تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشغيل ملف صوت او فيديو من الريسورس
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اضفت لمشروعي أداة windows media player من خلال choose item من الأدوات tools
ثم سحبتها على الفورم form
طبعا الجميع بيعمل openfiledialog علشان يحدد مسار الملف المراد تشغيله
أنا هنا في سؤالي أنا عايز اشغل ملف موجود في الريسورس بتاع مشروعي يعني مساره معروف في My.Resources
ازاي اكتب كود تشغيله بأداة الويندوز ميديا بلاير
علماً بأنني كتبت المسار هكذا ولم يعمل ....... شكراً لكم .......

AxWindowsMediaPlayer1.URL=My.resources.song1
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/...b1d472b783
ارجو ان تجد بالرابط ماتريد
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
رحمك الله أبا الليث
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ارجو التوضيح لان الموقع محجوب عندى بارك الله فيكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
هذا هو الكود الموجود في الرابط أعلاه قمت بتجريبه ويعمل جيداً
كود :
Dim b As Byte() = My.Resources.Zain


        Dim TheFIlePath As String = "D:\.Zain.mp3"


        Dim TempFile As System.IO.FileStream = IO.File.Create(TheFIlePath)


        TempFile.Write(b, 0, b.Length)


        TempFile.Close()


        Me.AxWindowsMediaPlayer1.URL = (TheFIlePath)
(وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا)

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
استاذنا Kasalawy عندي الملف الصوتي اسمه art.wav موجود على الريسورس .... أنا أعرف أشغله لما يكون على أي درايف ..... أنا عايز أشغله وهو في الريسورس .... وشكرا على مشاركتك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





من الريسوس


PHP كود :
My.Computer.Audio.Play(My.Resources.BoomAudioPlayMode.Background





السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
جزاك الله خير اخى Kasalawy
اخى ابو رائد
هل من الممكن
[h=2]فتح ملف bdf من الريسورس داخل الاداة Adobe PDF Reader
[/h]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





اعتقد انه لايمكن سوى بهذه الطريقة


PHP كود :
System.IO.File.WriteAllBytes(System.IO.Path.GetTempPath "\tmp.Pdf"My.Resources.mypdffile)
Process.Start(System.IO.Path.GetTempPath "\tmp.Pdf"






السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
يا ابو رائد
شكراّ
اعجبنى
لايوجد زرين شكرا واعجبنى اخى الغالى بارك الله فيك


هذا كود لزيادة المنفعه العامه

PHP كود :
Dim mypdffile As String IO.Path.Combine(IO.Path.GetTempPath"filename.pdf")
        
My.Computer.FileSystem.WriteAllBytes(mypdffileMy.Resources.filenameFalse)
        
AxAcroPDF1.src mypdffile 
"الناس نيام فإذا ماتوا إنتبهوا"
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
اخى ابو رائد
انا اقصد فتح ملف bdf من الريسورس الى الاداة التى فى الصور

[ATTACH=CONFIG]2855[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]2856[/ATTACH]


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] احتاج تعديل الكود يخص تشغيل Button حسب user domin hglogtd 4 105 22-05-17, 09:25 AM
آخر رد: hglogtd
  تشغيل برنامج دون الحاجه للاقلاع ببرامج اخري medoddd 0 35 19-05-17, 12:46 PM
آخر رد: medoddd
  [VB.NET] كيفية تشغيل اكتر من Thread فى نفس الوقت ؟ الماجيك مسعد 10 212 28-04-17, 04:32 PM
آخر رد: Fantastico
  [سؤال] كيف اجعل زر او نافذة تساوى صورة ليست فى الريسورس ولكن على الجهاز؟؟؟ Mohamed371 3 180 24-03-17, 10:21 AM
آخر رد: أسامة السالمي
  طلب كود استخراج ملف exe من الريسورس MOSTAFA.KAMEL 4 160 20-03-17, 07:25 AM
آخر رد: سعود الشامان
  [سؤال] أريد كود لتشغيل صوت مخصص عند تشغيل المشروع أو البرنامج محمد سعيد عبد الظاهر 2 149 17-03-17, 06:13 PM
آخر رد: محمد سعيد عبد الظاهر
  [سؤال] مشكلة في تشغيل البرنامج من الفيجوال بيسك عزوز هزازي 1 161 16-03-17, 05:07 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [سؤال] خطأ اثناء تشغيل البروجكت VB.Net Amir_alzubidy 13 386 12-03-17, 12:56 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
Exclamation [سؤال] التاكيد من موجد برامج قبل تشغيل البرنامج MOONMICROSYSTEM 1 236 22-01-17, 04:54 PM
آخر رد: thevirus
  [سؤال] تشغيل ملفات الصوتية متتالية سوري حر 7 485 23-12-16, 10:05 PM
آخر رد: Basil Abdallah

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم