تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] مشكلة داخل كود دخول التلقائى
#1
انا يجماعة شغال بى الكود دا 
إقتباس :
إقتباس :
كود :
       Dim ee As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each ss As HtmlElement In ee
           If ss.GetAttribute("autocomplete") = "email" Then
               ss.InnerText = TextBox1.Text
           End If
       Next
       Dim aa As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each HT As HtmlElement In aa
           If HT.GetAttribute("name") = "password" Then
               HT.InnerText = TextBox2.Text
           End If
       Next
       Dim allBtns As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("button")
       For Each btn As HtmlElement In allBtns
           If btn.GetAttribute("className") = "btn login-button btn-submit btn-small" Then
               btn.InvokeMember("Click")
               Exit For
           End If
       Next
انوة يعم تسجيل دخول تلقائى لى الموقع دا
https://www.netflix.com/login
و
عملت كل حاجة وكل اما اضغط على البوتن عشان يدخل المعلومات الموجودة فى TextBox ميرداش يدخلها زى كدا 

اة الحل اخواتى ارجوكم الى معاة حل يفدنى بية لان واقف على هادى المشكلة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#4
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
(23-10-18, 08:48 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
(23-10-18, 09:08 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

عند فتح المرفق اخى الذى انتا وضعتوة فى الموضوع الاخر واجي افتحوة يظهر هاذا الخطا 
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] مشكلة في كود الحفظ عاشق الرسول 10 150 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: عاشق الرسول
  مشكلة عند ترحيل البيانات الي اكسل nooralcown 1 58 14-01-19, 02:30 AM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  لماذا يحدث مشكلة عند فتح الفورم ShowDialog new_programer 7 168 13-01-19, 10:20 PM
آخر رد: أسامة السالمي
  [سؤال] كيف امسح حرف او حرفين من داخل تيكست dametucorazon 2 49 12-01-19, 08:43 PM
آخر رد: حريف برمجة
  [VB.NET] أضافه فورم داخل فورم بدون كود أستفسار adel27 21 3,024 10-01-19, 02:38 AM
آخر رد: taregmusa
  [سؤال] كيفية البحث داخل حقل تيكست عن كلمة بداخله والمقارنة dametucorazon 3 122 09-01-19, 11:29 AM
آخر رد: dametucorazon
  مشكلة ظهور مفاجيء للأخطاء عند تصدير الداتاجريدفيو كملف PDF ..[تم الحل] Hazem1 0 55 08-01-19, 11:48 AM
آخر رد: Hazem1
  طريقة تكرار الامر تلقائيا | حل مشكلة script error في webbrowser عند فتح صفحة ما soloxocf1 0 56 08-01-19, 07:05 AM
آخر رد: soloxocf1
  [VB.NET] مشكل دخول موقع trakktour 0 32 07-01-19, 11:49 PM
آخر رد: trakktour
  طريقة تحديد الكل داخل خلية فى datagridviw atef_020 19 325 07-01-19, 03:36 PM
آخر رد: atef_020

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم