تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] كيف يمكننى تنفيذ هذه المعادله بالله عليكم
#1
السلام عليكم 
اقوم الان بتفيذ مشروع رواتب الموظفين

انا دلوقتى عندى مثلا موظف بيقبض 600 فى الاسبوع واسبوع العمل = 6 ايام معنى كدا ان اليوم ب 100 جنيه 
وعدد ساعات الشغل 9 ساعات معنى كدا ان لو قسمنا 100 / 9 = 11 جنيه تقريبا لساعه العمل الواحده 
وساعه العمل الاضافيه ب ساعه ونصف و ساعه التاخير ب ساعتين 
كيف يمكننى عمل هذه المعدله تلقائيا 
بمعنى انى اكتب اسم الموظف فى تكست والمرتب بتاعه فى تكست تانيه وعدد ساعات العمل فى تكست تالته ثم يقوم البرنامج بعمل هذه المعدله تلقائيا ويظهرها فى تكست رابعه 

لو فى مثال يبقى جزاكم الله كل خير  Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
وعليك السلام ورحمة الله وبركاته , هذا مثال على المعادلة .


الملفات المرفقة
.rar   Example_Clac.rar (الحجم : 1.66 ك ب / التحميلات : 28)
الرد }}}}
#3
جزاك الله كل خير هذا اقرب ما احتاجه ولكن
اخى الكريم هناك خطا بمعنى
انا دلوقتى الموظف عندى راتبه 600 جنيه فى الاسبوع ده فى حاله لو اشتغل 6 ايام فى 9 ساعات عمل يوميه
طب افرض هو اشتغل فقط 4 ايام يبقى لو حسبناها 4 ايام فى 9 ساعات عمل يوميه = 36 ساعه
كيف يمكننى حساب هذه الساعات فقط
بمعنى اكثر اريد كتابه الراتب بتاعه الاصلى فى تكست وعدد الساعات اللى اشتغلها فى الاسبوع فى تكست تانيه وفى تكست تالته عدد الساعات الاضافيه وتكست رابعه عدد ساعات التاخير وتكست خامسه عدد ايام التاخير كل هذه التكسات مرتبطه بالراتب الاصلى يقوم عمل المعدله عليه
يارب تكون فهمتنى
وجزاك الله كل خير مره ثانيه
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Ahmed_Mansoor
#4
أهلا اخي الكريم , تم تعديل المثال السابق .


الملفات المرفقة
.rar   Example_Clac_2.rar (الحجم : 1.74 ك ب / التحميلات : 22)
الرد }}}}
#5
جزاك الله كل خير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Ahmed_Mansoor
#6
(25-05-16, 08:57 AM)Ahmed_Mansoor كتب : وعليك السلام ورحمة الله وبركاته , هذا مثال على المعادلة .

اخي العزيز  احمد
السلام عليكم ورحمة وبركاته
 اقدم لكم جزيل الشكر والتقدير عل ما تقدمه من دعم فني لذا ارجو من الله ان يجعل عملك هذه في موزين حسناتكم
 تحياتي
إذا ضاقت بك الأحوال يوماً     فَثِقْ بالواحِدِ الفَرْدِ العَلِيِّ
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري , Ahmed_Mansoor


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  السلام عليكم محمد عبدالهادى 1 54 26-09-17, 11:08 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
Question [vb6.0] هل يمكن تنفيذ اومر دوس من خلال فجوال البيسك 6 ؟؟ Microformt 2 124 01-09-17, 12:27 AM
آخر رد: Microformt
  [vb6.0] طريقة تنفيذ كود عند الكليك على الزر و تنفيذ كود اخر عند اعادة الكليك عليه larbihamri 3 164 29-07-17, 05:12 PM
آخر رد: larbihamri
  [سؤال] السلام عليكم بخصوص اضافة combobox الى flxgrid engabuhema 0 268 12-12-16, 03:53 PM
آخر رد: engabuhema
  الرجاء مساعدتى فى المعادله التالية Ashraf Elafify 5 403 21-04-16, 02:38 PM
آخر رد: Ashraf Elafify
Lightbulb [كود] كود لتأجيل تنفيذ الكود بدون Timer! Omar 6.0 0 361 20-02-16, 11:08 AM
آخر رد: Omar 6.0
  السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة ... اخوانى الاحباب واجهتنى مشكلة مكتبة ado mhareek 5 628 27-01-16, 11:57 PM
آخر رد: VB_Local
  السلام عليكم برجاء المساعدة ..... الترحيل الى اكثر من جدول بزر واحد mhareek 7 603 18-01-16, 02:12 PM
آخر رد: ahmedabdelaliem
  السلام عليكم ورحمة الله .... اريد كود اضافة الى جدول mhareek 2 353 13-01-16, 11:08 AM
آخر رد: abulayth
  [vb6.0] السلام عليكم(مشكلة لم اعرف حل لها) ضروري تدخلكم من فضلكم larbihamri 4 770 04-02-15, 01:23 AM
آخر رد: larbihamri

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم