تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] مشكلة داخل كود دخول التلقائى
#1
انا يجماعة شغال بى الكود دا 
إقتباس :
إقتباس :
كود :
       Dim ee As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each ss As HtmlElement In ee
           If ss.GetAttribute("autocomplete") = "email" Then
               ss.InnerText = TextBox1.Text
           End If
       Next
       Dim aa As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each HT As HtmlElement In aa
           If HT.GetAttribute("name") = "password" Then
               HT.InnerText = TextBox2.Text
           End If
       Next
       Dim allBtns As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("button")
       For Each btn As HtmlElement In allBtns
           If btn.GetAttribute("className") = "btn login-button btn-submit btn-small" Then
               btn.InvokeMember("Click")
               Exit For
           End If
       Next
انوة يعم تسجيل دخول تلقائى لى الموقع دا
https://www.netflix.com/login
و
عملت كل حاجة وكل اما اضغط على البوتن عشان يدخل المعلومات الموجودة فى TextBox ميرداش يدخلها زى كدا 

اة الحل اخواتى ارجوكم الى معاة حل يفدنى بية لان واقف على هادى المشكلة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#4
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
(23-10-18, 08:48 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
(23-10-18, 09:08 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

عند فتح المرفق اخى الذى انتا وضعتوة فى الموضوع الاخر واجي افتحوة يظهر هاذا الخطا 
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Photo [VB.NET] مشكلة عند ربط اكسس به دوال اجرائية بالفيجوال بيسك هيثم_هيثم 3 212 21-11-20, 12:44 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  مشكلة عند عمل نسخ احتياطي momani33 1 69 20-11-20, 02:40 AM
آخر رد: Jounior_P
  [سؤال] الحفظ و التعديل و الحذف داخل datagridview and databases Sql server mo.fathi 1 90 10-11-20, 04:32 PM
آخر رد: mmali127
  ماهي طريقة إضافة اكثر من صورة دفعة واحد لمجلد الصور داخل المشروع وحفظ المسارات بـ sql العطر الرايق 13 396 10-11-20, 03:36 AM
آخر رد: سعود
  مشكلة فى كريستال ريبورت nabil.1710 2 181 07-11-20, 11:42 PM
آخر رد: nabil.1710
  مشكلة حفظ البيانات الموجودة في اداة listview في قاعدة بيانات SQL shado1796 7 2,029 07-11-20, 02:47 PM
آخر رد: sherf
  مشكلة cursor position cordava 0 102 31-10-20, 01:18 PM
آخر رد: cordava
  البحث عن نص معين داخل صفحة ويب وعرضة Basil Abdallah 1 210 26-10-20, 11:11 AM
آخر رد: اليوم السابع
  مشكلة في قيمة ابتدائية في داتاجريد فيو cordava 2 187 24-10-20, 09:33 PM
آخر رد: 8409953
  مشكلة عند تنصيب البرنامج للعميل تظهر الرسالة هده Alanwalker 9 448 22-10-20, 11:20 PM
آخر رد: kiki

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم