تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] عمل مشغل للفديو بأستخدام MPV PLAYER
#1
السلام عليكم,
ممكن مساعدة فى انشاء مشغل للفديو بأستخدام MPV PLAYER
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
عليكم السلام
تفضل اخي الكريم : http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=36844
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(16-06-21, 12:12 AM)ميدو الفنان كتب : عليكم السلام
تفضل اخي الكريم : http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=36844

ازيك اخى شكرا على الاضافه بس فى مشكله انا مشيت مع كل الخطوات واشتغل الحمد الله بس فى مشكله ان لو فى قناة مش شغاله القنوات اللي بعدها مش  بشتغل هى كمان انا عملت clear لل panal ونفس المشكله هل من حل
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(18-07-21, 08:59 AM)malekmohamed155 كتب :
(16-06-21, 12:12 AM)ميدو الفنان كتب : عليكم السلام
تفضل اخي الكريم : http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=36844

ازيك اخى شكرا على الاضافه بس فى مشكله انا مشيت مع كل الخطوات واشتغل الحمد الله بس فى مشكله ان لو فى قناة مش شغاله القنوات اللي بعدها مش  بشتغل هى كمان انا عملت clear لل panal ونفس المشكله هل من حل

ممكن ترفك المشروع اللى عملته وهلقي عليه نظرة واشوف ايه المشكلة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(18-07-21, 09:08 PM)ميدو الفنان كتب :
(18-07-21, 08:59 AM)malekmohamed155 كتب :
(16-06-21, 12:12 AM)ميدو الفنان كتب : عليكم السلام
تفضل اخي الكريم : http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=36844

ازيك اخى شكرا على الاضافه بس فى مشكله انا مشيت مع كل الخطوات واشتغل الحمد الله بس فى مشكله ان لو فى قناة مش شغاله القنوات اللي بعدها مش  بشتغل هى كمان انا عملت clear لل panal ونفس المشكله هل من حل

ممكن ترفك المشروع اللى عملته وهلقي عليه نظرة واشوف ايه المشكلة

اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
(21-07-21, 10:47 AM)malekmohamed155 كتب :
(18-07-21, 09:08 PM)ميدو الفنان كتب :
(18-07-21, 08:59 AM)malekmohamed155 كتب :
(16-06-21, 12:12 AM)ميدو الفنان كتب : عليكم السلام
تفضل اخي الكريم : http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=36844

ازيك اخى شكرا على الاضافه بس فى مشكله انا مشيت مع كل الخطوات واشتغل الحمد الله بس فى مشكله ان لو فى قناة مش شغاله القنوات اللي بعدها مش  بشتغل هى كمان انا عملت clear لل panal ونفس المشكله هل من حل

ممكن ترفك المشروع اللى عملته وهلقي عليه نظرة واشوف ايه المشكلة

اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file

تفضل صديقي استخدم هذا الكود كامل
كود :
     On Error Resume Next
       player.PlaylistRemove()
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
      .[Loop] = True,
      .Volume = 100
  }

       player.Load("http://zerptvo.org:56461/koph/zq215/46", True)
       player.[Resume]()
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(21-07-21, 06:24 PM)ميدو الفنان كتب :
(21-07-21, 10:47 AM)malekmohamed155 كتب :
(18-07-21, 09:08 PM)ميدو الفنان كتب :
(18-07-21, 08:59 AM)malekmohamed155 كتب :
(16-06-21, 12:12 AM)ميدو الفنان كتب : عليكم السلام
تفضل اخي الكريم : http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=36844

ازيك اخى شكرا على الاضافه بس فى مشكله انا مشيت مع كل الخطوات واشتغل الحمد الله بس فى مشكله ان لو فى قناة مش شغاله القنوات اللي بعدها مش  بشتغل هى كمان انا عملت clear لل panal ونفس المشكله هل من حل

ممكن ترفك المشروع اللى عملته وهلقي عليه نظرة واشوف ايه المشكلة

اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file

تفضل صديقي استخدم هذا الكود كامل
كود :
     On Error Resume Next
       player.PlaylistRemove()
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
      .[Loop] = True,
      .Volume = 100
  }

       player.Load("http://zerptvo.org:56461/koph/zq215/46", True)
       player.[Resume]()

عملت نفس الخطوات ونفس المشكلة

(21-07-21, 06:24 PM)ميدو الفنان كتب :
(21-07-21, 10:47 AM)malekmohamed155 كتب :
(18-07-21, 09:08 PM)ميدو الفنان كتب :
(18-07-21, 08:59 AM)malekmohamed155 كتب :
(16-06-21, 12:12 AM)ميدو الفنان كتب : عليكم السلام
تفضل اخي الكريم : http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=36844

ازيك اخى شكرا على الاضافه بس فى مشكله انا مشيت مع كل الخطوات واشتغل الحمد الله بس فى مشكله ان لو فى قناة مش شغاله القنوات اللي بعدها مش  بشتغل هى كمان انا عملت clear لل panal ونفس المشكله هل من حل

ممكن ترفك المشروع اللى عملته وهلقي عليه نظرة واشوف ايه المشكلة

اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file

تفضل صديقي استخدم هذا الكود كامل
كود :
     On Error Resume Next
       player.PlaylistRemove()
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
      .[Loop] = True,
      .Volume = 100
  }

       player.Load("http://zerptvo.org:56461/koph/zq215/46", True)
       player.[Resume]()

وكيفيه وضع الكود اخى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
(22-07-21, 02:28 AM)malekmohamed155 كتب :
(21-07-21, 06:24 PM)ميدو الفنان كتب :
(21-07-21, 10:47 AM)malekmohamed155 كتب :
(18-07-21, 09:08 PM)ميدو الفنان كتب :
(18-07-21, 08:59 AM)malekmohamed155 كتب : ازيك اخى شكرا على الاضافه بس فى مشكله انا مشيت مع كل الخطوات واشتغل الحمد الله بس فى مشكله ان لو فى قناة مش شغاله القنوات اللي بعدها مش  بشتغل هى كمان انا عملت clear لل panal ونفس المشكله هل من حل

ممكن ترفك المشروع اللى عملته وهلقي عليه نظرة واشوف ايه المشكلة

اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file

تفضل صديقي استخدم هذا الكود كامل
كود :
     On Error Resume Next
       player.PlaylistRemove()
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
      .[Loop] = True,
      .Volume = 100
  }

       player.Load("http://zerptvo.org:56461/koph/zq215/46", True)
       player.[Resume]()

عملت نفس الخطوات ونفس المشكلة

(21-07-21, 06:24 PM)ميدو الفنان كتب :
(21-07-21, 10:47 AM)malekmohamed155 كتب :
(18-07-21, 09:08 PM)ميدو الفنان كتب :
(18-07-21, 08:59 AM)malekmohamed155 كتب : ازيك اخى شكرا على الاضافه بس فى مشكله انا مشيت مع كل الخطوات واشتغل الحمد الله بس فى مشكله ان لو فى قناة مش شغاله القنوات اللي بعدها مش  بشتغل هى كمان انا عملت clear لل panal ونفس المشكله هل من حل

ممكن ترفك المشروع اللى عملته وهلقي عليه نظرة واشوف ايه المشكلة

اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file

تفضل صديقي استخدم هذا الكود كامل
كود :
     On Error Resume Next
       player.PlaylistRemove()
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
      .[Loop] = True,
      .Volume = 100
  }

       player.Load("http://zerptvo.org:56461/koph/zq215/46", True)
       player.[Resume]()

وكيفيه وضع الكود اخى

فقط ضع الكود في اي زر تريد قم بوضع زر واضافة الكود به فقط
الرد
تم الشكر بواسطة: malekmohamed155
#9
(22-07-21, 04:15 AM)ميدو الفنان كتب :
(22-07-21, 02:28 AM)malekmohamed155 كتب :
(21-07-21, 06:24 PM)ميدو الفنان كتب :
(21-07-21, 10:47 AM)malekmohamed155 كتب :
(18-07-21, 09:08 PM)ميدو الفنان كتب : ممكن ترفك المشروع اللى عملته وهلقي عليه نظرة واشوف ايه المشكلة

اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file

تفضل صديقي استخدم هذا الكود كامل
كود :
     On Error Resume Next
       player.PlaylistRemove()
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
      .[Loop] = True,
      .Volume = 100
  }

       player.Load("http://zerptvo.org:56461/koph/zq215/46", True)
       player.[Resume]()

عملت نفس الخطوات ونفس المشكلة

(21-07-21, 06:24 PM)ميدو الفنان كتب :
(21-07-21, 10:47 AM)malekmohamed155 كتب :
(18-07-21, 09:08 PM)ميدو الفنان كتب : ممكن ترفك المشروع اللى عملته وهلقي عليه نظرة واشوف ايه المشكلة

اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file

تفضل صديقي استخدم هذا الكود كامل
كود :
     On Error Resume Next
       player.PlaylistRemove()
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
      .[Loop] = True,
      .Volume = 100
  }

       player.Load("http://zerptvo.org:56461/koph/zq215/46", True)
       player.[Resume]()

وكيفيه وضع الكود اخى

فقط ضع الكود في اي زر تريد قم بوضع زر واضافة الكود به فقط

شكرا اخى الكريم سوال تعرف ازاى اعمل صوره متحركة عند تشغيل القناه وكمان لو مش شغاله وشكرا مرة اخرى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
(22-07-21, 08:05 AM)malekmohamed155 كتب :
(22-07-21, 04:15 AM)ميدو الفنان كتب :
(22-07-21, 02:28 AM)malekmohamed155 كتب :
(21-07-21, 06:24 PM)ميدو الفنان كتب :
(21-07-21, 10:47 AM)malekmohamed155 كتب : اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file

تفضل صديقي استخدم هذا الكود كامل
كود :
     On Error Resume Next
       player.PlaylistRemove()
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
      .[Loop] = True,
      .Volume = 100
  }

       player.Load("http://zerptvo.org:56461/koph/zq215/46", True)
       player.[Resume]()

عملت نفس الخطوات ونفس المشكلة

(21-07-21, 06:24 PM)ميدو الفنان كتب :
(21-07-21, 10:47 AM)malekmohamed155 كتب : اتفضل يا اخى 

https://www.mediafire.com/file/aztz9dahq...v.rar/file

تفضل صديقي استخدم هذا الكود كامل
كود :
     On Error Resume Next
       player.PlaylistRemove()
       player = New MpvPlayer(Panel1.Handle) With {
      .[Loop] = True,
      .Volume = 100
  }

       player.Load("http://zerptvo.org:56461/koph/zq215/46", True)
       player.[Resume]()

وكيفيه وضع الكود اخى

فقط ضع الكود في اي زر تريد قم بوضع زر واضافة الكود به فقط

شكرا اخى الكريم سوال تعرف ازاى اعمل صوره متحركة عند تشغيل القناه وكمان لو مش شغاله وشكرا مرة اخرى
اجل ولكني لا املك حاسوب حاليا بسبب سفري اعذرني صديقي
الرد
تم الشكر بواسطة: malekmohamed155


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية اضافة مشغل mpv بداخل الفورم ميدو الفنان 45 5,029 15-07-21, 02:45 AM
آخر رد: islam39
  ممكن مساعدة في عمل مشغل crazykinko 5 695 14-07-21, 03:40 PM
آخر رد: Hatem Zahran
  ممكن كود window media player لتشغيل القنوات masport tv 1 126 14-07-21, 03:30 PM
آخر رد: Hatem Zahran
  طلب تشغيل مشغل mpv في الفيجوال بيسك ؟؟ 4545Mohamed 1 221 14-07-21, 03:15 AM
آخر رد: islam39
  [VB.NET] كيفية تشغيل مشغل mpv في الفيجوال بيسك ؟؟ 4545Mohamed 1 242 07-07-21, 09:06 PM
آخر رد: 4545Mohamed
  ممكن كود زر فرش على فجوال Media Player masport tv 0 136 06-07-21, 10:02 PM
آخر رد: masport tv
  طريقه صنع مشغل للقنوات بالفلاش بلاير بالفيجوال بيسك | الرجاء الرد olordhakem20@gmail.com 1 159 28-06-21, 08:00 PM
آخر رد: masport tv
  [VB.NET] تحويل pdf الى صورة بدون استخدام الاكروبات بأستخدام adobe reader العادى فقط AhmedNagib 0 233 25-05-21, 12:38 AM
آخر رد: AhmedNagib
  مشغل سيلفرلايت crazykinko 0 254 30-11-20, 10:34 PM
آخر رد: crazykinko
  اخفاء شريط ادوات مشغل vlc عند تكبير الشاشة ميدو الفنان 6 644 10-11-20, 10:12 PM
آخر رد: ميدو الفنان

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم