تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] مشكلة داخل كود دخول التلقائى
#1
انا يجماعة شغال بى الكود دا 
إقتباس :
إقتباس :
كود :
       Dim ee As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each ss As HtmlElement In ee
           If ss.GetAttribute("autocomplete") = "email" Then
               ss.InnerText = TextBox1.Text
           End If
       Next
       Dim aa As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each HT As HtmlElement In aa
           If HT.GetAttribute("name") = "password" Then
               HT.InnerText = TextBox2.Text
           End If
       Next
       Dim allBtns As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("button")
       For Each btn As HtmlElement In allBtns
           If btn.GetAttribute("className") = "btn login-button btn-submit btn-small" Then
               btn.InvokeMember("Click")
               Exit For
           End If
       Next
انوة يعم تسجيل دخول تلقائى لى الموقع دا
https://www.netflix.com/login
و
عملت كل حاجة وكل اما اضغط على البوتن عشان يدخل المعلومات الموجودة فى TextBox ميرداش يدخلها زى كدا 

اة الحل اخواتى ارجوكم الى معاة حل يفدنى بية لان واقف على هادى المشكلة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#4
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
(23-10-18, 08:48 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
(23-10-18, 09:08 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

عند فتح المرفق اخى الذى انتا وضعتوة فى الموضوع الاخر واجي افتحوة يظهر هاذا الخطا 
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في حفظ حقول من تكست بوكس علي قاعدة بيانات بواسطة داتاسيت Abdalazim19 19 440 أمس, 11:47 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [سؤال] احتاج مساعدة في جلب نص من رابط صفحة داخل webrowser dametucorazon 6 118 أمس, 10:26 PM
آخر رد: سعود
Sad [سؤال] لدي مشكلة في الكود الاتصال tridz 13 219 أمس, 05:09 PM
آخر رد: سعود
Exclamation [VB.NET] تعطيل جميع الأدوات داخل GroupBox باستثناء واحدة سميـر 8 134 23-08-19, 06:31 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [VB.NET] مشكلة فى اظهار فورم داخل فورم اخر باداة Panel eslame elgohary 26 637 21-08-19, 06:30 PM
آخر رد: viv
  [VB.NET] مشكلة اثناء التشغيل البرنامج محمد بوقزاحة 1 65 18-08-19, 08:20 PM
آخر رد: سعود
  مشكلة في mysql البيانات فارغة عماني939 1 49 17-08-19, 12:32 AM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  الترقيم التلقائى للخانة id فى المشروع المرفق المبرمج العتيق 3 134 16-08-19, 10:11 AM
آخر رد: المبرمج العتيق
  مبتدىء فى بيئة الدوت نت - مشكلة فى كود الحفظ المبرمج العتيق 10 232 15-08-19, 12:34 AM
آخر رد: المبرمج العتيق
  [VB.NET] كود البحث بين تاريخين به مشكلة اسامه الهرماوي 2 99 14-08-19, 05:29 PM
آخر رد: Beginer

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم