تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
الى خبراء فى النصوص فى الفيجوال بيسك اريد معرفة نتيجة هذا الكود ؟؟
#1
السلام عليكم

ترون هذا الكود

PHP كود :
If TextBox1.Text.ToLower().Contains(TextBox2.Text.ToLower()) Then
            TextBox1
.SelectionStart TextBox1.Text.ToLower().IndexOf(TextBox2.Text.ToLower())
            
TextBox1.SelectionLength TextBox2.Text.Length
            TextBox1
.HideSelection False


        End 
If 


ده كود بيبحث عن كلمة فى textbox

لو لقيها بيعمل select عليها

انا عايز بدل ما يعمل select
يطلع رسالة بالكلمة الى عثر عليها

؟؟؟؟؟؟؟
ارجو المساعدة

ويا ريت لو الكود ده كمان حد يطلعلى ناتج بحثة ده بيتاكد من نص موجود فى لستة arry
PHP كود :
If New List(Of String)(txtDataViwe.Text.Split(New String() {" "Environment.NewLine}, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries)).Contains(txtxxxxxxxxxx.TextThen
            MessageBox
.Show("موجود")
        Else

        
End If 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
كود :
If TextBox1.Text.ToLower().Contains(TextBox2.Text.ToLower()) Then
            TextBox1.SelectionStart = TextBox1.Text.ToLower().IndexOf(TextBox2.Text.ToLower())
            MsgBox(Mid(TextBox1.Text, TextBox1.SelectionStart + 1, TextBox2.Text.Length))
        End If
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
بالنسبة للمصفوفة اسهل طريقة هكذا
كود :
For i As Integer = 0 To UBound(str)
            If str(i).ToLower.Contains(TextBox1.Text.ToLower) = True Then
                MsgBox(str(i))
            End If
        Next
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
شكر على مرورك لاكن يوجد خطاء فى الجملة الاولى فى كلمة
str

PHP كود :
For As Integer 0 To UBound([color=#FF0000]Str[/color])
            
If Str(i).ToLower.Contains(TextBox1.Text.ToLower) = True Then
                MsgBox
(Str(i))
            
End If
        
Next 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
لا اخي لايوجد خطأ str هي المصفوفه
كود :
Dim arr() As String = {"vb4arb", "member_3booody:", "abc", "Arr", "Str", "freeviwer"}
    Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        For i As Integer = 0 To UBound(arr)
            If arr(i).ToLower.Contains(TextBox1.Text) = True Then
                MsgBox("المصفوفه=" & arr(i) & vbNewLine & "رقم المصفوفه=" & i)
            End If
        Next
    End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اشكرك جدا :o اخى 3booody
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ما الخطأ فى هذا الكود ؟ what's error in my code ? twitter acount creator الماجيك مسعد 14 188 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: LoveVb
  [VB.NET] مشكلة في كتابة الكود تظهر علامة غريبة وتستبدل حرف بحرف ali.alfoly 4 63 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: amgad525
  [VB.NET] يرجى التعديل على هذا الكود dubai.eig 1 41 أمس, 12:18 PM
آخر رد: dubai.eig
  اريد كود يضغط على F1 بسرعه اقل من ثانيه mohamedabd 3 85 09-12-16, 10:01 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ممكن شرح هذا الكود؟ rafaag777 1 100 08-12-16, 11:33 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
Information [VB.NET] مساعده في الفيجوال بيسك هل اقدر اسوي اكثر من فورم a_abdullah 4 100 07-12-16, 02:39 PM
آخر رد: a_abdullah
  طريقة عمل قائمة خصائص شبية باالموجودةفي برنامج الفيجوال بيسك CLARO 1 60 07-12-16, 12:20 AM
آخر رد: amgad525
  طريقة نقل الفيجوال ستيديو من جهاز لاخر CLARO 1 41 06-12-16, 08:15 PM
آخر رد: محمد كريّم
  نقل واسترجاع ملفات بواسطة الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 25 529 05-12-16, 08:30 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [VB.NET] اريد كود للبرنامج التالي بطريقة general procedures a_abdullah 2 60 05-12-16, 02:18 PM
آخر رد: a_abdullah

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم