تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[كود] مشكلة داخل كود دخول التلقائى
#1
انا يجماعة شغال بى الكود دا 
إقتباس :
إقتباس :
كود :
       Dim ee As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each ss As HtmlElement In ee
           If ss.GetAttribute("autocomplete") = "email" Then
               ss.InnerText = TextBox1.Text
           End If
       Next
       Dim aa As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("input")
       For Each HT As HtmlElement In aa
           If HT.GetAttribute("name") = "password" Then
               HT.InnerText = TextBox2.Text
           End If
       Next
       Dim allBtns As HtmlElementCollection = WebBrowser1.Document.GetElementsByTagName("button")
       For Each btn As HtmlElement In allBtns
           If btn.GetAttribute("className") = "btn login-button btn-submit btn-small" Then
               btn.InvokeMember("Click")
               Exit For
           End If
       Next
انوة يعم تسجيل دخول تلقائى لى الموقع دا
https://www.netflix.com/login
و
عملت كل حاجة وكل اما اضغط على البوتن عشان يدخل المعلومات الموجودة فى TextBox ميرداش يدخلها زى كدا 

اة الحل اخواتى ارجوكم الى معاة حل يفدنى بية لان واقف على هادى المشكلة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو
#4
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
(23-10-18, 08:48 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:26 PM)Mohamed Magdy كتب :
(23-10-18, 04:47 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 01:47 PM)Mohamed Magdy كتب : محدش يعنى عارف يسعدنى فى الكود دا مش مغثقولة يعنى منتدى مبرمجين ومحدش عارف يعدلى على الكود دا حد يسعدنى يجماعة

الكود يعمل جيدا عندى أخى وجربته قبل وضعه بكل تأكيد ومن المؤكد أن نسخة الويندوز لديك بها شيئ ناقص...

فلا تجعل استعجالك يجعلك تقول كلام لا يسمن ولا يغنى من جوع فالكل هنا لا يبخل والاغلبية مميزين جدا كمان
وكود مثل هذا او مشكلة مثل هذه لا تحتاج منهم غير الدقيقة فقط أو أقل لكن الكود صحيح
لماذا اخى لا يعمل معى انا حاولت فية 100 مرا وعدلت بكل شئ ومردا يدخل المعلومات انا استخدم متصفح اكس بلوة 11 ممكن تكون المشكلة منوة


حمل المثال اخى من هذا الموضوع ..... المثال ليس الكود وجرب وحاول

حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
(23-10-18, 09:08 PM)ابو روضة كتب :
(23-10-18, 08:53 PM)Mohamed Magdy كتب : حملت المثال اخى لا يعمل عندى انا نسخة فيجوال بيسك 2010

الصورة خير دليل أخى لكن انا ليس لدى حساب فى هذا الموقع انا بس بوريك

عشان تعرف انه ضغط لكن مش لاقى الحساب

عند فتح المرفق اخى الذى انتا وضعتوة فى الموضوع الاخر واجي افتحوة يظهر هاذا الخطا 
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  جلب الروابط داخل النصوص بالريجيكس ابو روضة 1 50 أمس, 03:01 AM
آخر رد: ابو روضة
  [سؤال] استفسار عن مشكلة في كود لايجاد العملاء الغير موجودين بجدول الدفع ahmedmansour 21 753 19-11-18, 11:29 PM
آخر رد: asemshahen5
  ترتيب السجلات داخل الكريستل ريبورت makky 0 19 19-11-18, 07:48 PM
آخر رد: makky
  محتاج مساعدة فى عمل نافذة دخول البرنامج Mohamed Magdy 0 31 18-11-18, 11:33 PM
آخر رد: Mohamed Magdy
  [VB.NET] مشكلة في open file dailog nnnnn 2 83 17-11-18, 06:59 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  مشكلة عند تنصيب فيجوال بيسك 2013 Mohamed Magdy 9 108 17-11-18, 03:39 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] مشكلة عدم ظهور كريستال ريبورت في فجول 2013 عبدالرحمن بشري عمر 9 93 17-11-18, 03:31 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  مشكلة فى تعطيل زر الحفظ سمير جمال 7 119 15-11-18, 07:02 PM
آخر رد: elgokr
  محتاج اضافة داخل الفيجوال بيسك 2010 Mohamed Magdy 2 52 14-11-18, 02:55 PM
آخر رد: Mohamed Magdy
  ضبط وضع الكتابة داخل الليست بوكس ابو روضة 4 87 13-11-18, 02:23 AM
آخر رد: ابو روضة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم