تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحاول اربط السكول بال crstal report
#1
بحاول اربط السكول بال crstal report بس المشكله ان ملف الداتا ف مكان تاني غير السكول سيرفر ومش عارف اربط ع مسار الداتا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السؤال غير مفهوم هل تقصد ان البيانات المرات طباعتها فى قاعده بيانات اخرى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
تعمل داتاسيت بنفس اسماء الحقول المراد طباعتها .

وتربط تقرير الكريستال بالداتاسيت .

بالتوفيق للجميع .
يا رحمن الدنيا والآخرة ورحيمهما
الرد
تم الشكر بواسطة: mmali127 , mmali127


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكله عند الطباعة في crystal Report " - تم حل المشكلة Rabeea Qbaha 3 1,717 , 02:07 AM
آخر رد: khalad
  [سؤال] ازاي اقدر اربط الفجوال بيسك بالاجهزه الخارجية رضوان الجماعي 1 252 24-03-21, 09:09 PM
آخر رد: أبو عبدالله الحلواني
Information [VB.NET] [مساعدة] ... شباب كيف اربط المشروع ب ملف Excel لتصدير البيانات فيه..؟ Mahmoud41 1 302 11-02-21, 10:04 PM
آخر رد: abojudey
  كيف اربط ال treeview بال database سلام و محبه 4 531 25-01-21, 11:00 PM
آخر رد: سلام و محبه
  اريد كود لطباعة Report viewer تلقائيا مجرد م اقوم بفتح النافذه يتم وضع الكود بال Load mohamedgadain61 32 4,032 23-01-21, 03:43 PM
آخر رد: qqqwwweee
  [VB.NET] ما هي الملفات المطلوب إرفاقها لتشغيل تقرير Microsoft Report sulim 2 340 26-11-20, 12:47 PM
آخر رد: sulim
  [سؤال] إضافة الألوان في حقل بتقارير report viewer abomo3ath 5 475 23-11-20, 02:14 PM
آخر رد: 888
  ممكن حل للمشكلة بخصوص Crystal Report Alanwalker 3 539 27-10-20, 06:27 PM
آخر رد: ZaerAllail
  التعامل مع two data sourse في Crystal Report Mohammed Nafa 2 416 24-09-20, 09:19 PM
آخر رد: Mohammed Nafa
  مشكله فى عرض تقرير report viewer khaled Mohammed 0 383 22-09-20, 05:49 PM
آخر رد: khaled Mohammed

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم