تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جمع عمود في داتا جريد واظهار الناتج في تكست بوكس
#1
السلام عليكم اريد يا جماعه الخير جمع عمود في داتا جريد واظهار الناتج في تكست بوكس ولكم مني جزيل الشكر لغه فجوال بيزك دوت نت
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

هذا طلبك يا اخى

كود :
Dim sum As Integer = 0
        For i As Integer = 0 To DGV.Rows.Count - 1
            sum += Convert.ToInt32(DGV.Rows(i).Cells(0).Value)
        Next
        TextBox1.Text = sum.ToString()

-----------------------
Software Developer

Microsoft Partner

الرد
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@ , Sajad , nabil , 30june
#3
(18-10-13, 11:58 PM)sherif khalid كتب :
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة

هذا طلبك يا اخى

كود :
Dim sum As Integer = 0
        For i As Integer = 0 To DGV.Rows.Count - 1
            sum += Convert.ToInt32(DGV.Rows(i).Cells(0).Value)
        Next
        TextBox1.Text = sum.ToString()
الف الف الف شكر يا خي علي تعونك معي الكود يعمل بنجاح
الرد
تم الشكر بواسطة: learning.net
#4
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

وهذه طريقة أخرى باستخدام Ling (أنا لا أتقنها والدليل كتبت Ling بالـ G وليس بالـ Q ولكني وجدتها فنسختها فعدلتها فألصقتها)
كود :
Me.TextBox1.Text = DataGridView1.Rows.Cast(Of DataGridViewRow).Sum(Function(t) t.Cells(0).Value)

وأيضاً
كود :
Me.TextBox1.Text = (From row In DataGridView1.Rows Select CDbl(row.Cells(0).Value)).Sum()


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد
تم الشكر بواسطة: nabil , تركي قرمزلي , learning.net , sherif khalid
#5
انا تحت امرك يا استاذ نبيل وامر جميع الاخوة فى اى وقت

اخى ابو رائد وحيات عيونك الغالية لاضع لك دورة فى المنتدى عن linq

مش هتلاقيها ولا فى اى منتدى اجنبى (دورة مدموجة بالخبرات Big Grin)

-----------------------
Software Developer

Microsoft Partner

الرد
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@
#6
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

تسلم لي عيونك أخي شريف

للتو دخلت لأضع مجموعة جمعتها وعدلتها بصعوبة بالغة لجمع عمود محدد لأي من DataGridView و ListBox و ListView و DataTable فوجدت مفاجأتك الغالية، أسأل الله أن يزيدك من فضله.
@@@ جمع قيم عمود محدد لأي من DataGridView و LisBox و ListView و DataTable @@@


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الرد
تم الشكر بواسطة: sherif khalid
#7
وانا تحت امرك يا اخى ابو رائد

-----------------------
Software Developer

Microsoft Partner

الرد
تم الشكر بواسطة: @@أبورائد@@
#8
ياريت لو حد يفيدنا بالفبجوال بيسك 6
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
(10-03-15, 11:40 PM)عمر يشر كتب : ياريت لو حد يفيدنا بالفبنفس الطلب بالفيجول كيف تنفيذ

لو ممكن نفس المثال فى فيجول بيسك 6
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيفية عرض الصورة من الداتا جريد الى picture box mohamed2316 3 214 02-03-18, 05:07 PM
آخر رد: كناري008
  مساعدة محتاج كود جمع قيم عمود فى الداتا جريد osemy 5 2,887 27-02-18, 08:53 PM
آخر رد: atyaf
  [سؤال] كومبوبوكس داخل داتا جريد فيو أبوسعود 1 58 17-02-18, 11:52 AM
آخر رد: khodor1985
  [سؤال] استفسار عن جمع قيم اكثر من مستطيل في داتا قريد Marwan9990 2 233 12-02-18, 01:19 AM
آخر رد: كناري008
  [سؤال] التعامل مع الداتا جريد zepeir 5 3,388 15-09-17, 08:41 PM
آخر رد: Saadzindany
  [سؤال] مشكلة الاختلاف بين ترتيب الصفوف في قاعدة البيانات والداتا جريد فيو waelalmsry75 2 315 18-08-17, 05:40 PM
آخر رد: waelalmsry75
Exclamation [VB.NET] عدم تكرار القيم في الكومبو بوكس [email protected] 3 290 26-07-17, 01:43 PM
آخر رد: حريف برمجة
  [سؤال] نسخ قيمه تيكست بوكس في فورم الاول الى تيكست في الفورم الثاني مهندس حيدر 7 918 26-07-17, 11:47 AM
آخر رد: [email protected]
  كيفية عرض السطر اللي واقفين عليه في الداتا جريد فيو في التكست بوكس khaled12345 19 844 16-07-17, 07:23 PM
آخر رد: حريف برمجة
  [VB.NET] احتاج كود للبوتون في داتا قريد hglogtd 2 274 24-06-17, 05:15 AM
آخر رد: hglogtd

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم