تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
الكومبوبوكس وملئه بالبيانات
#1
عندي كومبكس مليته بالبيانات من جدول عن طريق حدث في تشيك بوكس وبعمل clear للتيكست بتاع الكومبوبوكس بحيث يبقى في بيانات بس claer
المهم عايز يتم عمل select عن طريق اختيار item من الكومبوبوكس. عملت الكود لكن المشكله بيقولي no value given for one or more parameter
ياريت الحل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
مرحباً اخى makky

فقط ضع الكود الذى تستخدمه لتوضح لنا ما تريده
أو قم بارفاق السورس حتى يتاح التعديل عليه سريعاً

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى    لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل المشكلة او الاستفسار لديك فالجميع هنا يعمل 
على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله


 شرح كيفية عمل قاعدة بيانات تعمل على اكثر من جهاز على الشبكة الداخلية
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  خطأ فى كود حذف من الكومبوبوكس احمد خطاب 8 289 31-12-18, 11:42 PM
آخر رد: احمد خطاب
  [سؤال] ملئ الكومبوبوكس اسامه الهرماوي 4 263 04-12-18, 07:35 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  اظهار اسم فى الكومبوبوكس و حفظ رقم vb2010 6 412 02-12-18, 05:15 PM
آخر رد: vb2010
  [سؤال] كود ملئ الكومبوبوكس من قيم معينة اسامه الهرماوي 1 223 24-11-18, 03:37 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  [VB.NET] الكومبوبوكس و الداتاجريدفيو vb2010 1 231 18-10-18, 08:56 PM
آخر رد: asemshahen5
  البحث في الكومبوبوكس nassery99 2 419 01-11-17, 06:42 AM
آخر رد: nassery99
  عدم ظهور بيانات في الكومبوبوكس العيدروس 8 629 24-10-17, 08:31 PM
آخر رد: العيدروس
  [سؤال] لو سمحتم عاوز كود لأظهار كود العميل في التيكست بوكس عند اختيار العميل من الكومبوبوكس ahmedgamal 4 549 05-09-17, 06:01 AM
آخر رد: ahmedgamal
  [سؤال] هل يمكن عرض عناصر الكومبوبوكس عن طريق الكود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ thevirus 1 780 10-11-16, 06:25 PM
آخر رد: أبو عمر
  تعبئه datagridview combobox بالبيانات من قاعدة البيانات Rabeea Qbaha 4 1,400 15-09-16, 07:07 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم