تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ينفع اعمل الفكره ديه في ال vb
#1
انا دلئتي عامل لوجين فورم ال عاوز لو كتب ال password:Trial البرنامج يبقا تجريبي بس لو كتب Admin يبقا البرنامج كامل ليها كود
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
برجاء ارسل مشروع بسيط نعدل ليك عليه
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيف اعمل حفظ تلقائي لمحتوي الtextbox ... e-coder 0 90 20-04-18, 08:40 PM
آخر رد: e-coder
Thumbs Up [C#.NET] من فضلكم انا عاوز اعمل برنامج تنفيذ الاوامر الصوتيه والتحدث بالفيجوال بيسك ahmed kamal 3 281 27-03-18, 03:12 PM
آخر رد: ssayed111
  [VB.NET] كيف اعمل بالون بجاور الساعه كما في الماسنجر e-coder 4 174 14-03-18, 01:11 AM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] عاوز اعمل برنامج يفعل البرنامج بتاعى MOSTAFA.KAMEL 7 106 11-02-18, 09:10 PM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  [سؤال] كيف اعمل سحب عشوائي مابين عدة اسماء Nete0 19 289 31-01-18, 03:17 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  كيف احدد عدد الاحرف التي ينفع ان تبطع في التكست بوكس بحيث لا تتعدي DanyGhost2010 1 87 01-01-18, 04:17 PM
آخر رد: طالب برمجة
  كيف اعمل كومنت لكود أثناء اقلاع البرنامج abdulla2 3 267 25-10-17, 04:53 AM
آخر رد: abdulla2
  [VB.NET] كيف اعمل كومبوبوكس قائم على 2 كمبوبوكس آخرين nassery99 3 225 11-10-17, 05:50 AM
آخر رد: nassery99
  عايز اعمل حاجة تخليني اعرف كام جهاز مشغل البرنامج ومواصفات الاجهزة ووالوصول لقاعدة ال [email protected] 2 211 28-09-17, 11:41 PM
آخر رد: مصمم الدوادمي
  اخواني ازي اعمل داااا زي دي من الفيجول بيسك vb.net امل عوض 1 259 30-08-17, 12:24 PM
آخر رد: Jounior_P

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم