تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحاول اربط السكول بال crstal report
#1
بحاول اربط السكول بال crstal report بس المشكله ان ملف الداتا ف مكان تاني غير السكول سيرفر ومش عارف اربط ع مسار الداتا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السؤال غير مفهوم هل تقصد ان البيانات المرات طباعتها فى قاعده بيانات اخرى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
تعمل داتاسيت بنفس اسماء الحقول المراد طباعتها .

وتربط تقرير الكريستال بالداتاسيت .

بالتوفيق للجميع .
يا رحمن الدنيا والآخرة ورحيمهما
الرد
تم الشكر بواسطة: mmali127 , mmali127


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] إضافة الألوان في حقل بتقارير report viewer abomo3ath 5 170 23-11-20, 02:14 PM
آخر رد: 888
  ممكن حل للمشكلة بخصوص Crystal Report Alanwalker 3 243 27-10-20, 06:27 PM
آخر رد: ZaerAllail
  التعامل مع two data sourse في Crystal Report Mohammed Nafa 2 230 24-09-20, 09:19 PM
آخر رد: Mohammed Nafa
  مشكله فى عرض تقرير report viewer khaled Mohammed 0 183 22-09-20, 05:49 PM
آخر رد: khaled Mohammed
  كلمت حاولت أضيف Report Viewer اجد هذا الخطأ المهنا 2 358 22-07-20, 11:31 PM
آخر رد: المهنا
  [سؤال] انشاء تقرير Crystal report يأخذ البيانات من عدة جداول محمد العامر 13 1,364 14-07-20, 10:23 PM
آخر رد: محمد العامر
  [VB.NET] ضبط حجم عرض التقرير في Report Viewer محمد العامر 1 383 04-07-20, 06:29 PM
آخر رد: محمد العامر
  شباب احتاج مساعدتكم للضرورة بأرسال ملفPDF بواسطة الواتس اب ويب من خلال Report Viewer mohamedgadain61 0 335 12-06-20, 03:42 PM
آخر رد: mohamedgadain61
  كود البحث بين تاريخين في Report Viewer بالفيجوال بيسك adnan gharbi 9 889 04-06-20, 02:59 PM
آخر رد: adnan gharbi
  [VB.NET] مساعدة في تعديل تقرير Crystal Report tahaayyoub 4 518 03-06-20, 04:38 PM
آخر رد: tahaayyoub

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم