تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] ازاى احذف ما بداخل CheckedListBox1
#1
السلام عليكم اخوتى.....
كما بالصورة اخوتى ازاى لما اعمل تسجيل خروج من الفيس
يتم حذف جميع الجروبات التى بداخل الCheckedListBox1
كى اسجل تسجيل دخول من حساب اخر
لانها لا تتحذف وبالتالى بتجيب جروبات تانى عليهم


الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
(03-05-16, 01:07 PM)ابو روضة كتب :
السلام عليكم اخوتى.....
كما بالصورة اخوتى ازاى لما اعمل تسجيل خروج من الفيس
يتم حذف جميع الجروبات التى بداخل الCheckedListBox1
كى اسجل تسجيل دخول من حساب اخر
لانها لا تتحذف وبالتالى بتجيب جروبات تانى عليهم



تفضل اخي 

في زر تسجيل الخروج ضع هاذا الكود

PHP كود :
CheckedListBox1.Items.Clear() 



شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ابو روضة
#3
(04-05-16, 02:16 AM)hassan كتب :
(03-05-16, 01:07 PM)ابو روضة كتب :
السلام عليكم اخوتى.....
كما بالصورة اخوتى ازاى لما اعمل تسجيل خروج من الفيس
يتم حذف جميع الجروبات التى بداخل الCheckedListBox1
كى اسجل تسجيل دخول من حساب اخر
لانها لا تتحذف وبالتالى بتجيب جروبات تانى عليهم



تفضل اخي 

في زر تسجيل الخروج ضع هاذا الكود

PHP كود :
CheckedListBox1.Items.Clear() 



شكرا لك

شكرا لك اخى عملتها الحمدلله.....هو حضرتك انا ارسلت لك رسالة ولم ترد خير يارب......
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(05-05-16, 10:19 PM)ابو روضة كتب :
(04-05-16, 02:16 AM)hassan كتب :
(03-05-16, 01:07 PM)ابو روضة كتب :
السلام عليكم اخوتى.....
كما بالصورة اخوتى ازاى لما اعمل تسجيل خروج من الفيس
يتم حذف جميع الجروبات التى بداخل الCheckedListBox1
كى اسجل تسجيل دخول من حساب اخر
لانها لا تتحذف وبالتالى بتجيب جروبات تانى عليهم



تفضل اخي 

في زر تسجيل الخروج ضع هاذا الكود

PHP كود :
CheckedListBox1.Items.Clear() 



شكرا لك

شكرا لك اخى عملتها الحمدلله.....هو حضرتك انا ارسلت لك رسالة ولم ترد خير يارب......
الحمدلله

عذرا اخي الرسائل الخاصة لم انتبه له


شكرا لك
لحمد لله رب العالمين على كل شي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ازاى اصمم جدول فى قاعدة بيانات 2D noway 5 84 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: khodor1985
  [VB.NET] ازاى اتحقق ان الصف رقم 1 فى العمود رقم 7 فيه قيمة وليس فارغ؟ فى ليست فيو الماجيك مسعد 10 202 31-01-17, 07:03 AM
آخر رد: الماجيك مسعد
  ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1 araxis 15 379 07-12-16, 09:50 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو araxis 1 149 07-12-16, 11:22 AM
آخر رد: ممدوح الخطيب
  ازاى يبقى الصفوف فى الداتا جريد فيو مترتبة زى اللى فى الداتا بيز اكسس بالظبط araxis 2 156 01-12-16, 07:04 AM
آخر رد: araxis
  ازاى اعمل save للداتا جريد فيو والداتا بيز حتى لو فية cell فاضية araxis 6 208 23-10-16, 10:29 PM
آخر رد: araxis
  ازاى اعد عدد الصفوف عند البحث بين تاريخين araxis 1 159 10-10-16, 10:15 PM
آخر رد: ابراهيم النعيمي
  ازاى اعدل مسار الداتا بيز باستخدام الربط بالمعالج araxis 13 324 05-09-16, 06:29 PM
آخر رد: araxis
  [سؤال] كيف احذف الثيم من المشروع ابو روضة 2 141 31-07-16, 02:25 AM
آخر رد: ابو روضة
  ازاى اعطل البرنامج كلة لحد اما ادوس اوك على المسج بوكس araxis 0 160 27-06-16, 12:07 AM
آخر رد: araxis

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم