تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] كيفية تشغيل مشغل mpv في الفيجوال بيسك ؟؟
#1
اريد تشغل مشغل mpv player في الفيجوال بيسك بحيث تكون في نافذة خارج الفورم
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(07-07-21, 09:03 PM)y6767 كتب :
(07-07-21, 08:20 PM)4545Mohamed كتب : اريد تشغل مشغل mpv player في الفيجوال بيسك بحيث تكون في نافذة خارج الفورم

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=38583
انا عاوز مشغل mpv مش vlc

(07-07-21, 09:13 PM)y6767 كتب :
(07-07-21, 09:06 PM)4545Mohamed كتب :
(07-07-21, 09:03 PM)y6767 كتب :
(07-07-21, 08:20 PM)4545Mohamed كتب : اريد تشغل مشغل mpv player في الفيجوال بيسك بحيث تكون في نافذة خارج الفورم

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=38583
انا عاوز مشغل mpv مش vlc

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=36844
هذه الطريقة و خذا الكود فيه مشاكل فيه طريقة بتخليه يشغل مشغل mpv خارج الفورم بكود بسيط مع وضع ملف مشغل mpv في ملفات برنامجك بس مش عارفه ؟!!
الرد
تم الشكر بواسطة:



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم