تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عاوز اعرف ازاي اعمل الحاجات ديه
#1

عاوز اخلي زرار + هوا الي يضيف الحاجه
عازظ اعرض الحاجات الي في القاعده في مربع علشان يبقا المستخدم شايف الحاجات الهوا مسجلها
عاوز اعمل صندوق بحث علشان لو عاز ابحث عن حاجه في القاعده[/align]
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اولا ما هي قاعدة البيانات المستخدمة......
هل هي اكسس ام سيكوال ......
..................  و فوق كل ذي علم عليم  ................
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
اليك هذا الرابط يمكن تستفاد منه .......
http://www.youtube.com/watch?v=KEfaCDDAWMs
و ايضا
http://www.youtube.com/watch?v=yyBwklopdao
..................  و فوق كل ذي علم عليم  ................
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
القاعده المستخدمه قاعدة access
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
اذا كانت الطريقة المستخدمة هي عن طريق الاكواد اليك هذا الرابط يمكن تستفاذ منه .......
https://www.youtube.com/watch?v=hSPFcEQm...PerzeSsSTL

اما اذا كان عن طريق الربط المباشر فما عليك الا بعداضافة قاعد البيانات ان تقوم بربط textbox بالحقل الموجود في الجدول من خلال خاصية databindings -> Text الموجودة في الاداة Textbox ...................
..................  و فوق كل ذي علم عليم  ................
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف اعمل زر مثل هذا anes 11 272 26-09-18, 01:44 AM
آخر رد: anes
Lightbulb [VB.NET] هذا الخطأ لا اعرف ما هو Hosam Ashraf Elwakel 1 58 26-09-18, 12:28 AM
آخر رد: elgokr
  محتاج اعرف اذاى اشفر برنامج فيجول بيسك naderalkeng54 1 74 23-09-18, 09:35 PM
آخر رد: elgokr
  [مشروع] عاوز مولد اكواد يكون شغال تمام حمادة دراز 4 160 21-07-18, 01:51 AM
آخر رد: YousefOkasha
  [VB.NET] لدي فكرة ولا اعرف كيف اصل لتطبيقها وخاصة باستعلام من قاعدة بيانات mysql dametucorazon 2 121 01-07-18, 01:33 AM
آخر رد: dametucorazon
  ازاي اكتب كود v scrollpar sab 38 959 13-06-18, 11:15 AM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] كيف اعرف رقم بداية الاسبوع الحالي alipro 5 232 13-06-18, 02:24 AM
آخر رد: alipro
  [سؤال] عايز اعرف ايه السبب وايه الحل؟ RaiseEvent الماجيك مسعد 6 205 11-05-18, 09:16 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] كيف اعمل حفظ تلقائي لمحتوي الtextbox ... e-coder 0 140 20-04-18, 08:40 PM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] مرة اخرى انا مش عاوز اضيف عمود جديد dgv انا اريد جعل العمود الثالث يكون combobox tarek 2 227 07-04-18, 04:28 AM
آخر رد: tarek

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم