf من الريسورس الى الاداة التى فى الصور

[ATTACH=CONFIG]2855[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]2856[/ATTACH]


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Exclamation ملفات تشغيل قاعدة البيانات Access أبو خالد الشكري 2 294 20-05-22, 12:26 AM
آخر رد: أبو خالد الشكري
  كيف يمكن اضافة عناصر للكومبوبوكس اثناء تشغيل البرنامج عن طريق المستخدم haithammoftah 1 787 09-04-22, 02:15 AM
آخر رد: asmarsou
  [VB.NET] مشكلة في تشغيل مشروع vb net 2017 على حاسوب اخر baronblack 4 644 23-03-22, 08:36 PM
آخر رد: Taha Okla
  [سؤال] تشغيل الفيديوهات على التوالى؟ saidhamed 2 409 30-01-22, 11:02 PM
آخر رد: saidhamed
  [VB.NET] تشغيل صوت عند الحفظ محمد بوقزاحة 4 477 19-01-22, 09:23 PM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  [VB.NET] تشغيل المشروع مع بداية ويندوز محمد بوقزاحة 3 673 13-01-22, 08:46 PM
آخر رد: معاند الحظ
  رغم تنشيط Devexpress لكن مع تشغيل الكود يعطى هذه الرسالة shrarf_eg 2 522 28-12-21, 03:21 AM
آخر رد: DR.YASER
  تشغيل برنامج موجود في مجلد programmes file i1982 1 533 15-12-21, 02:16 AM
آخر رد: ابو انس
  [كود] ممكن كود تشغيل ملف امتداد reg jam3h 0 379 03-12-21, 09:42 PM
آخر رد: jam3h
Thumbs Up [سؤال] كيف يمكنني جعل مشرع الفيجوال بيزك يظهر عند تشغيل الويندوز,مع الشكرا عبدالله سعد سلطان 2 658 17-11-21, 06:55 AM
آخر رد: ابو روضة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم