تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] الفرق بين الاوقات
#1
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
عايزه كود الفرق بين الاوقات مثلاً انا عامله متغير من نوع date وعملت كود يضيف له وقت تسجل الدخول انا عايزه كود يجبلي الفرق بين هذا الوقت والوقت الحالي
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#2
[VB.NET] حساب الفرق بين تاريخين

نصيحة للتخفيف على قاعدة بيانات المنتدى  لا تخزن الصور الخاصة بالسؤال في قاعدة بيانات المنتدى

الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو , asemshahen5
#3
لا مش قصدي انا بعرف اجيب الفرق بين التواريخ بس انا عايزه الفرق بين الوقت
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#4
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اختي الكريمة تابعي هذا الموضوع
http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=34416
اعمل الخير واجرك لاتنتظره فالله خير من اليك يرده
البرمجة ليست مجرد كود بل هي منهج تفكير منطقي لحل المشكلات







الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , سعود
#5
مع شوية تعديل نحصل على المطلوب
كمثال بسيط
PHP كود :
       Dim def As Integer DateDiff(DateInterval.MinuteNowNow.AddHours(1))
 
       MsgBox(def

ارجو التدقيق في كل جزء من الكود 

DateInterval.Minute
Now.AddHours(1)

نصيحة للتخفيف على قاعدة بيانات المنتدى  لا تخزن الصور الخاصة بالسؤال في قاعدة بيانات المنتدى

الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , ابراهيم ايبو



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم