تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] جلب الرابط بعد التحويل؟ | httpwebrequest | get url after redirect
#1
httpwebrequest get url after redirect

السلام عليكم

ازاى اظهر الرابط بعد التحويل؟

مثلا https://goo.gl/b3k9Bn

عند انتهاء تحميل الطلب

سوف يكون الرابط

https://www.instagram.com/accounts/signu...cess_token=...................

ازاى اظهره فى رسالة ؟

عبر الاتصال ب httpwebrequest

جربت
كود :
Dim uurl As String = "https://goo.gl/b3k9Bn"
        Dim request As HttpWebRequest = DirectCast(HttpWebRequest.Create(uurl), HttpWebRequest)
        request.Method = "GET"
        request.KeepAlive = True
        request.CookieContainer = mycontainer2
        request.UserAgent = "Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:44.0) Gecko/20100101 Firefox/49.0"
        request.Accept = "text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8"
        request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded"
        Dim response As HttpWebResponse = Nothing
        response = DirectCast(request.GetResponse(), HttpWebResponse)
        Dim str2 As String = New StreamReader(response.ResponseUri.AbsoluteUri).ReadToEnd

ولكن يظهر خطأ 404 فى هذا السطر

response = DirectCast(request.GetResponse(), HttpWebResponse)

ياترى فى حل؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
خذ الرابط من response

خذ الرابط من response
PHP كود :
Dim url As String response.ResponseUri.ToString 
اخي استفد من الاكواد بتعديلها بما يحقق مطلبك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(17-11-16, 05:00 AM)السرور كتب : خذ الرابط من  response

خذ الرابط من  response
PHP كود :
Dim url As String response.ResponseUri.ToString 

المشكلة ان الويب ريكسوت بيعطى الاستجابة فيها خطأ 404

بمعنى ان الصفحة غير موجودة وكدا مش بيكمل الاستجابة اصلا

وهى دى المشكلة
وانا مش عايزه يكمل الاستجابة انا عايز فقط اخد الرابط عندما يصل للخطأ 404 هذا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
انا اقصد قبل السطر اللي بتقول عليه
يعني جرب هذا الكود
PHP كود :
Dim uurl As String "https://goo.gl/b3k9Bn"
 
       Dim request As HttpWebRequest HttpWebRequest.Create(uurl)
 
       request.Method "GET"
 
       request.KeepAlive True
        request
.CookieContainer mycontainer2
        request
.UserAgent "Mozilla/5.0"
 
       request.Accept "text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8"
 
       request.ContentType "application/x-www-form-urlencoded"
 
       Dim response As HttpWebResponse request.GetResponse()
 
       Dim url As String response.ResponseUri.ToString 

انا جربته وما يعطيني هذا الخطأ 404
اخي استفد من الاكواد بتعديلها بما يحقق مطلبك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(17-11-16, 07:50 AM)السرور كتب : انا اقصد قبل السطر اللي بتقول عليه
يعني جرب هذا الكود
PHP كود :
Dim uurl As String "https://goo.gl/b3k9Bn"
 
       Dim request As HttpWebRequest HttpWebRequest.Create(uurl)
 
       request.Method "GET"
 
       request.KeepAlive True
        request
.CookieContainer mycontainer2
        request
.UserAgent "Mozilla/5.0"
 
       request.Accept "text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8"
 
       request.ContentType "application/x-www-form-urlencoded"
 
       Dim response As HttpWebResponse request.GetResponse()
 
       Dim url As String response.ResponseUri.ToString 

انا جربته وما يعطيني هذا الخطأ 404


هو لا يعطيك خطأ لان قيمة الكوكاييز عندك فارغة ويجب ان تكون فيها كوكاييز حسابك الفيس بوك بعد تسجيل الدخول له

الحمدلله وصلت لحل

request.Address.AbsoluteUri.ToString

شكرا اخى لتعبك معى
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] التحويل الى اللغة العربية ابو انس 4 334 30-10-21, 11:58 PM
آخر رد: ابو انس
  ممكن مساعدة في فك تشفير الرابط crazykinko 7 1,034 22-10-21, 12:53 AM
آخر رد: crazykinko
  جلب الرابط المباشر من هنا ابو روضة 7 908 24-03-21, 01:33 AM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] HttpWebRequest مشكل في تسجيل الدخول في الفيسبوك ,,, مشكل .تفعيل الكوكيز بالركم من اني m r M T D R 2 2,104 15-07-19, 11:53 PM
آخر رد: bakriano30@yahoo.com
Photo [سؤال] المشروع تم تعطيل بسب معامل التحويل الاوزان faysal13_13@hotmail.com 2 1,201 31-03-19, 07:26 PM
آخر رد: بدري
  كيف اجلب الرابط الي بالمتصفح bidaya 6 1,911 05-02-19, 01:03 AM
آخر رد: bidaya
  ممكن اعرف ما هو باترين هذا الرابط ابو روضة 2 1,455 24-11-18, 12:22 AM
آخر رد: ابو روضة
  تسجيل الدخول للفيس بوك من خلال HttpWebRequest ابو روضة 10 3,416 29-06-18, 03:04 AM
آخر رد: YousefOkasha
  [vb6.0] لخبراء التحويل من vb6 الى vb.net dubai.eig 0 1,163 18-04-18, 08:13 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] كود تحويل تاريخ النظام الى ميلادي وليس التحويل بين تاريخين altho8 2 2,711 26-12-17, 10:39 AM
آخر رد: altho8

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم