تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاوز اعرف ازاى اتعامل مع هذا الموقع بدون ويب براوزر
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بعد اذنكم اخوتى كنت عاوز اعرف ازاى اتعامل مع هذا الموقع بدون ويب براوزر لانه
لا يفتح عليه ولا يعمل اصلا عليه...
الموقع عبارك عن:-
1 - أدخل عليه واضع رابط يوتيوب داخل التكست واضغط انتر او على الزر اللى على الموقع.
2 - بعدها سيتم نقلى لصفحة أخرى بها رابط مختصر وهذا ما أريد الحصول عليه.
فلو شخص ابن حلال يحل هذا الموضوع بدون ويب براوزر يبقى كتر الف خيرو والله.

الموقع
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
UP
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
انتا عايز بديل لى الويب بروزر ولا اة مش فاهم لو عايز بديل فى موضوع كنت انا عملوة وى واحد حطلى بديل فية بس مش عارف يشتغل على الموقع دا ولا لا

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=26896
شوف الموضوع دا ممكن يكون يفيدك
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو روضة
#4
(24-10-18, 06:26 PM)rnmr كتب : جرب هذا


الموقع https://picsee.co يستخدم خدمة موقع https://tinyurl.com


الكود مقتبس من الموضوع:
كيفية صنع برنامج اختصار روابط احترافى
كود :
Dim wc As New WebClient
Dim url As String = wc.DownloadString("http://tinyurl.com/api-create.php?url=" & TextBox1.Text)

Me.TextBox1.Text = url


الله يكرمك أخى لكن المشكلة اننى اريد هذا الموقع تحديدا لأنه ينشر الصورة بشكل كبير وواضح

لو تعرف يبقى خدمتنى خدمة كبيرة والله

(24-10-18, 05:18 PM)Mohamed Magdy كتب : انتا عايز بديل لى الويب بروزر ولا اة مش فاهم لو عايز بديل فى موضوع كنت انا عملوة وى واحد حطلى بديل فية بس مش عارف يشتغل على الموقع دا ولا لا

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=26896
شوف الموضوع دا ممكن يكون يفيدك

شكرا لك أخى لكنى  لا أريد هذه المتصفحات اطلاقا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(24-10-18, 07:35 PM)rnmr كتب : جرب هذا


إن كنت تريد رابط الصورة الكبيرة لليوتيوب فقط فأنت لا تحتاج لهذه المواقع
كود :
Dim id As String = Regex.Match(TextBox1.Text, "(?<=https://www.youtube\.com/watch\?v=).*").Value
Dim imgUrl As String = "https://i.ytimg.com/vi/" & id & "/hqdefault.jpg"

PictureBox1.ImageLocation = imgUrl

حضرتك الموقع الذى اريده يعطينى رابط مختصر لرابط اليويتوب ولما بنشره على صفحتى
على الفيس بوك بتكون الصورة كبيرة ولما بضغط على الصورة بتم نقلى للفيديو الاصلى اللى على
اليوتيوب يعنى بتم دمج الرابط بالصورة وبتم نشرهم بشكل جذاب يجزب المشاهد وليس الغرض هو
الحصول على الصورة الكبيرة فقط بل دمج رابط الفيديو بصورة كبيرة فهمتنى حضرتك ؟
وطبعا عاجز عن شكرك على كل حال
بتكون هذا لما بنشرها


الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  عاوز اعمل رساله لمستخدمي البرنامج بتاعي عبر الانترنت كيف اضيف حاجه شكل دي ف البرنامج Hosam Ashraf Elwakel 0 17 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: Hosam Ashraf Elwakel
  جزئية بسيطة في الداتاسيت اريد ان اعرف كيف تتعاملون معها ابو محمد محمد محمد 4 83 16-05-20, 08:48 AM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  عايز اعرف السطر اللي بيحصل عنده المشكله في الكود makky 0 44 10-05-20, 08:43 PM
آخر رد: makky
  كلمة المرور المحفظة لهذا الموقع بالفيجوال بيسك sherf 1 104 05-05-20, 10:55 AM
آخر رد: sherf
  [VB.NET] كود ويب براوزر MoSami 4 160 04-05-20, 05:53 AM
آخر رد: MoSami
  تشغيل قاعدة بيانات sql مع vb.net بدون تحميل برنامج SQL SERVER DR.YASER 7 207 30-04-20, 10:39 PM
آخر رد: aljzazy
  كيف اعرف الرقم الناقص في الليست فيو Emam emam 5 128 26-04-20, 04:47 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  السلام عليكم ممكن طلب بخصوص الويب براوزر اليوم السابع 1 127 22-04-20, 06:45 AM
آخر رد: ابو روضة
  كيف اعرف الصف في الداتا قريد الذي تتم عليه العملية جيولوجي مبتدئ 6 174 21-04-20, 02:09 AM
آخر رد: جيولوجي مبتدئ
  [VB.NET] سؤاال محتاج اعرف اجبابته واكون شاكر جداا NABILWARSAW 14 342 19-04-20, 03:50 AM
آخر رد: NABILWARSAW

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم