تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاوز اعرف ازاى اتعامل مع هذا الموقع بدون ويب براوزر
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بعد اذنكم اخوتى كنت عاوز اعرف ازاى اتعامل مع هذا الموقع بدون ويب براوزر لانه
لا يفتح عليه ولا يعمل اصلا عليه...
الموقع عبارك عن:-
1 - أدخل عليه واضع رابط يوتيوب داخل التكست واضغط انتر او على الزر اللى على الموقع.
2 - بعدها سيتم نقلى لصفحة أخرى بها رابط مختصر وهذا ما أريد الحصول عليه.
فلو شخص ابن حلال يحل هذا الموضوع بدون ويب براوزر يبقى كتر الف خيرو والله.

الموقع
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
UP
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
انتا عايز بديل لى الويب بروزر ولا اة مش فاهم لو عايز بديل فى موضوع كنت انا عملوة وى واحد حطلى بديل فية بس مش عارف يشتغل على الموقع دا ولا لا

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=26896
شوف الموضوع دا ممكن يكون يفيدك
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو روضة
#4
(24-10-18, 06:26 PM)rnmr كتب : جرب هذا


الموقع https://picsee.co يستخدم خدمة موقع https://tinyurl.com


الكود مقتبس من الموضوع:
كيفية صنع برنامج اختصار روابط احترافى
كود :
Dim wc As New WebClient
Dim url As String = wc.DownloadString("http://tinyurl.com/api-create.php?url=" & TextBox1.Text)

Me.TextBox1.Text = url


الله يكرمك أخى لكن المشكلة اننى اريد هذا الموقع تحديدا لأنه ينشر الصورة بشكل كبير وواضح

لو تعرف يبقى خدمتنى خدمة كبيرة والله

(24-10-18, 05:18 PM)Mohamed Magdy كتب : انتا عايز بديل لى الويب بروزر ولا اة مش فاهم لو عايز بديل فى موضوع كنت انا عملوة وى واحد حطلى بديل فية بس مش عارف يشتغل على الموقع دا ولا لا

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=26896
شوف الموضوع دا ممكن يكون يفيدك

شكرا لك أخى لكنى  لا أريد هذه المتصفحات اطلاقا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(24-10-18, 07:35 PM)rnmr كتب : جرب هذا


إن كنت تريد رابط الصورة الكبيرة لليوتيوب فقط فأنت لا تحتاج لهذه المواقع
كود :
Dim id As String = Regex.Match(TextBox1.Text, "(?<=https://www.youtube\.com/watch\?v=).*").Value
Dim imgUrl As String = "https://i.ytimg.com/vi/" & id & "/hqdefault.jpg"

PictureBox1.ImageLocation = imgUrl

حضرتك الموقع الذى اريده يعطينى رابط مختصر لرابط اليويتوب ولما بنشره على صفحتى
على الفيس بوك بتكون الصورة كبيرة ولما بضغط على الصورة بتم نقلى للفيديو الاصلى اللى على
اليوتيوب يعنى بتم دمج الرابط بالصورة وبتم نشرهم بشكل جذاب يجزب المشاهد وليس الغرض هو
الحصول على الصورة الكبيرة فقط بل دمج رابط الفيديو بصورة كبيرة فهمتنى حضرتك ؟
وطبعا عاجز عن شكرك على كل حال
بتكون هذا لما بنشرها


الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  جلب رابط من الموقع bidaya 5 114 05-12-18, 08:10 PM
آخر رد: bidaya
  [VB.NET] فكرة مشروع لا اعرف كيف اجسدها عمليا larbihamri 3 117 04-12-18, 12:26 PM
آخر رد: larbihamri
  ممكن اعرف ما هو باترين هذا الرابط ابو روضة 2 119 24-11-18, 12:22 AM
آخر رد: ابو روضة
  [سؤال] كيف احفظ صورة من picturebox1 الى مجلد ضمن مسار البرنامج بدون ظهور مربع حوار mh66 5 147 16-11-18, 07:53 PM
آخر رد: mh66
  ممكن اعرف ما هو الخطأ هنا ابو روضة 9 252 16-11-18, 04:02 AM
آخر رد: ابو روضة
  كيف اتعامل مع اتجاه النص DOX.1 8 187 10-11-18, 09:30 PM
آخر رد: DOX.1
  [سؤال] كيف اعرف جميع الملفات التي يحتاجها التطبيق ليعمل دون أخطاء ؟ عبد الله 4 130 08-11-18, 08:15 AM
آخر رد: mero5000
  كيفية فتح صفحة انترنت عن طريق الضغط علي اسم الموقع hamadz 4 139 22-10-18, 10:35 PM
آخر رد: fouadhdfouad
  جلب الملفات بالأسم فقط من هذا الموقع ابو روضة 2 188 18-10-18, 11:17 AM
آخر رد: ابو روضة
  [سؤال] سؤال في vb.net و mysql في شبكة محلية بدون انترنت اللورد محمود 3 150 17-10-18, 04:31 AM
آخر رد: حريف برمجة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم