تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال بسيط
#1
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
عندي سؤال بسيط بس مجنني ?
هو انا لدي  coulmn في الجريد فيو من نوع  Boolean انا عايزه كود تحقق إذا كانت الخليه ده  true or false في الصف المحدد
انا جربت الكود ده بس بيطلع ايررور
If datagridviw1.cuurentrow.calls("sellect"). value=true
Then

End if
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
بالله عليكم ياجماعه عايزه حد يفيدني
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
وعليكم السلام...
أنا شوفت الموضوع متهيألي قبل كدا على العموم الكود اهو.
تفضلي:
كود :
 Dim a As Boolean = DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value.ToString()
       If a = True Then
           MsgBox("True")
       Else
           MsgBox("False")
       End If
 الذي يدعي ان لغته هي افضل لغة برمجة، فاعلم انه مستخدم وليس مبرمج.
الرد
تم الشكر بواسطة: Anas Mahmoud , Anas Mahmoud
#4
كود :
       Dim I = DataGridView1.CurrentRow
       Dim c As DataGridViewCheckBoxCell = I.Cells(3)

       If c.Value Then


       End If
الرد
تم الشكر بواسطة: اسامه الهرماوي


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال فى التقارير khaled Mohammed 2 58 22-09-20, 11:53 AM
آخر رد: khaled Mohammed
  سؤال بخصوص أداة TabControl MustafaShaker 2 93 20-09-20, 03:21 PM
آخر رد: MustafaShaker
  سؤال بخصوص CellBackcolor Selection in Datagridview .net yazanahmed 2 103 13-09-20, 12:07 AM
آخر رد: T 1
  [VB.NET] سؤال عن MenuStrip ! khaled Mohammed 11 248 08-09-20, 04:24 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  سؤال بالداتا جريد فيو اليوم السابع 3 138 07-09-20, 01:34 AM
آخر رد: اليوم السابع
  [سؤال] سؤال بسيط لكن محيرني منه 13 438 04-09-20, 01:58 AM
آخر رد: منه
  [سؤال] سؤال محيرني منه 2 213 01-09-20, 08:40 PM
آخر رد: منه
  [VB.NET] سؤال في التقارير Hamza Elshare 1 126 01-09-20, 04:33 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  [سؤال] سؤال بسيط جدا منه 3 211 30-08-20, 12:26 AM
آخر رد: عيد مبارك
  سؤال فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 1 177 28-08-20, 08:42 AM
آخر رد: حريف برمجة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم