تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] بتدئة في VB.NET واحتاج كود لاداة Combobox ضروووورى
#1


لو سمحت احتاج الى كود لحساب سعرات حرارية عند اختيار الصنف من combobox وادخال رقم الكمية ف textbox ليظهر الناتج على label


الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ارفق المشروع للتعديل عليه مباشرة لتسهيل وتسريع حل المشكله
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
هى الفكرة وصلالى ومش وصلالى بس افهم فكرة السعرات الحرارية الاول
اواعطنى مثال
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
استخدم جملة ال select case .......................
..................  و فوق كل ذي علم عليم  ................
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
أظن المطلوب هو معادلة للقيام بالحساب.
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
شوف يا أخي الكريم :
هذا الكلام لازم يكون مسجل مسبقا في قاعده بيانات أو ملف
ولازم تحصل على البيانات من ناس تخصص تغذية

يعني يكون مسجل في أحد الجداول : أنه
اللحمة = 230 سعره حرارية لكل 100 غرام مثلا ... و هكذا ..
وبعد كده الامور البرمجية ساهلة خالص
والله اعلى واعلم
Abu Ehab : Microsoft Partner  & Systems Developer
 Youtube   Facebook    Twitter   
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  شرح التعامل مع combobox atef_020 3 116 09-06-18, 07:21 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] Combobox وعرض البيانات ZaerAllail 4 167 08-06-18, 12:05 AM
آخر رد: ZaerAllail
  [سؤال] كيف أربط Combobox بأخرى والوسيط قاعدة البيانات ؟؟؟ princelovelorn 0 105 05-05-18, 07:48 PM
آخر رد: princelovelorn
  [سؤال] استعمال ComboBox عدة مرات ومن نفس المصدر كريم جودي 2 162 09-04-18, 02:51 PM
آخر رد: حريف برمجة
  [VB.NET] مرة اخرى انا مش عاوز اضيف عمود جديد dgv انا اريد جعل العمود الثالث يكون combobox tarek 2 160 07-04-18, 04:28 AM
آخر رد: tarek
  combobox لا يعرض الداتا عند عمل select تناسيم 1 142 05-04-18, 02:52 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  [VB.NET] جعل الحقل الثالث في اداة dgv تكون combobox tarek 5 187 05-04-18, 01:10 AM
آخر رد: ahmedmansour
Smile [سؤال] كودات ال ComboBox hameed aljlyly 2 169 23-03-18, 05:07 PM
آخر رد: hameed aljlyly
  [VB.NET] اسناد قيمة ComboBox الى تيكست بوكس ابو ملاك الخبير 1 166 12-03-18, 05:54 PM
آخر رد: silverlight
  أخذ سكرين شوت لاداة- AxAcroPDF - وعرضها على بكتر بوكس hodifa1 0 71 07-02-18, 12:13 AM
آخر رد: hodifa1

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم