تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] مشكلة داخل كود دخول التلقائى
#1
انا يجماعة شغال بى الكود دا 
إقتباس :
إقتباس :
كود :
       Dim ee As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each ss As HtmlElement In ee
           If ss.GetAttribute("autocomplete") = "email" Then
               ss.InnerText = TextBox1.Text
           End If
       Next
       Dim aa As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each HT As HtmlElement In aa
           If HT.GetAttribute("name") = "password" Then
               HT.InnerText = TextBox2.Text
           End If
       Next
       Dim allBtns As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("button")
       For Each btn As HtmlElement In allBtns
           If btn.GetAttribute("className") = "btn login-button btn-submit btn-small" Then
               btn.InvokeMember("Click")
               Exit For
           End If
       Next
انوة يعم تسجيل دخول تلقائى لى الموقع دا
https://www.netflix.com/login
و
عملت كل حاجة وكل اما اضغط على البوتن عشان يدخل المعلومات الموجودة فى TextBox ميرداش يدخلها زى كدا 

اة الحل اخواتى ارجوكم الى معاة حل يفدنى بية لان واقف على هادى المشكلة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#4
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
(23-10-18, 08:48 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
(23-10-18, 09:08 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

عند فتح المرفق اخى الذى انتا وضعتوة فى الموضوع الاخر واجي افتحوة يظهر هاذا الخطا 
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  السلام عليكم محتاج كود صغير للبحث داخل الكمبو بوكس عن طريق الكمبو بوكس نفسه mohamedgadain61 2 76 أمس, 04:07 PM
آخر رد: mohamedgadain61
  طريقة تكرار الامر تلقائيا | حل مشكلة script error في webbrowser عند فتح صفحة ما soloxocf1 6 269 18-03-19, 09:16 AM
آخر رد: 5000
  مشكلة فى تحزيم البرنامج ؟ احمد خطاب 1 72 15-03-19, 08:18 PM
آخر رد: 5000
  كيف اظهر علامة % بعد الرقم داخل datagridview hedra samir 3 100 13-03-19, 07:56 AM
آخر رد: 5000
  مشكلة في إضافة الصنف بالباركود في الفاتورة Hamoody 3 104 12-03-19, 06:44 PM
آخر رد: elgokr
  حل مشكلة حاتمي 1 65 09-03-19, 07:31 PM
آخر رد: حريف برمجة
  [VB.NET] مشكلة تظهر عند تنصيب فيجوال ستوديو 2019 اباذر 3 130 09-03-19, 12:41 AM
آخر رد: اباذر
  [VB.NET] مشكلة Data Type Mismatch in criteria expression basboos95 3 160 01-03-19, 04:19 PM
آخر رد: elgokr
  استدعاء البيانات وتعبئتها داخل أعمدة الداتاقريدفيو نور الهدى الهدى 10 223 28-02-19, 11:35 PM
آخر رد: أبوبكر سويدان
  [VB.NET] مشكلة فى عرض محتويات DataGridView فى TextBox mr_hso 9 306 26-02-19, 09:18 PM
آخر رد: mr_hso

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم