تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] كيفية عرض الصورة من الداتا جريد الى picture box
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اولا بشكر كل الاساتذة ال انا اتعملت منهم الكثير هنا
...
انا خزنت الصور فى قاعدة بيانات sql عن طريق vb
كله تمام بيعرض فى الداتا جريد فيو
ما اريده بمجرد تحديد الصف فى الداتا جريد فيى
يعرض لى الصورة فى picture box
وجزاكم الله خيرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ممكن الكود لهذا السؤال
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
أخوي الله يعطيك العافية ممكن تقولي الكود اللي يخليني أضيف الصورة في قاعدة البيانات ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
ممكن توضيح اكثر
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Smile كيفية تسجيل عملية البيع الأجل solo87 0 243 28-05-20, 10:40 PM
آخر رد: solo87
  اسناد عامود في قاعدة بيانات اكسيس الى عامود من نوع كومبوبوكس بالداتا جريد فيو بالفيجو Ghassanfff 0 404 30-03-20, 09:33 PM
آخر رد: Ghassanfff
  [VB.NET] حفظ البيانات دفعة واحدة الداتا جريد فيو mahmoud.3com 2 1,288 19-12-19, 11:23 PM
آخر رد: بسام محمدغانم
  [SQL] اريد استعلام يظهر لي الناتج بهذه الصورة alfaiz678 8 1,196 30-11-19, 12:16 PM
آخر رد: alfaiz678
  طلب كود عرض الصورة في picturebox moftah70 12 5,758 14-11-19, 12:09 AM
آخر رد: Hassan.syria
  كيفية تحويل الوحدات في نموذج فاتورة البيع من كرتون لحبة وخلافه wessam.demerdash 3 1,155 25-06-19, 10:20 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  سوال بخصوص الداتا جريد Abdelrahman ala 7 1,108 07-03-19, 03:26 AM
آخر رد: Abdelrahman ala
Photo [VB.NET] تعديل المدخلات في (الداتا قريد فيو ) لفاتورة مبيعات؟ EYADISMAIL 1 985 09-01-19, 10:30 PM
آخر رد: EYADISMAIL
  سؤال عن كيفية جمع الارقام الموجبة فقط من عمود في الداتا جريد فيو alfaiz678 2 1,063 01-10-18, 09:24 AM
آخر رد: alfaiz678
  سؤال عن الداتا ريدر sal_56 4 1,057 17-09-18, 10:23 AM
آخر رد: 911

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم