تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ياريت تساعدوني بحل هالكود
#1
السلام علبكم
زي ماشايفين في الصورة ان عندي سجل وارد وعند ماظغطت ع رابط صورة في سجل وظغطت على عرض المرفق عرض لي الصورة اوكي لحد هنا تمام 
بس انا اريد عند الظغط على عرض مرفق يعرضلي الصورة في فورم جديد بحيث تكون اوضح فرجاء من عندا حل وكيف ابرمج الفورم الجديد والفورم الحالي ان يعرضلي الصورة الي رابطها في السجل الوارد يفيدني وشكرا


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تمام
الان لازم نضيف فورم جديد و ندرج عليه صورة بكامل الفورم
و نكتب بنفس الكومند الخاص باظهار الصورة

PHP كود :
       Form2.PictureBox1.Image Me.PictureBox1.Image
        Form2
.Show() 
 اللهم اغفر لي و لوالديّ و للمؤمنين و المؤمنات 
و المسلمين و المسلمات الأحياء منهم و الأموات 
سبحان الله وبحمده Heart سبحان الله العظيم
الرد
تم الشكر بواسطة: zinab ali , abdualla
#3
(10-04-17, 06:26 PM)Amir_alzubidy كتب : تمام
الان لازم نضيف فورم جديد و ندرج عليه صورة بكامل الفورم
و نكتب بنفس الكومند الخاص باظهار الصورة

PHP كود :
       Form2.PictureBox1.Image Me.PictureBox1.Image
        Form2
.Show() 

لقد تم التنفيد بارك الله فيك ويفتحها الله في وجهك  Shy
الرد
تم الشكر بواسطة: abdualla


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] ارجو الرد وده اول سؤال ليا ياريت حد يفيدنى نبيل كونكت 2 451 09-03-17, 12:05 PM
آخر رد: نبيل كونكت
  لو سمحتوا يا جماعه يرات تساعدوني فالموضوع ده makky 0 279 02-08-16, 01:28 AM
آخر رد: makky
  ياريت حدا يفيدني بنموذج طباعه فاتورة من نوع طابعة ايبسون رهف العريفي 12 1,445 27-03-16, 07:16 PM
آخر رد: SamiCo
  [VB.NET] ياريت ياجماعة اللي يعرف حل المشكلة دي مايبخلش بالاجابة مدحت رمضان 4 585 21-02-16, 05:09 PM
آخر رد: hassan
  لدي مشكلة .. أتمنى أن تساعدوني جرح الورد 3 759 13-04-13, 06:06 PM
آخر رد: abulayth

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم