تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاوز اعرف ازاي اعمل الحاجات ديه
#1

عاوز اخلي زرار + هوا الي يضيف الحاجه
عازظ اعرض الحاجات الي في القاعده في مربع علشان يبقا المستخدم شايف الحاجات الهوا مسجلها
عاوز اعمل صندوق بحث علشان لو عاز ابحث عن حاجه في القاعده[/align]
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اولا ما هي قاعدة البيانات المستخدمة......
هل هي اكسس ام سيكوال ......
..................  و فوق كل ذي علم عليم  ................
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
اليك هذا الرابط يمكن تستفاد منه .......
http://www.youtube.com/watch?v=KEfaCDDAWMs
و ايضا
http://www.youtube.com/watch?v=yyBwklopdao
..................  و فوق كل ذي علم عليم  ................
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
القاعده المستخدمه قاعدة access
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
اذا كانت الطريقة المستخدمة هي عن طريق الاكواد اليك هذا الرابط يمكن تستفاذ منه .......
https://www.youtube.com/watch?v=hSPFcEQm...PerzeSsSTL

اما اذا كان عن طريق الربط المباشر فما عليك الا بعداضافة قاعد البيانات ان تقوم بربط textbox بالحقل الموجود في الجدول من خلال خاصية databindings -> Text الموجودة في الاداة Textbox ...................
..................  و فوق كل ذي علم عليم  ................
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [مشروع] عاوز مولد اكواد يكون شغال تمام حمادة دراز 4 61 21-07-18, 01:51 AM
آخر رد: YousefOkasha
  [VB.NET] لدي فكرة ولا اعرف كيف اصل لتطبيقها وخاصة باستعلام من قاعدة بيانات mysql dametucorazon 2 77 01-07-18, 01:33 AM
آخر رد: dametucorazon
  ازاي اكتب كود v scrollpar sab 38 620 13-06-18, 11:15 AM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] كيف اعرف رقم بداية الاسبوع الحالي alipro 5 136 13-06-18, 02:24 AM
آخر رد: alipro
  [سؤال] عايز اعرف ايه السبب وايه الحل؟ RaiseEvent الماجيك مسعد 6 148 11-05-18, 09:16 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] كيف اعمل حفظ تلقائي لمحتوي الtextbox ... e-coder 0 93 20-04-18, 08:40 PM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] مرة اخرى انا مش عاوز اضيف عمود جديد dgv انا اريد جعل العمود الثالث يكون combobox tarek 2 162 07-04-18, 04:28 AM
آخر رد: tarek
Thumbs Up [C#.NET] من فضلكم انا عاوز اعمل برنامج تنفيذ الاوامر الصوتيه والتحدث بالفيجوال بيسك ahmed kamal 3 288 27-03-18, 03:12 PM
آخر رد: ssayed111
  [VB.NET] كيف اعمل بالون بجاور الساعه كما في الماسنجر e-coder 4 176 14-03-18, 01:11 AM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] عاوز اعمل برنامج يفعل البرنامج بتاعى MOSTAFA.KAMEL 7 109 11-02-18, 09:10 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم