تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى بعد اما اعمل سكان بالباركود ويتسجل فى تكست بوكس معين يتنقل اوتوماتيك لتكست اخر
#1
عندى 3 تكست بوكس لمفروض اسجل فى كل واحد بالباركود المفروض ال3 باركود يبقوا زى بعض
ازاى بقى اخلى الباركود اما يخلص سكان فى التكست بوكس الاول يروح للتكست بوكس التانى اوتوماتيك هل فية ايفينت بيتاكد انى الباركود خلص سكان عشان يتنقل للتكست بوكس الل بعدة!!
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
يا أراكسيس،

اول شي اقرا الموضوعين التاليين علشان تعرف كيف يعمل الباركود بشكل واضح
وحتلاقي فيه جواب سؤالك (هل فية ايفينت بيتاكد انى الباركود خلص سكان)
http://vb4arb.com/vb/thread-2692.html
http://vb4arb.com/vb/thread-1871.html

الان ناتي لمسألة الانتقال وفيها عدة طريق

البعض يستخدم ارسال محاكات للزر Tab للانتقال
PHP كود :
SendKeys.Send("{TAB}"

والبعض يستخدم اكثر تقدما
PHP كود :
Me.SelectNextControl(ActiveControlTrueTrueTrueTrue

الان بعد ما قرأت الموضوعين السابقين صار بتعرف انك حتستغل KeyPress أو KeyDown لتعمل الانتقال بعد التاكد من حصول كود زر Enter من جهاز قارئ الباركود.
PHP كود :
If e.KeyCode Keys.Enter Then
    SendKeys
.Send("{TAB}")
End If 
أو
PHP كود :
If e.KeyChar Chr(Keys.EnterThen
    Me
.SelectNextControl(ActiveControlTrueTrueTrueTrue)
End If 

وموضوعك مالو علاقة بقسم (قسم أسئلة قواعد البيانات تحت بيئة الـ.NET)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: العزابي


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Exclamation [VB.NET] عدم تكرار القيم في الكومبو بوكس hoshosgost@yahoo.com 3 113 26-07-17, 01:43 PM
آخر رد: حريف برمجة
  [سؤال] نسخ قيمه تيكست بوكس في فورم الاول الى تيكست في الفورم الثاني مهندس حيدر 7 712 26-07-17, 11:47 AM
آخر رد: hoshosgost@yahoo.com
  كيفية عرض السطر اللي واقفين عليه في الداتا جريد فيو في التكست بوكس khaled12345 19 469 16-07-17, 07:23 PM
آخر رد: حريف برمجة
  ازاى اظهر مسج بوكس بدل رسالة ال duplicate فى الاكسس araxis 2 436 09-06-16, 04:07 PM
آخر رد: hassan
  اريد اعمل قاعدة بيانات لخزن فيديوهات ابراهيم كركوكي 6 465 05-06-16, 02:34 AM
آخر رد: khodor1985
  اريد اعمل برنامج يخزن اكواد كيف ابراهيم كركوكي 15 982 03-06-16, 11:18 PM
آخر رد: سعود
  حفظ من سطر جريد فيو له قيمة شيك بوكس djelloul 3 562 02-04-16, 07:18 AM
آخر رد: khodor1985
  كود التالي والسابق بترتيب معين aftfm 0 483 08-02-16, 11:37 AM
آخر رد: aftfm
  [سؤال] ممكن كود ادخال قيمة الجيك بوكس الى قاعدةبيانات sql عمار عيثاوي 0 328 30-01-16, 01:15 PM
آخر رد: عمار عيثاوي
  [سؤال] ظهور خطا عند تفعيل الجيك بوكس عمار عيثاوي 0 269 28-01-16, 09:59 AM
آخر رد: عمار عيثاوي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم