تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال بسيط
#1
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
عندي سؤال بسيط بس مجنني ?
هو انا لدي  coulmn في الجريد فيو من نوع  Boolean انا عايزه كود تحقق إذا كانت الخليه ده  true or false في الصف المحدد
انا جربت الكود ده بس بيطلع ايررور
If datagridviw1.cuurentrow.calls("sellect"). value=true
Then

End if
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
بالله عليكم ياجماعه عايزه حد يفيدني
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
وعليكم السلام...
أنا شوفت الموضوع متهيألي قبل كدا على العموم الكود اهو.
تفضلي:
كود :
 Dim a As Boolean = DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value.ToString()
       If a = True Then
           MsgBox("True")
       Else
           MsgBox("False")
       End If
المبرمج لا يفكر في المشكلة بل في الحل!!
الرد
تم الشكر بواسطة: Anas Mahmoud , Anas Mahmoud
#4
كود :
       Dim I = DataGridView1.CurrentRow
       Dim c As DataGridViewCheckBoxCell = I.Cells(3)

       If c.Value Then


       End If
الرد
تم الشكر بواسطة: اسامه الهرماوي


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] سؤال عن فترة ركود صنف في برنامج مبيعات علاء الكبابي 4 82 16-05-21, 07:16 PM
آخر رد: ابو انس
  [سؤال] سؤال مهم لو سمحت حسن الجلب 1 62 16-05-21, 06:21 PM
آخر رد: ابو انس
  [سؤال] سؤال حول الحلقه التكراريه حسن الجلب 4 194 07-05-21, 07:00 AM
آخر رد: messry
  [سؤال] سؤال بسيط حسن الجلب 2 110 07-05-21, 12:44 AM
آخر رد: ابو انس
  [VB.NET] سؤال في عدم تمكين احد خلايا الداتا جريد ismaeel 6 299 05-05-21, 05:11 AM
آخر رد: a7med saba
  [سؤال] سؤال حسن الجلب 4 188 01-05-21, 06:13 PM
آخر رد: حسن الجلب
  سؤال فى الطباعة Lathe1 3 198 30-04-21, 12:38 AM
آخر رد: mrfenix93
  [سؤال] سؤال مهم حسن الجلب 3 314 17-04-21, 07:22 PM
آخر رد: أبو عبدالله الحلواني
  [سؤال] عندي سؤال حسن الجلب 0 158 14-04-21, 01:15 AM
آخر رد: حسن الجلب
  سؤال في كروم الله يبارك لكم اليوم السابع 5 373 13-04-21, 05:31 AM
آخر رد: اليوم السابع

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم