تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاوز اعرف ازاى اتعامل مع هذا الموقع بدون ويب براوزر
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بعد اذنكم اخوتى كنت عاوز اعرف ازاى اتعامل مع هذا الموقع بدون ويب براوزر لانه
لا يفتح عليه ولا يعمل اصلا عليه...
الموقع عبارك عن:-
1 - أدخل عليه واضع رابط يوتيوب داخل التكست واضغط انتر او على الزر اللى على الموقع.
2 - بعدها سيتم نقلى لصفحة أخرى بها رابط مختصر وهذا ما أريد الحصول عليه.
فلو شخص ابن حلال يحل هذا الموضوع بدون ويب براوزر يبقى كتر الف خيرو والله.

الموقع
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
UP
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
انتا عايز بديل لى الويب بروزر ولا اة مش فاهم لو عايز بديل فى موضوع كنت انا عملوة وى واحد حطلى بديل فية بس مش عارف يشتغل على الموقع دا ولا لا

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=26896
شوف الموضوع دا ممكن يكون يفيدك
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو روضة
#4
(24-10-18, 06:26 PM)rnmr كتب : جرب هذا


الموقع https://picsee.co يستخدم خدمة موقع https://tinyurl.com


الكود مقتبس من الموضوع:
كيفية صنع برنامج اختصار روابط احترافى
كود :
Dim wc As New WebClient
Dim url As String = wc.DownloadString("http://tinyurl.com/api-create.php?url=" & TextBox1.Text)

Me.TextBox1.Text = url


الله يكرمك أخى لكن المشكلة اننى اريد هذا الموقع تحديدا لأنه ينشر الصورة بشكل كبير وواضح

لو تعرف يبقى خدمتنى خدمة كبيرة والله

(24-10-18, 05:18 PM)Mohamed Magdy كتب : انتا عايز بديل لى الويب بروزر ولا اة مش فاهم لو عايز بديل فى موضوع كنت انا عملوة وى واحد حطلى بديل فية بس مش عارف يشتغل على الموقع دا ولا لا

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=26896
شوف الموضوع دا ممكن يكون يفيدك

شكرا لك أخى لكنى  لا أريد هذه المتصفحات اطلاقا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(24-10-18, 07:35 PM)rnmr كتب : جرب هذا


إن كنت تريد رابط الصورة الكبيرة لليوتيوب فقط فأنت لا تحتاج لهذه المواقع
كود :
Dim id As String = Regex.Match(TextBox1.Text, "(?<=https://www.youtube\.com/watch\?v=).*").Value
Dim imgUrl As String = "https://i.ytimg.com/vi/" & id & "/hqdefault.jpg"

PictureBox1.ImageLocation = imgUrl

حضرتك الموقع الذى اريده يعطينى رابط مختصر لرابط اليويتوب ولما بنشره على صفحتى
على الفيس بوك بتكون الصورة كبيرة ولما بضغط على الصورة بتم نقلى للفيديو الاصلى اللى على
اليوتيوب يعنى بتم دمج الرابط بالصورة وبتم نشرهم بشكل جذاب يجزب المشاهد وليس الغرض هو
الحصول على الصورة الكبيرة فقط بل دمج رابط الفيديو بصورة كبيرة فهمتنى حضرتك ؟
وطبعا عاجز عن شكرك على كل حال
بتكون هذا لما بنشرها


الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  خطأ في الحفظ بدون صورة sofiane-phy 7 288 24-10-20, 08:28 AM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] عاوز كود يظهر ماسج بوكس بعد تخطي اعلان ahmed112001 0 211 18-09-20, 03:24 PM
آخر رد: ahmed112001
  [سؤال] لدي اداة فيها اوامر تعمل كتشغيل مسؤل واوامر تعمل بدون تشغيل كمسؤل jam3h 9 443 13-09-20, 12:54 AM
آخر رد: T 1
  [سؤال] كيف تفتح ملفات بدون ملف المشروع solutin عبد الهادي بهاب 4 376 06-09-20, 03:17 AM
آخر رد: عبد الهادي بهاب
  عاوز اعمل Timer يشوف اللي معمول عليه صح ويعملو enable تلقائي Hosam Ashraf Elwakel 0 238 09-08-20, 07:41 PM
آخر رد: Hosam Ashraf Elwakel
  عاوز اعمل سريل نمبر للبرنامج برقم mother bord بتاع الجهاز Hosam Ashraf Elwakel 1 320 01-08-20, 04:13 PM
آخر رد: essawq
  سؤال : هل من الممكن تفريغ الفورم حول صورة لتظهر الصورة فقط بدون خلفية او ظهور الفورم xprogrammer 2 465 28-07-20, 11:17 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  مساعدة عاجلة و يرفع للسادة مشرفى و مديرى المنتدى : ازاى أشغل برنامجى على لاب توب xprogrammer 4 452 27-07-20, 11:14 AM
آخر رد: محمد كريّم
  [سؤال] منين او ازاى اجيب الكود الخاص بالصورة دى mostafa nada 1 324 13-07-20, 10:16 PM
آخر رد: DR.YASER
  [VB.NET] تحزيم المشروع بدون طلب صلاحيات Windows في جهاز المستخدم محمد العامر 2 520 27-06-20, 02:08 AM
آخر رد: محمد العامر

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم