تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
المؤشر
#1
كيفية نقل التركيز من فورم الى فورم
المؤشر يعني
صلى الله على نبينا محمد
اخيكم / محمود صالح
  قال الزهري رحمه الله  
 مــا عُـــبـِد الله بشئ أفضل من العلم 
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
المؤشر يظهر في الفورم النشط

ولتنشيط فورم برمجيا استخدم Activate
PHP كود :
Form2.Activate() 
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
مش شغالة معايا 
الفكرة اني عامل 2فورم واح اساسي وثاني فيه زر واستدعاء الفورم الثاني وهو معمول none 
وعاوز لما ادوس على زر الاستدعاء يظهر الفورم ولما ادوس برا الفورم خارج اطار الفورم يعني يرجع التركيز الى الفورم الثاني 

بختصار انا عاوز الفورم الثانية تعمل buzz زي بظبط MsgBox
صلى الله على نبينا محمد
اخيكم / محمود صالح
  قال الزهري رحمه الله  
 مــا عُـــبـِد الله بشئ أفضل من العلم 
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
بدلا من إظهار الفورم بالأمر Show استخدم الأمر ShowDialog
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(22-12-17, 08:20 PM)طالب برمجة كتب : بدلا من إظهار الفورم بالأمر Show استخدم الأمر ShowDialog

تمام انا عامل كده بس علشان انا مخليه none يعني بدون حواف
مش بيظهر buzz بيدني صوت ومش بيهتز
انا عاوز اخليه يهتز 
في وضعية none
صلى الله على نبينا محمد
اخيكم / محمود صالح
  قال الزهري رحمه الله  
 مــا عُـــبـِد الله بشئ أفضل من العلم 
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكله المؤشر في الفيجوال بيسك مبتدئ في الاحتراف 6 2,049 20-08-19, 11:18 AM
آخر رد: viv
  طلب كود لوضع المؤشر على آخر صف في datagridwiew baqaa8 4 319 16-03-19, 10:20 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  موقع المؤشر بعد الحذف abdulla2 5 964 08-03-17, 07:03 PM
آخر رد: abdulla2
  [سؤال] كيفية كتابة نص او رقم بالكود على المكان المؤشر عليه بالماوس كمال المجيدي 1 862 14-12-15, 07:14 PM
آخر رد: HASAN6.0

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم