تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[تم الحل]مشكلة فى جلب قيمة من داتا جريد فيو
#1
السلام عليكم 
واجهتني مشكلة وهي مش قادر اجيب قيمه لشخص معين موجود داتا جريد فيو الى كريستال ريبورت
بمعني ادق انا عندى الفورم دا 

عايز لما اضغط على زر print selected contractor 
يجبلي من الفورم دا
كل الاسطر الخاصة بالاسم المحدد وهو (haytham eldosuky)
انا حاولت كتير الصراحه مقدرتش كل اللى قدرت اوصله انى بخلي اول سطر بس فى بيظهر فى الكريستال ريبورت زى كدا 
مش قادر اخلي كل الاسطر الخاصه بالاسم المحدد تظهر ..
بتمني من اى حد يساعدنى 
وشكراً جداً مقدماً
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تأكد من الاستعلام الخاص الذي يعبأ الداتا غريد لان النتيجة الموجودة بالداتا جريد مساوية للنتيجة الموجودة بالكريستال .
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined , maxruined , ابراهيم ايبو
#3
(11-07-19, 06:14 PM)asemshahen5 كتب : تأكد من الاستعلام الخاص الذي يعبأ الداتا غريد لان النتيجة الموجودة بالداتا جريد مساوية للنتيجة الموجودة بالكريستال .

انا حرفياً دماغى وقفت  Huh

انا رفعتلك البرنامج بتمني لو تقدر تشوفه بنفسك وتعدلي الكود 
وبجد شكراً جدا اخى العزيز على مساعدتك


الملفات المرفقة
.rar   Accounts2.rar (الحجم : 1.03 م ب / التحميلات : 23)
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , ابراهيم ايبو
#4
إذا عدلت أي شيئ في قاعدة البيانات ضع السكربت الجديد كامل لها .
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined , ابراهيم ايبو
#5
(11-07-19, 06:40 PM)asemshahen5 كتب : إذا عدلت أي شيئ في قاعدة البيانات ضع السكربت الجديد كامل لها .

هو انا معدلتش حاجه بس تحسباً لاي خطأ هرفعهولك تانى


الملفات المرفقة
.rar   Accounts2.rar (الحجم : 1.03 م ب / التحميلات : 6)
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , ابراهيم ايبو
#6
الغ كل شيء في زر معاينة الطباعة و ضع مكانه هذا الكود :

PHP كود :
       private void button4_Click(object senderEventArgs e)
 
       {
 
           DataSet ds = new DataSet();
 
           string Sqlstr "select * from CHEQUES where Beneficiary_Name='" comboBox3.Text "'";
 
           SqlDataAdapter Sda = new SqlDataAdapter(Sqlstrsqlcon);
 
           Sda.Fill(ds"CHEQUES");
 
           SELECTED_CONTRACTOR_REPORT rep = new SELECTED_CONTRACTOR_REPORT();
 
           FRM_CLEARANCE_4_CONTRACTOR rpt_view = new FRM_CLEARANCE_4_CONTRACTOR();
 
           rep.SetDataSource(ds);
 
           rpt_view.crystalReportViewer1.ReportSource rep;
 
           rpt_view.crystalReportViewer1.Dock DockStyle.Fill;
 
           rpt_view.crystalReportViewer1.Refresh();
 
           rpt_view.crystalReportViewer1.Show();
 
           rpt_view.ShowDialog();
 
       
   
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined , ابراهيم ايبو
#7
(11-07-19, 07:18 PM)asemshahen5 كتب : الغ كل شيء في زر معاينة الطباعة و ضع مكانه هذا الكود :

PHP كود :
       private void button4_Click(object senderEventArgs e)
 
       {
 
           DataSet ds = new DataSet();
 
           string Sqlstr "select * from CHEQUES where Beneficiary_Name='" comboBox3.Text "'";
 
           SqlDataAdapter Sda = new SqlDataAdapter(Sqlstrsqlcon);
 
           Sda.Fill(ds"CHEQUES");
 
           SELECTED_CONTRACTOR_REPORT rep = new SELECTED_CONTRACTOR_REPORT();
 
           FRM_CLEARANCE_4_CONTRACTOR rpt_view = new FRM_CLEARANCE_4_CONTRACTOR();
 
           rep.SetDataSource(ds);
 
           rpt_view.crystalReportViewer1.ReportSource rep;
 
           rpt_view.crystalReportViewer1.Dock DockStyle.Fill;
 
           rpt_view.crystalReportViewer1.Refresh();
 
           rpt_view.crystalReportViewer1.Show();
 
           rpt_view.ShowDialog();
 
       

هو بس فيه مشكلة بسيطه وهى 
فى الفورم هنا انا محدد البروجيكت نمبر 50604



المفروض يعرضلي بس دول من غير اللى معلم عليه بالاحمر 

معليش انا تعبتك معايا جداً 
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , ابراهيم ايبو
#8
بسيطة عدل الاستعلام ليصبح هكذا :

PHP كود :
string Sqlstr "select * from CHEQUES where Beneficiary_Name='" comboBox3.Text "' and Project_Number =" comboBox2.Text
   
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined , ابراهيم ايبو
#9
(11-07-19, 07:58 PM)asemshahen5 كتب : بسيطة عدل الاستعلام ليصبح هكذا :

PHP كود :
string Sqlstr "select * from CHEQUES where Beneficiary_Name='" comboBox3.Text "' and Project_Number =" comboBox2.Text

كم انت اكثر من رائع 
بجد شكراً اوى اوى 
بس كان فيه حاجه اخيره 
فى الكريستال ريبورت هنا 
عايز احط اجمالى المبلغ المدفوع

وبعدين اسفل الريبورت احط اجمالى المطلوب ناقص المبلغ المدفوع ويعطيني النتيجه فى تيكست بوكس داخل الكريستال ريبورت ؟
زي كدا مثلا 
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
بالنسبة للطلب الاول اذهب الى Section 4 و اضغط بالزر اليمين واختار كما الصورة :

   

ثم اختر من النافذة كما الصورة التالية :

   

و اضغط موافق اما بالنسبة للطلب الثان مبلغ 8798 من اين احضرته من قاعدة البيانات لعمل المطلوب .

   
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined , baha , ابراهيم ايبو , ابراهيم ايبو



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم