تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اختيار عنصر من 3 ليست بوكس
#1
عتدي 3 ليست بوكس اريد اختيار نفس العنصر من 3 ليست بوكس

يعني لو اخترت عنصر رقم 5 في 1 يختار تلقائي رقم 5 في 2و3 وكتب بتيكست بوكس العنصر كامل من 3 مع بعض

يعني لو تيكست بوكس بها 10 و15 و30 يبقي التيكست 301510
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
كود :
Private Sub ListBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListBox1.SelectedIndexChanged
        ListBox2.SelectedItem = ListBox1.SelectedIndex
        ListBox3.SelectedItem = ListBox1.SelectedIndex
        TextBox1.Text = ListBox1.SelectedItem & ListBox2.SelectedItem & ListBox3.SelectedItem
    End Sub

كل عام وانته بخير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
اخي الكود لايعمل
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
ممكن توضح لي وين المشكله عندي يعمل الكود مابه شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
كود :
Private Sub ListBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListBox1.SelectedIndexChanged
    ListBox2.[color=#FF0000]SelectedIndex [/color]= ListBox1.SelectedIndex
    ListBox3.[color=#FF0000]SelectedIndex [/color]= ListBox1.SelectedIndex
    TextBox1.Text = ListBox1.SelectedItem &[color=#FF0000] " " & [/color]ListBox2.SelectedItem &[color=#FF0000] " " & [/color]ListBox3.SelectedItem
End Sub
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
مشكور جدا اخي 3boody انا فهمت الفكرة منك وطبقت الكود دة واشتغل

المشكلة كما حددها vb6dao بالجز الاحمر انا مشكور لكم جميعا ربما من سرعة الكتابة

بس الغريبة انا ابتديت ب ListBox2 ولازم اختار العنصر من ListBox1 مش عارف لية
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيف يتم البحث فى ليست فيو موجودة فى فورم اخر الماجيك مسعد 13 178 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: مساعدة
  اداة اختيار الملفات محمد بن عطية 2 58 12-01-17, 06:01 PM
آخر رد: مساعدة
  حذف الاسطر المكررة من ليست ثم اعادتهم samira20 3 98 12-01-17, 09:16 AM
آخر رد: samira20
  ترتيب 2 ليست بوكس حسب احدهما samira20 6 135 06-01-17, 06:40 PM
آخر رد: samira20
  تعديل الكود (ظهور مسج بوكس عند عدم وجود الاسم) Namer 10 409 04-01-17, 01:12 AM
آخر رد: Namer
  [كود] استقسار عن الكومبوبكس والتيكست بوكس عبدالرحمن المكاوي 6 137 31-12-16, 07:35 PM
آخر رد: مساعدة
  [سؤال] كيف اخلي البرنامج يشتغل بدون نت فروم ورك و طريقة اختيار النت فروم ورك hassan 9 4,301 27-12-16, 01:25 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  [كود] كود وضع رابط WebBrowser في التكيست بوكس hassan 2 510 21-12-16, 02:00 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس araxis 8 236 20-12-16, 08:42 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  الحذف من قاعدة البيانات بدلات تشيك بوكس في داتا جريدفيو makky 2 132 08-12-16, 11:16 AM
آخر رد: superwoofer

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم