تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
الى خبراء فى النصوص فى الفيجوال بيسك اريد معرفة نتيجة هذا الكود ؟؟
#1
السلام عليكم

ترون هذا الكود

PHP كود :
If TextBox1.Text.ToLower().Contains(TextBox2.Text.ToLower()) Then
            TextBox1
.SelectionStart TextBox1.Text.ToLower().IndexOf(TextBox2.Text.ToLower())
            
TextBox1.SelectionLength TextBox2.Text.Length
            TextBox1
.HideSelection False


        End 
If 


ده كود بيبحث عن كلمة فى textbox

لو لقيها بيعمل select عليها

انا عايز بدل ما يعمل select
يطلع رسالة بالكلمة الى عثر عليها

؟؟؟؟؟؟؟
ارجو المساعدة

ويا ريت لو الكود ده كمان حد يطلعلى ناتج بحثة ده بيتاكد من نص موجود فى لستة arry
PHP كود :
If New List(Of String)(txtDataViwe.Text.Split(New String() {" "Environment.NewLine}, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries)).Contains(txtxxxxxxxxxx.TextThen
            MessageBox
.Show("موجود")
        Else

        
End If 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
كود :
If TextBox1.Text.ToLower().Contains(TextBox2.Text.ToLower()) Then
            TextBox1.SelectionStart = TextBox1.Text.ToLower().IndexOf(TextBox2.Text.ToLower())
            MsgBox(Mid(TextBox1.Text, TextBox1.SelectionStart + 1, TextBox2.Text.Length))
        End If
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
بالنسبة للمصفوفة اسهل طريقة هكذا
كود :
For i As Integer = 0 To UBound(str)
            If str(i).ToLower.Contains(TextBox1.Text.ToLower) = True Then
                MsgBox(str(i))
            End If
        Next
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
شكر على مرورك لاكن يوجد خطاء فى الجملة الاولى فى كلمة
str

PHP كود :
For As Integer 0 To UBound([color=#FF0000]Str[/color])
            
If Str(i).ToLower.Contains(TextBox1.Text.ToLower) = True Then
                MsgBox
(Str(i))
            
End If
        
Next 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
لا اخي لايوجد خطأ str هي المصفوفه
كود :
Dim arr() As String = {"vb4arb", "member_3booody:", "abc", "Arr", "Str", "freeviwer"}
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        For i As Integer = 0 To UBound(arr)
            If arr(i).ToLower.Contains(TextBox1.Text) = True Then
                MsgBox("المصفوفه=" & arr(i) & vbNewLine & "رقم المصفوفه=" & i)
            End If
        Next
    End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اشكرك جدا :o اخى 3booody
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] يرجى التعديل على الكود dubai.eig 4 64 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: dubai.eig
  ارجوا المساعدة في برنامج محاسبة فيجوال بيسك 2008 محمد بوقزاحة 7 135 منذ 11 ساعة مضت
آخر رد: مساعدة
  اريد تحول الكود لفيجوال 2008 abudawoodd 6 157 15-01-17, 02:11 PM
آخر رد: abudawoodd
  [سؤال] كيف أحمّل الثيمات فيجوال بيسك 2008 ؟ رمزي الرفاعي 1 77 10-01-17, 09:38 AM
آخر رد: thevirus
  اريد كود غلق الفورم الحالى وفتح فورم اخر ali.alfoly 8 2,835 04-01-17, 09:18 PM
آخر رد: jojo2014
  تعديل الكود (ظهور مسج بوكس عند عدم وجود الاسم) Namer 10 409 04-01-17, 01:12 AM
آخر رد: Namer
  [VB.NET] هل الكود هذا صحيح dubai.eig 10 216 01-01-17, 10:15 PM
آخر رد: مساعدة
  نقل واسترجاع ملفات بواسطة الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 26 778 29-12-16, 05:01 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  اين اكتب هذا الكود anis_derna 3 140 28-12-16, 12:18 PM
آخر رد: thevirus
  [VB.NET] كيفيه تقطيع النصوص من text box or rich box engmedomed@gmail.com 4 81 27-12-16, 08:28 PM
آخر رد: مساعدة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم