تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] طلب شرح واجهة بسيطة
#1
السلام عليكم

في برنامج بسيط متعدد اللغات موجود بجهازي من فترة مش فاكر كان من أي موقع

البرنامج باختصار بيظهر أكتر من لغة للواجهة

انا عايز أعرف الفكرة تمت ازاي عشان مفهمتش الطريقة

مع العلم اني بستخدم طريقة الملف النصي لتغير اللغة

البرنامج بالمرفقات


الملفات المرفقة
.rar   multielanguage.rar (الحجم : 233.06 ك ب / التحميلات : 24)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
حسب فهمي للسؤال ان السورس المرفوع انت مش فاهم اللغه ببتبدل ازاي على نفس الفورم 

باختصار شديد عند الضغط على الفورم من قائمة properties ابحث عن language واختر اي لغة وبعد كدة بدل النص على حسب اللغة اللي اخترتها 
وبعد كدة في شاشة اختيار اللغه الكود ده بيظهر الفورم على حسب اللغه التي يتم تحديدها هنا مثلا اللغه الانجليزية
كود :
'set the culture
       System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = New System.Globalization.CultureInfo("en")

       'now that the culture is set, create a form's instance
       Dim frmEnglish As New frm_Languages
       With frmEnglish

           .StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen

       End With
       frmEnglish.Show()
الرد
تم الشكر بواسطة: محمد اسماعيل , ابراهيم ايبو
#3
(05-05-19, 08:10 PM)ahmadpal كتب : حسب فهمي للسؤال ان السورس المرفوع انت مش فاهم اللغه ببتبدل ازاي على نفس الفورم 

باختصار شديد عند الضغط على الفورم من قائمة properties ابحث عن language واختر اي لغة وبعد كدة بدل النص على حسب اللغة اللي اخترتها 
وبعد كدة في شاشة اختيار اللغه الكود ده بيظهر الفورم على حسب اللغه التي يتم تحديدها هنا مثلا اللغه الانجليزية
كود :
'set the culture
       System.Threading.Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = New System.Globalization.CultureInfo("en")

       'now that the culture is set, create a form's instance
       Dim frmEnglish As New frm_Languages
       With frmEnglish

           .StartPosition = FormStartPosition.CenterScreen

       End With
       frmEnglish.Show()

عملت الجزء دة ومفيش حاجة ظهرت تقريبا الفكرة في الجزء دة  مش فاهم دة كلاس ولا واجهة ولا جت منين


   
الرد
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري
#4


الرد
#5
اولا


ثانيا

ثالثا
الرد
#6
(05-05-19, 09:34 PM)ahmadpal كتب : اولا


ثانيا

ثالثا

فهمت كدة تمام الف شكر

طيب اخيرا الطريقة دية افضل ولا الملف النصي لتعريب البرنامج
الرد
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري
#7
بالنسبة للافضل ليس لدي فكرة 
لكن كل شخص يفضل طريقة وحسب الاحتياج
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة , elgokr



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم