تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفع ملف مع تشغيل الحالة
#1
السلام عليكم

اخوتى بعمل برنامج رفع ملفات على موقع وكله تمام
لكن مش عارف اخلي الرفع يمشى مع ال ProgressBar
فهل هناك حل الله يكرمكم والمشروع مرفق


الملفات المرفقة
.rar   رفع ملف.rar (الحجم : 390.09 ك ب / التحميلات : 41)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اتمنى بعض اللمسات والتعديل على الملف
لاتمام الشكل النهائي ان يكون فى الصورة المناسبة لك فى الاستخدام

مرفق لك السورس بعد التعديل مع البرنامج

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق


الملفات المرفقة
.zip   Pro Upload.zip (الحجم : 141.84 ك ب / التحميلات : 21)
.zip   Upload.zip (الحجم : 564.04 ك ب / التحميلات : 30)
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى تقديم   لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل اى مشكلة او استفسار لديك مع اضافة رد بشكره ودعوة له
فالجميع هنا يعمل على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله
الرد
#3
انت مبدع والله ماشاء الله عليك اخى الجوكر ربنا يجعلك عوناً للجميع ويزيدك من علمه وكرمه..

جارى التجربة
الرد
تم الشكر بواسطة: elgokr
#4
(13-07-18, 02:50 AM)ابو روضة كتب :
انت مبدع والله ماشاء الله عليك اخى الجوكر ربنا يجعلك عوناً للجميع ويزيدك من علمه وكرمه..

جارى التجربة


تسلم اخى ابو روضة

خد وقت فى تجربة البرنامج والسورس كما تشاء

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى تقديم   لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل اى مشكلة او استفسار لديك مع اضافة رد بشكره ودعوة له
فالجميع هنا يعمل على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو روضة
#5
(13-07-18, 03:07 AM)elgokr كتب :
(13-07-18, 02:50 AM)ابو روضة كتب :
انت مبدع والله ماشاء الله عليك اخى الجوكر ربنا يجعلك عوناً للجميع ويزيدك من علمه وكرمه..

جارى التجربة


تسلم اخى ابو روضة

خد وقت فى تجربة البرنامج والسورس كما تشاء

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق




هو شغال تمام حبيبى تسلم ايدك والله...


لكن هناك شيئ أوقفنى وهو :-

لما بختار اى ملف لآرفعه بيفضل العداد يشتغل وحده

مع انى لم اختار ملف لسة ولما بختارة ايضا بيفضل يعد وانا كنت اريده يمشى مع العد خطوة بخطوة

بمعنى لو الرفع مثلا خمسة فى المئة يكون البروجريس بار خمسة وهكذا الى ان ينتهى..

لكن لو هاتغلبك فبلاش تتعب نفسك وكتر الف خيرك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
(13-07-18, 03:19 AM)ابو روضة كتب :
هو شغال تمام حبيبى تسلم ايدك والله...

لكن هناك شيئ أوقفنى وهو :-

لما بختار اى ملف لآرفعه بيفضل العداد يشتغل وحده

مع انى لم اختار ملف لسة ولما بختارة ايضا بيفضل يعد وانا كنت اريده يمشى مع العد خطوة بخطوة

بمعنى لو الرفع مثلا خمسة فى المئة يكون البروجريس بار خمسة وهكذا الى ان ينتهى..

لكن لو هاتغلبك فبلاش تتعب نفسك وكتر الف خيرك


السبب هنا لانك مستخدم زر تحديد الصورة وزر الرفع مباشر

وكود المستخدم لعطاء التحميل مبنى على تحميل الصفحة الفعلي


بينما الموقع يعتمد على مساحة الملف 
و ما تم رفعه منه وياليه تحميل الصفحة لعرض الرابط

ولتجنب فكرة عمل لود للشريط قم بعمل زر يقوم بالرفع
حتى يقوم بتشغيل تحميل الصفحة
وبكده ستجد ان الشريط لا يعمل الا اذا تم بدء الصفحة بالعمل

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى تقديم   لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل اى مشكلة او استفسار لديك مع اضافة رد بشكره ودعوة له
فالجميع هنا يعمل على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو روضة
#7
(13-07-18, 03:58 AM)elgokr كتب :
(13-07-18, 03:19 AM)ابو روضة كتب :
هو شغال تمام حبيبى تسلم ايدك والله...

لكن هناك شيئ أوقفنى وهو :-

لما بختار اى ملف لآرفعه بيفضل العداد يشتغل وحده

مع انى لم اختار ملف لسة ولما بختارة ايضا بيفضل يعد وانا كنت اريده يمشى مع العد خطوة بخطوة

بمعنى لو الرفع مثلا خمسة فى المئة يكون البروجريس بار خمسة وهكذا الى ان ينتهى..

لكن لو هاتغلبك فبلاش تتعب نفسك وكتر الف خيرك


السبب هنا لانك مستخدم زر تحديد الصورة وزر الرفع مباشر

وكود المستخدم لعطاء التحميل مبنى على تحميل الصفحة الفعلي


بينما الموقع يعتمد على مساحة الملف 
و ما تم رفعه منه وياليه تحميل الصفحة لعرض الرابط

ولتجنب فكرة عمل لود للشريط قم بعمل زر يقوم بالرفع
حتى يقوم بتشغيل تحميل الصفحة
وبكده ستجد ان الشريط لا يعمل الا اذا تم بدء الصفحة بالعمل

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق

تمام كدة أخى فعلا نجحت الله يكرمك ويبارك بعمرك يارب
الرد
تم الشكر بواسطة: elgokr
#8
(13-07-18, 05:08 AM)ابو روضة كتب :
تمام كدة أخى فعلا نجحت الله يكرمك ويبارك بعمرك يارب


اللهم امين لنا جميعاً يارب


تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى تقديم   لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل اى مشكلة او استفسار لديك مع اضافة رد بشكره ودعوة له
فالجميع هنا يعمل على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو روضة


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] تحديد مسار قاعدة بيانات أكسس Access اثناء تشغيل البرنامج VB.net كريم جودي 3 138 30-08-18, 01:57 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] تشغيل اوامر الدوس في شاشة في فيوجال بيسك dasktop 2 109 25-08-18, 10:05 AM
آخر رد: elgokr
  مشكلة عند تشغيل البرنامج salah mansour 21 501 20-08-18, 08:10 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] منع تشغيل برنامج معين مع برنامجى habamix 1 103 20-08-18, 03:04 AM
آخر رد: boudyonline
Rainbow تشغيل او إيقاف نظام الإنترنت مؤقتا YousefOkasha 4 118 09-08-18, 01:28 AM
آخر رد: YousefOkasha
  ايقاف تشغيل جدار الحمايه ابو روضة 12 334 07-08-18, 01:39 AM
آخر رد: ابو روضة
  [سؤال] ممكن طريقة تشغيل فديو من اليوتيوب علي فجوال بيسك A12 3 133 04-08-18, 04:41 AM
آخر رد: YousefOkasha
  طلب تشغيل كود التعديل فراس محي 3 156 02-08-18, 12:07 PM
آخر رد: فراس محي
  تشغيل ملفات فلاشية العيدروس 3 83 29-07-18, 03:55 PM
آخر رد: GameOver
Sad [VB.NET] اريد تشغيل شرط if لو متغير رقم" 0" خلال دقيقتين انو ينفذ امر كذا kalshsami 7 197 22-07-18, 10:18 AM
آخر رد: mrnooo2000

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم