تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشغيل ملف صوت او فيديو من الريسورس
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اضفت لمشروعي أداة windows media player من خلال choose item من الأدوات tools
ثم سحبتها على الفورم form
طبعا الجميع بيعمل openfiledialog علشان يحدد مسار الملف المراد تشغيله
أنا هنا في سؤالي أنا عايز اشغل ملف موجود في الريسورس بتاع مشروعي يعني مساره معروف في My.Resources
ازاي اكتب كود تشغيله بأداة الويندوز ميديا بلاير
علماً بأنني كتبت المسار هكذا ولم يعمل ....... شكراً لكم .......

AxWindowsMediaPlayer1.URL=My.resources.song1
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/...b1d472b783
ارجو ان تجد بالرابط ماتريد
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
ارجو التوضيح لان الموقع محجوب عندى بارك الله فيكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
هذا هو الكود الموجود في الرابط أعلاه قمت بتجريبه ويعمل جيداً
كود :
Dim b As Byte() = My.Resources.Zain


        Dim TheFIlePath As String = "D:\.Zain.mp3"


        Dim TempFile As System.IO.FileStream = IO.File.Create(TheFIlePath)


        TempFile.Write(b, 0, b.Length)


        TempFile.Close()


        Me.AxWindowsMediaPlayer1.URL = (TheFIlePath)
(وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا)

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
استاذنا Kasalawy عندي الملف الصوتي اسمه art.wav موجود على الريسورس .... أنا أعرف أشغله لما يكون على أي درايف ..... أنا عايز أشغله وهو في الريسورس .... وشكرا على مشاركتك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





من الريسوس


PHP كود :
My.Computer.Audio.Play(My.Resources.BoomAudioPlayMode.Background





السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
جزاك الله خير اخى Kasalawy
اخى ابو رائد
هل من الممكن
[h=2]فتح ملف bdf من الريسورس داخل الاداة Adobe PDF Reader
[/h]
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





اعتقد انه لايمكن سوى بهذه الطريقة


PHP كود :
System.IO.File.WriteAllBytes(System.IO.Path.GetTempPath "\tmp.Pdf"My.Resources.mypdffile)
Process.Start(System.IO.Path.GetTempPath "\tmp.Pdf"






السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
يا ابو رائد
شكراّ
اعجبنى
لايوجد زرين شكرا واعجبنى اخى الغالى بارك الله فيك


هذا كود لزيادة المنفعه العامه

PHP كود :
Dim mypdffile As String IO.Path.Combine(IO.Path.GetTempPath"filename.pdf")
        
My.Computer.FileSystem.WriteAllBytes(mypdffileMy.Resources.filenameFalse)
        
AxAcroPDF1.src mypdffile 
"الناس نيام فإذا ماتوا إنتبهوا"
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
اخى ابو رائد
انا اقصد فتح ملف bdf من الريسورس الى الاداة التى فى الصور

[ATTACH=CONFIG]2855[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]2856[/ATTACH]


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] ما سبب هذه الرسالة عند تشغيل البرنامج D-Z 1 26 منذ 7 ساعة مضت
آخر رد: Amir_alzubidy
  [سؤال] طريقة أخذ صورة من فيديو thevest_knight 3 75 20-09-17, 05:58 PM
آخر رد: thevest_knight
Thumbs Up كيفية تشغيل وإغلاق الادوات الذكية لويندوز 7 عن طريق الكود رمضان محمد 5 805 18-09-17, 03:40 PM
آخر رد: رمضان محمد
  [سؤال] تشغيل مادة صوتية من خلال DataGridView ابو روضة 2 176 17-08-17, 03:40 PM
آخر رد: ابو روضة
  كيفية تشغيل برنامج من Resources e-coder 6 199 16-08-17, 05:59 AM
آخر رد: e-coder
Wink [مثال] فيديو طريق التعامل مع textbox في شكل إله حسابه alims 1 99 13-08-17, 10:52 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  كيف .ندمج صور متعددة بملف واحد ثم نقوم باستخراجها فقط وقت تشغيل البرنامج سعود 5 171 05-08-17, 06:23 PM
آخر رد: سعود
Thumbs Up [سؤال] اريد كود يصنع برنامج تصوير الشاشة فيديو Mina Botros 5 234 08-07-17, 04:57 PM
آخر رد: silverlight
  تشغيل البرنامج علي الموبايلات hatem555 1 171 17-06-17, 01:05 PM
آخر رد: silverlight
  تشغيل برنامج في الخفاء ddemed 25 738 03-06-17, 02:16 AM
آخر رد: ddemed

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم