تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال بسيط
#1
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
عندي سؤال بسيط بس مجنني ?
هو انا لدي  coulmn في الجريد فيو من نوع  Boolean انا عايزه كود تحقق إذا كانت الخليه ده  true or false في الصف المحدد
انا جربت الكود ده بس بيطلع ايررور
If datagridviw1.cuurentrow.calls("sellect"). value=true
Then

End if
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
بالله عليكم ياجماعه عايزه حد يفيدني
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
وعليكم السلام...
أنا شوفت الموضوع متهيألي قبل كدا على العموم الكود اهو.
تفضلي:
كود :
 Dim a As Boolean = DataGridView1.CurrentRow.Cells(0).Value.ToString()
       If a = True Then
           MsgBox("True")
       Else
           MsgBox("False")
       End If
 الذي يدعي ان لغته هي افضل لغة برمجة، فاعلم انه مستخدم وليس مبرمج.
الرد
تم الشكر بواسطة: Anas Mahmoud , Anas Mahmoud
#4
كود :
       Dim I = DataGridView1.CurrentRow
       Dim c As DataGridViewCheckBoxCell = I.Cells(3)

       If c.Value Then


       End If
الرد
تم الشكر بواسطة: اسامه الهرماوي


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال فى الكريستال mmali127 0 97 12-11-20, 01:20 PM
آخر رد: mmali127
  سؤال بخصوص الضريبة و الخصم في الفاتورة sofiane-phy 2 178 30-10-20, 11:06 PM
آخر رد: sofiane-phy
  سؤال في Html Agility Pack اليوم السابع 0 159 27-10-20, 07:55 PM
آخر رد: اليوم السابع
  [VB.NET] سؤال في geckowebbrowser farfour 2 155 25-10-20, 03:49 PM
آخر رد: farfour
  [VB.NET] سؤال في webbrowser farfour 6 308 24-10-20, 05:35 PM
آخر رد: farfour
  سؤال في التشيك بوكس اليوم السابع 3 179 24-10-20, 03:44 AM
آخر رد: kiki
  [VB.NET] تعديل بسيط في الطباعة المباشرة فقط ReportViewer sniperjawadino 22 7,955 23-10-20, 11:37 PM
آخر رد: Samo102
  [VB.NET] سؤال توضيحي حول الحفظ عن طريق CommandBuilder larbihamri 2 257 19-10-20, 10:07 AM
آخر رد: larbihamri
  سؤال في listbox KIKO1992 2 193 13-10-20, 12:28 AM
آخر رد: KIKO1992
  [سؤال] سؤال في الدالة الشرطية if ismaeel 4 256 10-10-20, 09:22 PM
آخر رد: ismaeel

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم